- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egyelőre nem sikerül játékra alkalmassá tenni a Snapdragon X-et
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Íme az alap 3DMark06 eredményem:
5362 pont[link]
A húzott eredmény még várat magára(hiányzó VGA mosfet blokk).
ui.: vízhűtéssel!
[Szerkesztve] -
Joshi
titán
Érdeklődnék, hogy az ATI Ömlesztett 3DMark06 alap eredmények alatt szándékosan azonos színjelölést kapott a HIS mint a Sapphire kártya? Csak azért, mert a húzott szekcióban már sötétkékkel van megkülönböztetve a HIS a Sapphire bordójával szemben.
Nem cseszegetni akarlak, csak egy kisebb észrevétel. -
Joshi
titán
Megszületett a húzott eredményem, amit egyenlőre kevésnek találok :
6041 pont. [link]
Többre számítottam, de a VGA-ban van még tartalék, már csak azért is mert H2O hűtésem van [link]. Szerintem a proci ennyit tud , esetleg 2750Mhz.
Muréna, ha lesz időd dobd fel az eredményemet. THX!
Ui.: a konfig az adataimnál és 7.6-os Catalystot használtam vízhűtéssel.
[Szerkesztve] -
Joshi
titán
Az, hogy ki mikor mennyi pontot ér el nagyon sok mindentől függ. Ha igazán versenyképes pontszámot akarunk elérni 3DMark-ban, a legfontosabb egy szűz rendszer és a legújabb, legmegbízhatóbb driverek. Teszt alatt minden nélkülözhető futó alkalmazást ki kell kapcsolni, csak és kizárólag a szükséges programnak szabad futnia.
-
Joshi
titán
Rivatuner segítségével javítottam a 3DMark06-os tuning eredményemen :
6356 pont[link]
Szerintem a vga memóriába van még szufla, de egyenlőre jó ez az eredmény is ettől a konfigtól. Minden felesleges alkalmazás futtatását mellőztem, nem úgy mint az előző teszt alatt.
Muréna, légyszi updateld az eredményemet. THX! -
Joshi
titán
Összehasonlítani friss telepítésű rendszereket lehet megfelelő driverek mellett(ezt írtam is előbb). Sajnálatos, hogy a gyerek közzétesz egy olyan eredményt ami egyértelműen hibás rendszerrel lett futtatva(talán a hozzá nem értés). Meg kell keresni a fals eredmény okát, hülyeségeket nem kell prezentálni. Ezzel szvsz nem érdemes többet foglalkozni, sajnos mindíg lesznek olyanok akik marhaságokat tesznek közzé.
-
Joshi
titán
Ismét javítottam 3DMark06-os eredményemen!
6421 Pont! [link]
Az eredmények vízhűtéssel a 7.7-es Catalystal készültek.
A CPU-nak és a VGA Memóriájának ez a vége, de a GPU-ban érzek némi tartalékot. -
Joshi
titán
Ja, majdnem elfelejtettem, hogy erre az eredményre frissítsétek a listát. THX!
-
Joshi
titán
Driver leszed, tuningprogi(rivatuner stb) leszed, ha van ilyen fent. A legújabb nvdriver felrak esetleg a VGA gyári drivere ami a honlapról leszedhető. Ha továbbra is gondok adódnak érdemes leszedni minden drivert(hang, háló stb), codecet majd újrarakni. Ha így se lesz jó... Win reinstall.
ui.: elvileg van driver puculóóó progi, a nevére nem emlékszem de lehet érdemes utána nézni.
[Szerkesztve] -
Joshi
titán
válasz Csiborbogár #3470 üzenetére
Az AMD-nek a K10-el valami hasonlót kell produkálnia ha versenyben akar maradni. Mindenesetre várjunk meg egy hivatalos tesztet, reméljük már nem kell sokáig várni rá.
-
Joshi
titán
válasz TomBoy1986 #3562 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz Rover623 #4227 üzenetére
Úgy látszik te is úgy szereztet, mert kérdésre kérdéssel nem válaszolunk.
Ja, arra a havi két hozzászolásodra gondolsz amit beírsz? Nem, ne haragudj de nem olvasok vissza pontszámokat, mert ugye a 3dMark06 topik erről szól, én inkább a táblázatot böngészem hisz ez a lényege a dolognak. Egyébiránt én nem sürgettem soha senkit az eredményem közzétételével, csak szerényen kérdezni akartam, de úgy látszik sok az érzékenylelű emberke. Sorry! -
Joshi
titán
válasz Rover623 #4242 üzenetére
Köszönöm a választ. Nehezen, de sikerült kihúzni belőled.
A csípkelődést szerintem nem én kezdtem, de ha mondjuk ezen válaszod helyett [link] a mostanit írtad volna , akkor egészen másként alakult volna a kettőnk közötti párbeszéd.
A táblázatodat látva természetesen feltűnt a különbség, pont ezért merészeltem feléd intézni a kérdésemet. De most már nem is annyira érdekel, további szép napot. -
Joshi
titán
Az elkövetkezendő időkben a 8800GT rengeteg melót ad Rover623-nak.
-
Joshi
titán
válasz VaniliásRönk #4897 üzenetére
Mert nincs az az A-DATA EE 800-as ram ami 900Mhz-en cl4-be menne.
-
Joshi
titán
Tuningeredményem: 10586 pont
A videókari egy Club3D 8800GTS 320Mb(sima) és a 169.21-es drivert használtam vízhűtéssel.
Légyszi Rover623 rakj fel a listára. THX! -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz Rover623 #5176 üzenetére
Ha te nem válaszolsz hát válaszol más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest