Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubmaster
aktív tag
Örülnék,ha valaki(k) átvenné(k) Rover Mestertől az ügyet!
Sajnos,én nem tudok segíteni!
-
Dubmaster
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
Törölve, sorry
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Quiksilver #13452 üzenetére
A procid ennél sokkal többet tud!
-
Dubmaster
aktív tag
SZIA ROVER!
MIÉRT VETTED LE AZ EREDMÉNYEMET? PLZ KÉREK VÁLASZT!
A MÚLTKORIBAN BENNE VOLT AZ ORB, AKKOR NEM TETTED FEL, MERT KIMARADT A GPU ALAPBEÁLLÍTÁS KÉP! EZT MÉG MEGÉRTEM. MOST FERAKTAD, AZTÁN LEVETTED. MIÉRT? EGY VÁLASZT TALÁN MEGÉRDEMLEK VÉGRE!
-
Dubmaster
aktív tag
Kösz Rover Mester és sorry a bénázásomért!
Még jó, hogy kb 50x tettem fel eredményt eddig és most még sem sikerült pontosan elkészítenem
-
Dubmaster
aktív tag
Nah, akkor ez talán jó lesz:
Gainward 9600 GT GS
E8500
OCZ Platinum 2x2GB
Giga P35-DS3eredmény: [link]
Rover, kérlek, tedd fel!
-
Dubmaster
aktív tag
Rover Mester! Áruld már el, miért nem kerül fel az eredményem már több, mint 1 hónapja?
-
Dubmaster
aktív tag
valaki frissíti az eredményeket?
-
Dubmaster
aktív tag
Frissül a liosta? Mert már 1 hónapja nem kerül fel egy eredményem, pedig 2x is betettem!
Valakinek infója?
-
Dubmaster
aktív tag
Tudtok valamit az eredmények frissítéséről? Van egy top eredményem alap 9600GT-re és már kb 2 hete nem került fel!
Rover Mester???
-
Dubmaster
aktív tag
Rover Mester!
Gond van a 12164-es hsz-ben lévő eredménnyel, hogy nem raktad fel?
Várom válaszodat!
Üdv: Dub
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Csiborbogár #10500 üzenetére
jah, igaz, viszont a 3dmark eredményének értékelését kérte a kollega,
Pubszonnak is!
-
Dubmaster
aktív tag
Szia Rover!
Csak a pontosítás kedvéért a 3870 eredményeknél a 9. helyen lévő eredményem is E8500-zal van, így azt törölheted.
Üdv és kösz:
Dub
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
HarryPotter #9979 üzenetére
Jah, én voltam az egyik, aki platform cserét javasolt.
Az igaz, hogyx a 3870-nek voltmod nélkül is 12-15%-kal többet tudnak az alap órajelnél. A legjobban húzott 4870-nél is kb ezt láttam (750/860), bár nem ez tűnik az átlagosnak, így lehet igazság abban, amit írtál.
Ugyanakkor egy alapon járatott 4870 egyn jól húzott erős procival ver mindent, és azért még meg is lehet rángatni egy kicsit.Azt viszont egyértelműen fenntartom, hogy sajnos az AMD procik nem hajtják ki a 4870-et.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
HarryPotter #9976 üzenetére
Már miért ne lenne húzható?
Nézz bele Rover mester táblázataiba, és láthatod mennyire húzható.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
HarryPotter #9952 üzenetére
Ha már lapcsere mindenképpen lesz,akkor javaslom térj át intel platformra. Sajnos iszonyú a különbség proci szinten az intel javára. pl. egy e7200kb 23K, 2,5-ről 3,8-ra simán húzható, az e8xxx árak is lejjebb mentek, azokkal pedig nincs olyan AMD proci, ami felvenné a versenyt.
Szóval, ha van rá kereted, meggondolandó lenne. Persze, ha amd fan vagy, akkor ezt hiába írtam.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
HarryPotter #9946 üzenetére
Enyhén szólva nem hajtja ki a procid a vga-t. a 4870 ennél sokkal többet tud.
Sajnos ami vga-ban megy az AMD-nek az prociban nem.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Rover623 #9842 üzenetére
Szia!
Nem, ez nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem! Minden az "előírt" beállításokon.
Ezek után még jobban sajnálom, hogy megváltam a 4850-től...bár, mivel nem nagyon játszom, nem is tudom kihasználni. Viszont mivel bazárom van a PH-n, illik tudnom a legjobban fogyó karikról mindent.
Szal, mivel amúgy sem török az első helyre a listákban, teljes mértékben megnyugtatlak, hogy semmi buhera nem volt!!!!
