Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Rover623 #4494 üzenetére
Ahogy esik úgy puffan elvet követve nyomtam a tesztet.A proci se 38xx mhz-n ment hanem csak 3600mhz-en.Most így sikerült. Bírja az 1600,1630-as shadert is egyébként, de annyira nem foglalkoztam most vele.
Majd legközelebb olyan beállításokkal fogom nyomni amilyen "múltkor" volt.
-
Megyko
csendes tag
szevasztok sajnos csak 03-on teszteltem 17000-körüli értéket kaptam leirom a komfigomat az érdekelne hogy ez az eredmény jónak számit-e előre is kőszi alaplap-Gigabyte-GA-945-PL-S3
Proci-3,33Ghz celeron memoria-2db 1GB DDR 2 800 videó-Nvidia 8600Gt -
Rover623
félisten
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Most már szeretnék én is felíratkozni a listára:
EVGA 8800 GTS 320 MB SC
Driver 163.75 -
Anthony28
őstag
Én is szeretnék kérni 1 javítást.
VGA MSI 8800 GTX OC
[15308p] -
viktor82
őstag
Szeretném ,ha javitanátok az eredményemen,azthiszem ugrok egyet feljebb!
A vga MSI 8800gts 320mb OC a driver 169.09
[link]
Kösz! -
gayer
aktív tag
3Dmark06
egy kis javítás, Inno3d 8800GT, 720/1850/2052Mhz, 169.09 driver, gyári hűtő -
g0tcha
tag
sziasztok
nem kevés ez egy kicsit? hasonlo konfigoknál 10K+ os eredményeket találtam.
asus p5k alaplap 2 giga geil rammal (ddr800)
a többit latjatok, a vga, evga gyartmany sima 8800gts 320 as, nem gyari tuningos -
kroky3
tag
Látom felkerültem a listára.Köszi
És elég szép a helyezés. Igaz már 3 napja ott van.
De a 8600GE -vel rendelkező fórumtársak nyomására igyekeztem a vmod megbízható kidolgozásán és mások által elérhetővé tételén.
-
gayer
aktív tag
3Dmark06
Inno3D 8800GT, 694/1728/2000mhz, gyári hűtő, 169.09driver -
proper
őstag
-
vazzz
őstag
Konfig az adataimnál
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Gondolom megosztom h majd én is értsem:
Asus p5kpl
1 giga 800mhz
hd2600xt gddr3 alapon driver7.10
c2d e6550
3dmark06(defaultban):4440 pont
vista x64 -
=[DraNzeR]=
csendes tag
Nem a vista a gond mert láttam egy eredményt ilyen procival meg vga-val és 5.xxx pontot ért el. Amúgy én is inkább XP-de nem ment fel az integrált hangkártya rá
-
DeviL-B
tag
Gyilkoljuk a 86Gt-t
Remélem a listában is frissítik
Szerencsétlen kártya még az 1700Mhz shader-t is kibírta
Passzív hűtés ház-ventivel
, és 51 fok volt a max
-
DeviL-B
tag
Tényleg. Toplistát hol tudom megnézni??
-
DeviL-B
tag
válasz
Rover623 #4448 üzenetére
Csak a kedvedért elővadásztam azt a rühes dobozt
Tehát: GV-NX86T256H
És igen, bocsi:
Alapon
GPU: 600Mhz
Shader: 1400Mhz
VRAM: 1440MhzMondjuk ez elég vicces, mert most már az én fantáziámat is felpiszkáltad, ezért volt pofán utána nézni. Több oldalon is meglestem a leírásokat. Valahol a Gpu-ra 560-at írnak, valahol 600-at
[560Mhz]
[600Mhz]Na ez fura
Az biztos, hogy az enyém 600/1440. Ne kérdezd, hogyan.... -
Rolcsi20
senior tag
válasz
=[DraNzeR]= #4456 üzenetére
sztem is vista gond lesz....én az ilyen "apróságok" miatt maradtam XP-nél...amikor az alaplapom dobozára nagybetűkkel rávan írva hogy VISTA READY
és amikor nyomnám fel a drivereket belehal a vista az installálásba
...na ilyenkor tudnám leköpni a marketinges k@csogoket
-
Anthony28
őstag
válasz
=[DraNzeR]= #4456 üzenetére
Telepíts egy 32bit Xp-t.Szerintem azzal jónak kell lennie.Valami vistás szoftver gond lesz szvsz.
-
DeadMeat
nagyúr
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
=[DraNzeR]= #4454 üzenetére
hát ez bizony sz@pás
..de még az inteled is alig kap
-
Rolcsi20
senior tag
a konfigommal 10900al a listán előkelő helyen lennék? mármint a GTS tulajok között....holnap még megpróbálom a 11k-t, aztán teszek fel képet
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16 #4420 üzenetére
Látom felkerültem a listára, köszönöm
Annyi gondom lenne, hogy a procinak nem 2mb, hanem 1mb L2 cache-e van (ez mindkét alapórajeles listán el van írva), a 2006 alapórajeles listán pedig nincs képi linkje az eredményemnek. Azt pedig kérhetném, hogy a régebbi (rosszabb) eredményt törölje az illetékes? Szerintem elég ha egyszer fennvagyok -
törölt tag
válasz
=[DraNzeR]= #4450 üzenetére
Próbáld régebbi driverrel.
Egy kép jól jönne, vagy az SM2 SM3 CPU eredmények, hogy jobban behatárolható legyen, mi ilyen csiga. -
=[DraNzeR]=
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 7900GTX-es kari. A lenti konfiggal, vista oprendszerrel. A gondom hogy 3dmark06-ban 3070pontot ér el, amit kicsit keveslek tőle. A legfrisseb driver van fent. Légyszi segítsetek rajtam. Akár MSN-en keresztül is: rcsabi12@msn.comElőrre is kösz!
Ja, és default beállításon van minden 1280*1024-es felbontáson.
-
DeviL-B
tag
Hát nem tudom. Akárki akármit mondd, nekem nem kellene 1950pro a 8600GT helyett
-
Elmör
őstag
Helló Evribodri!!
3DMark06-nál az 1.0 verzió az ami nem netes vagy az 1.1-es?
Nemrég letöltöttem egyet, de nem emlékszem melyik és az olyan volt, hogy csak a neten tudtam az eredményeket megnézni, na most nem ilyet szeretnék leszedni.Üdv!
Elmör
-
gombcomp
senior tag
Hello!
Alapórajeles eredményem: [Futuremark ORB]
[Screenshot] -
Speed®
titán
válasz
DeviL-B #4432 üzenetére
Valamivel 5700 felett ha jól emlékszem, screen nincs mert közvetlenül X2->C2D váltás után csináltam és rájöttem, hogy sz@rt sem ér a végeredmény, mert a különböző proci miatt ugrott meg olyannyira..meg amúgysem izgat a ponthajhászás, egyszeri élvezet
Inkább az számít, hogy játékokban mit teljesít a vas
Szerdán lecserélem a Prot...egy Prora1950->2900. Oszt majd meglássuk
-
DeviL-B
tag
Sorry. 5472 pont
Közben driver csere volt
-
Speed®
titán
válasz
DeviL-B #4428 üzenetére
Volt valahol egy site, ahol tesztelték, akkor úgy is van? Ez hihetőbb teszt.
Volt alkalmam kipróbálni a 8600GTt, a tuningosabb fajtából, mégis Prom van.Ha Vis Major eredményére célzol, nézz szét mit mennek valójában a Prok.
5500 pöttynél kezdenek lemaradozni az antituningosabb példányok.
Nem mintha bármit is számítana hány pontot megy akármelyik kari is egy tesztben, amire tudvalevő, hogy driverből optimalizálják a cuccokat..nomeg nem utolsó sorban ahol a végeredmény ennyire függ a proci teljesítményétől.
Már régóta el kellett volna különíteni a CPUscoret a végeredménytől és külön-külön vizsgálni az SM2.0/3.0 eredményeket. Azok alapján lehet vidkarikat besorolni.Ellenben a felesleges vitát és a flamekeltést itt fejezd be, keress más topikot ahol kíváncsiak a teljes mértékben megalapozott és megkérdőjelezhetetlen véleményedre a csodálatos 8600GT kategóriájában felülmúlhatatlan erejéről.
-
DeviL-B
tag
Fikázod a 85Gt-t. Talán jogos. Fikázod a 86GT-t. NAGY HIBA
Hogy őszinte legyek, kb. 30 oldalon néztem teszteket, mielőtt megvettem a karit. Volt valahol egy site, ahol rengeteg karit teszteltek kb. 20 játékkal. Az X1950pro rohangálhat a 8600GT után
Az XT, az valóban jobb
Itt a jó példa. Sokkal erősebb proci 1950pro-val, és jóval kevesebb pöttyöt kapott. Ha kicsit felcombosítom a 86Gt-t, bőven 5000 pont felett van 3DMark06-ban. Csak azért nem merem egyelőre nagyon húzogatni, mert még a gyári Silent2 passzív van rajta.
-
Vis Major
tag
Hogy futtatjátok ezt a programot? Előtte kiléptek mindenből? Valami bődületesen kis eredményt kaptam 6550-val, meg 1950proval. Pár ezer pontot. 3XXX-et. És csak nod32 ment alatta, semmi más.
-
DeviL-B
tag
Proci: E2140@ 1.86Ghz
Ram: 1.5Gb DDr2/800
Kari: Gigabyte 8600Gt alapon (600/1400)4561 pötty.
Talán elmegy
[link] -
Rover623
félisten
válasz
Henker2 #4413 üzenetére
Tényleg nem ide tartozik...
Melyik választás lenne a jobb?
Ezt helyetted senki sem döntheti el... -
Henker2
addikt
Lehet nem ide tartozik, de ha tudtok segitsetek. Melyik választás lenne a jobb?
1. X2 3800+-os 939-es procimat lecserélni X2 4600+-os 939-es procira?
2. Megtartani az X2 3800+ 939-es procit, és venni egy brutál hűtőt a 8800GTS-re, és azt húzni?Természetesen a "több" FPS elérésének céljából
Válaszokat köszi!
-
IIIstIII
senior tag
válasz
Roderic #4404 üzenetére
Sztem nem az alaplap függvénye a tuning meg a pont. Az órajel a karitól függ hogy milyet fogsz ki van akinek már gts órajelen sem stabil a ge-je nekem meg majdnem eléri a 800mhzet vmod nélkül. A pontszámba meg sokat számít a proci teljesítménye. Nemhiába az első helyeken intel van.
-
xoxo
csendes tag
válasz
Csiborbogár #4410 üzenetére
Természetesen, de ha kell az exceles doksit tom még mellékelni az adatlapodat elolvasva pedig módositom önmagam nem fullon volt hanem 1280×1024 -ben!
Köszönöm mindenkinek (Anthony)
-
xoxo
csendes tag
válasz
Csiborbogár #4408 üzenetére
Köszönöm hogy segitettél, természetesen ugy tud valami hiteles lenni ha minden látszik rajta. Az előbbi 1024-ben volt az mostani pedig full-ba 30% proci huzás mellett!
[link]
Remélem minden látszik rajta ami kell. -
xoxo
csendes tag
sziasztok!
Most futtattam le én is alapon hogy meg lett a 8800gt sztem egész jó.de véleményezzétek ti is.[link] -
Eagle16
addikt
Új alapórajeles eredmény.
Driver 169.04.
Remélem rajta van minden. Az előző eredményt törölni kéne. -
kroky3
tag
Galaxy 8600GE Vmod tuning eredmény
Most pedig megyek aludni mert fárasztó éjszaka volt
-
Uzo
csendes tag
Abit AN52, AMD Athlon 64 AM2 X2 6000+, ASUS EAX1950Pro, 2x1 gb 800 mhz Kingmax, 400 W-os táp...menniy pontot kéne kapnom ezzel a géppel? mert ahogy olvasgatok visszafele, az én kicsivel több mint 4900 pontom nemv.mi sok...és van v.mi gondom a géppel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest