Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
4790k +Chiller &Palit Sonic GTX 260 SLI Vmod mind a kettő. 38086
-
Johni5
őstag
BFG Gtx 260 minden moddolva. Hűtés hidegvíz.25475
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #22687 üzenetére
Nem kell a listára sensor fül.
HGyu
-
kiszpista900
aktív tag
bocs! nem tudom szerkeszteni ! de igy már jó listára !mivel másnak sincs és az nem muszáj
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #22687 üzenetére
és az minek? nem mindegy hány fokos? vagy nem értem
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
kiszpista900 #22686 üzenetére
Most egy graphics sensors fül maradt le
-
kiszpista900
aktív tag
JÓ ! meglesz ! csak egy gyors teszt volt fél egykor !már aludni akartam am észre vettem én is akkor csak nem volt kedvem ujra tesztelni !
-
joshua7
veterán
válasz
kiszpista900 #22681 üzenetére
Lásd amit a kollégák írtak, plusz kellene még egy Cpu-z memory fül is.
-
04ahgy
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
válasz
kiszpista900 #22681 üzenetére
legközelebb ha lehet,úgy helyezd el az ablakokat ( gpu-z ) hogy ne legyen kitakarva a fele info.
-
joshua7
veterán
Így megy ez.
Nálam volt 5 kártya ebben a szezonban, de már nehezemre esett tesztelni őket. Mondjuk legalább a végére értem a listának, amit ~4 éve dobtam össze. Még egyszer meg nem csinálnám, az is biztos.subaruwrc: el sem tervezem adni még jó sokáig. Lassan 4 éve van meg, üt, mint az 1. napon.
-
Johni5
őstag
Joshua :javítást kérek
Ez nem 14.12 driver
ez a ki nem jött 15.1 -es
-
NFree
addikt
válasz
joshua7 #22675 üzenetére
A sírba tesztek Helkissel , muszáj minden nap pofozni egy kicsit
Gratt , szép eredményekNagyon úgy néz ki nekem az idei téli oc tesztek elmaradtak viszont sokat tapasztaltam nektek is köszönhetően , remélem ebben az évben még tanulgatok aztán , megpróbállak beneteket megszorongatni (ha sikerül , ha nem akkor nem, de legalább lesz egy kis izgi
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
helkis #22664 üzenetére
Grattula, ezt a csatát most megnyerted
remélem tudok majd még javítani 10 pont jaaaj
kiccsit jobban oda figyelek akkor lehet meg lett volna, de tuti van még a tarsolyodba na majd elő csaljuk azt is
remélem.
Az titok , hogy kb mi a vége a karinak? Hogy legyen értelme küzdeni nem a pont érdekel hanem az órajel , sajnos a gts-em 1100 on megáll szemetel nem tud többet. ráadásul lassan 1 éve pihen nem merem csak már az utolsó tesztre majd betenni.(#22665) Johni5
Gratt neked is, bakki olyan eredményeket nyomtok elmegy a kedvem, ide nagyon kell majd kapaszkodni, Ráadásul mire az ember talál normális kártyát pfu.
Nam baj majd igyekszem , habár egyenlőre se időm se pénzem, de remélem tudok majd jönni. -
NFree
addikt
Mindenkitől bocs a dupláért. De addig szerkezgettem nem maradt időm mindenre.
Szóval joshua7 bocs, hogy mindíg frissíteni kell.
És a helyesírási hibákért is bocsánat , nem tudtam kijavítani , mivel le ok-éztam de már nem tudtam újra szerkeszteni.
Hűtés mindenen vízJohni5
Remek eredmények gratt 1 kártyás nem lesz javítva? Tervezem egy gtx 260 beszerzését. -
NFree
addikt
-
Johni5
őstag
gtx 260 SLI
-
-
-
-
Ktm123
tag
Üdv!
Kérném az alábbi eredményt a listára ha minden megfelelő: [link]
-Galaxy 9600GT 512mb vmod 1,4V gyári hűtés
-Processzoron vízhűtés -
FF23
senior tag
Kis retro: IC7-max3, P4 3.4E/ Sapphire HD3850 AGP 5968
-
NFree
addikt
válasz
subaruwrc #22634 üzenetére
Szép alap eredmény
ezt talán még egy másik procival tudom is majd űberelni.
Ne nagyon vedd már el a kedvünk földi halandóknak a trémárkolástól, ide elég lessz majd csak egy hideglevegős teszt is a nitrós meg mehet a hwbot ra
Kiváncsian várjuk mi lessz a vége . ne nagyon hajtsd meg a procit maradjon még másra is. -
lemusz
addikt
válasz
Johni5 #22631 üzenetére
Hozzászólásod okán még emeltem egy kicsit, de ez már olyan magaslat, ahol nem vagyok biztos a dolgomban, értem ezalatt főleg az uefis feszültség beállításokat. Előtte csak egy kis intel burn teszttel néztem meg a hőfokokat, de volt hogy hibát is jelzett, ezért emeltem a feszültségen (ami szerintem még mindig undervoltage, de nem merek magasabbakat állítani, ha meg nem fix beállítást csinálok és hagyom defaulton a dolgokat, akkor turbó ide vagy oda gyengébb eredmények jönnek). Biztonság kevéért még az ablakot is kinyitottam, hogy kellemesen hűvös legyen a szoba, ennyire óvatos vagyok... sajna így nem fogom tudni megszerezni a 3. helyet, na mindegy...
Alap: 16737
-
lemusz
addikt
F2A88XM-DS2
X4 750K - 4.1Ghz (Thermaltake contac 21)
Sapphire HD 7750 1GB ddr5
2x4Gb 1600MhzAlapon (800-1125): 16405
Kis Tuning (850-1200): 16826
Rémlik nekem valami 17 ezres eredmény is, nem tudom most miért jött "csak" ennyi. Ennek ellenére ha jól néztem 3dmark06 listáján ez a proci és vga kombó 16K fölé nemigen ment, úgyhogy nem rossz azért, még ha ebben benne is van a 14.12-es "csodadriver" ereje is. Az alaperedmény ráadásul egy előkelő 4. helyre kellene hogy menjen itt a ph listán, ha jól néztem és értem a dolgokat.
-
lemusz
addikt
Leírásomban szereplő géppel érdemes csinálnom tesztet, ami aztán felkerülhet a listára és megmarad az utókornak? Mert akkor szívesen tesztelgetnék kicsit, aztán a legjobb eredményt beraknám. Korábban is tesztelgettem már, asszem olyan 15-17K körüli pontszám volt a legjobb, viszont a 3dmark06 netes listájára már nem engedte feltölteni az eredményeket, mert nem eredeti a kulcs.
-
Johni5
őstag
2500K &Asus R7 260x OC 31231 Procin víz
-
NFree
addikt
válasz
Johni5 #22616 üzenetére
Meglessz majd a 05-is egyszer sok a nyűg ezzel a tuningal, mire összeállítja az ember s jön a hideg mire kipakol beleőszülök, nagyon úgy néz ki a procimnak kellene egy kompi hátha megindulna.
Addig is szórakoztam kicsit a legnagyobb probléma úgy néz ki döglődik a lightning 0 tuning potenciál már lassan alapon is elszáll. de azért ma szelőztettem kicsit s született egy tuninigos 06 eredmény csak érdekességként de még nem kérném a listára.
Észrevételek jöhetnek ez xp-n kb 1000pontal majd több lessz . Szeretném a procit legalább 4,8ghz re rábírni de akkor már 1.4v fölött kajál. hát a gpu-ból nem tudom mit tudok majd még kisajtolni, talán ha 40 fok alatt tudom tartani akkor esélyes az 1300mhz feletti órajel.(#22618) DEV_NULL
Szép eredmény az , nem egy kategóri a a két masina. Én azért a q9550 feljebb tornásznám kicsit, mennek azok jobban is ha emlékeim nem csalnak.[a régi szép idők] -
mcs
veterán
Itt egy korábbi eredményem GT 640el: [link]
-
mcs
veterán
válasz
ricsi8800gt #22612 üzenetére
Markokban nem túl kimagasló a Pentium G, és pont az Athlon II X3-al teljesít egy szinten bennük, amitől azért bőven gyorsabb a játékok zömében.
-
ricsi8800gt
addikt
Én azért furcsálottam hisz a kártya még alapón is jo.Igaz a proci meg gyengébb is,Lehet reális ez a pont igen
-
mcs
veterán
válasz
ricsi8800gt #22607 üzenetére
A CPU Score pont reális, így az eléggé visszafogja. Nálam is ekörül volt anno G3220al.
-
NFree
addikt
válasz
Gyenge hozzáa proci erölködtem celeronnal is de az még karcsúbb
-
Sajjaj
csendes tag
válasz
Egy Pentiummal????
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!