Üdv: Dub
-
Dubmaster
aktív tag
Nah, egy 3870 tuning
alaplap: Giga P35-DS3
Proci: E8500@4228MHz 1,325V bios-ból
VGA Sapphire HD3870 GDDR4
Driver: Catalyst 8.7
Hűtő: CoolerMaster Cool Viva Pro SE
Mem: Geil Ultra 2x1GB 1068MHz-enRover, légyszi dobd fel a listába!
-
Dubmaster
aktív tag
Egy kis plussz pötty.
Catalyst 8.7 beta
Hűtés: Accelero S1 +2db 92mm-es venti
Rover légyszi javítsd!
Köszönet!
-
Dubmaster
aktív tag
Üdv Rover Mester!
plz, a 4850/4870 listában tolj egy hellyel feljebb, mert az előttem lévőnek kevesebb pöttye van
Köszönet
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
- = Zk = - #9208 üzenetére
Kösz a gratot...
az érdekes ikonok pedig a 6 éves fiam játékai, ill. a ben10 meg valami zene a Cartoon network-ös animációs örülethez, a fiam töltötte le
-
Dubmaster
aktív tag
Rover, dobd fel légszi az alapom mellé
-
Dubmaster
aktív tag
Nha, egy első próbálkozás tunig a 4850-nel.
Remek ez a kari, egyelőre Ati Overdrive autotuninggal 700/1150-en ment, de még tuti van benne tartalék, no meg kell még új driver és jó hűtés rá. Ha ez ennyit tud, milyen lesz a 4870? Aszem NV gondban lesz. Jöhetnek a vélemények!
-
Dubmaster
aktív tag
Egy ATI 4850 alaperedmény kezdetnek! Ebben a dög melegben a tuning még várat magára
Giga P35-DS3
Q6600 2,4GHz
Sapphire HD 4850 625/993
Corsair 2x2GB 1066Catalyst 8.5
Rover, légyszi dobd fel!
-
Dubmaster
aktív tag
Időszerű volt már egy alaperedményt is felraknom. Nem is rossz.
Giga P35-DS3
Q6600 2,4GHz
Giga 8800GTRover, légyszi dob mellé a tuningeredményemnek!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
DarthZolee #8910 üzenetére
Így reagál egy inteligens ember! Hadd gratuláljak barátom!
Nem beszélve arról, amit privátban írtál a felgyújtásomról...majd beszartam félelmemben
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
DarthZolee #8905 üzenetére
Viszont ez esetben nincs értelme "használnod" a topicot! Ha csak Téged érdekel at eredményed, akkor tartsd meg magadnak!
Azt pedig NEbecsüld le, hogy van egy emberke, jelen esetben Rover kolega, aki veszi a fáradtságot és feldolgozza a beérkezett eredményeket.
A fórum ezért fórum, nem öncélú, információt nyújt és segítséget! Ha nincs erre szükséged, zárd magadra az ajtót belülről és élvezd a gépedet magad!
1 okoska
ui. Szerintem nem túl nehéz megérteni, hogy a dmark alapértelmezett beállításait használjuk. A miértre már kaptál választ, esetleg vedd a fáradtságot és fogd fel...
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
syckaloz #8889 üzenetére
Gratula SYC kolega!
Érdekes a procid, 1,3125-ös VID-del, 1,616V-ot mutat a CPU-z, mennyire állítottad BIOS-ban?
Tehelés alatt hány fokosak a magok? Ennyire jó a 212?
Mert akkor asszem cserélem a TX2-őmet! Nekem eddig az 1,2875-ös VID-ű Q6600 G0-ból stabilan 3501MHz-et sikerült kicsikarni. De akkor már 80 fok fölé is ment. -
Dubmaster
aktív tag
Egy kis plussz pöttty:
A vga Gigabyte 8800GT
minden változatlan, csak a múltkor a memóriaidőzítés nem állítottam be, ezt pótoltam most.
Rover, kérlek, javítsd ezt az eredményem!
-
Dubmaster
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
tom_tol #8759 üzenetére
Hümm, ez érdekes, nálam műxik rendesen, amint láthattad, ezzel húztam a karit. Nem tudom, mi lehet a gond, talán driver. A gyári, vagy a legfrisebb van fent?
Nekem meg a GPU-Z nem műxik.Viszont az is igaz, hogy alacsonyabb shaderrel megy 800-on, de kevesebb pontot hozott, így inkább a shadert toltam feljebb, a gpu-t pedig le
-
Dubmaster
aktív tag
remek ez a Giga vga, ajánlom mindekinek!
új eredmény, azonos konfig, azonos beállítások procinál, ram-nál, viszomt tovább húzott vga 1,2V-on
Sorry Rover, kérlek javítsd az eredményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest