Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
moongoose
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Kicsit kihalt már ez a topic.
Hoztam egy full 2018-as évjáratú kis géptesztet ide.
Egy AMD Ryzen 3 2200G + Vega 8 (APU)-t, 8 GB DDR4 2800Mhz. Win10 64 bit. A legfrissebb Catalyst-al.
Alapórajeles eredmény. -
NFree
addikt
Sziasztok hoztam pár eredményt. Hűtés töbnyire víz mindenen.
Gtx 480 Lightning sli /gyári
Gtx 580 sli . Lightning /víz, Matrix/gyári.
Gtx 580 lightning /víz
Gtx 760Hawk /Víz boost 1320Mhz
Gtx 670 Power edition/víz Boost 1359Mhz
Gtx 680Dcu2t/víz . Boost 1402
Gtx 780Classified/víz. Boost 1215Mhz
Ha megfelel kérném a listára -
-
tzsolesz
nagyúr
Hát azért ezzel az eredménnyel sem kell nagyon szégyenkezned.
Én meg érdeklődés hiányában (lecsaládosodás stb....) leragadtam az ókorban, LGA775, DDR2, HD4830 szinten. Akkoriban még nagyon menő volt a 3DMark06, viszont már az akkori cuccok meg csak okádtak a Vantage alatt. -
tzsolesz
nagyúr
Úhh, de régen voltam itt.
Én sajnos bennragadtam a 2000-es évek közepén PC fejlesztés terén.
Akkoriban ugyan ilyen gépem volt mint amit most linkelni fogok, csak az alaplap egy P5K EPU volt, meg a VGA egy HD4850 volt, aminek megvolt húzva a szája szintén.
Rég eladtam azt már, viszont kb. egy éve újra szereztem egy E8400-ast (E5400-ast váltott), meg egy VGA-t z alaplapi helyére, Sapphire HD4830.Alap órajeles eredmény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
mellément.
-
lemusz
addikt
Úgy látom ez egy bronzérem a maga kategóriájában.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #22864 üzenetére
24/7-es beállíítás.
Ha a tuningra kellene nem dobtam volna be csak ennyit.
min 5ghz és durva gpu oc, de már lejöttem a szerről. (Nincs időm csak a 24/7 proci tuning tesztre)
-
ADAM1337
nagyúr
Hát ezzel a régi vassal ez sikerült.
Hamarosan kap egy új vga-t. -
Retro11
senior tag
Aventyr & goro1000: Köszi skacok! Igazából három darab 8800 ultra van a gépben, csak nem sikerül beüzemelni a tri-sli-t.. Feltettem a kérdésem az SLI topikban is, hátha sikerül megoldani a dolgot. (Egyébként pedig kettő darab Skulltrail konfig csücsül előttem (egy 2xE5450 egy meg 2xQX9775), és négy darab 8800 Ultra..
)
P.S: Készítek pár képeket majd, s felteszem blogra, ha egyszer végre nekikezdek az írásnak. (lustaságftw)
-
Alpi.
addikt
Csupán érdekességként ! Egy gyakorló futam Hwbot Oldschool -ra. 771 + Guadro
-
mcs
veterán
válasz
elfelejtette #22832 üzenetére
Nem rossz ez az ,,ósdi vacak" 9600GT. A sávszélessége annyira megerősíti, hogy túl sokat nem lassul full hdban. Amíg nem veszek komolyabbat, vagy tönkre nem megy, simán elleszek vele.
Egyszer volt HD 6770em is, amivel simán tudtam kompromisszumokkal BF4ezni is.
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt #22828 üzenetére
Köszönöm
, kiváncsian várom
, sajnos 05-06 al nem vagyok kibékülve . xp alatt egyenlőre nem enged drivert telepíteni. jobb lett volna kicsit több de ahoz én már kevés vagyok.
Viszont örülök , hogy a proci nagyon szépen muzsikált , igaz jobb lenne egy jobb darab de ez van.
Delidelve szerintem ez a proci nem lessz , mert már nem fog jobban menni sztem. enél több feszt nem adok neki. tesztek alatt 30-40 fokosak voltak a magok. -
Alpi.
addikt
válasz
Alister71 #22823 üzenetére
Rx470 is belefutott sokszor limitbe alapórajelen, alap tdp kerettel. Ki kell tolni tdp limitet. Nyugodtan rakd fel, semmi gondot nem fog okozni. Nem tudom Nv hogy oldja meg, de ez a 470-es kis fps gödröt csinált mindig ha limitbe szaladt és vissza kellett vennie az órajelböl. Elég sokat elbukott ezeknél. Pl. jobb volt sokkal, ha alulfeszeltem. alap órajel, alap tdp keret és alulfesz. Látványos növekedést kaptam.
-
-
Alpi.
addikt
válasz
helkis #22819 üzenetére
Jajamm. Azért írogatom biosba az órajeleket is. Nem találtam épkézláb progit korai Radeonokhoz, ami mindkét vga órajelét állítja. Egyébként 3d06-ot ezzel a konfiggal nem lehet szétlodozni. Állíthatsz lodot és még van is icipici hatása, de a látvány nem igazán változik.
-
helkis
veterán
Paintra csak nem fanyalodsz, de a túl kevés lod-tól lehet ilyen, ezt mindenki tudja.. Csak akkor kb 3pixelt látsz végig, ezért is van tiltva ha jól emlékszem..
Írj még adatokat, mert ez még ennyi idő távlatából is szemet szúrt..
Boton néztem hasonló procival eredményt, tuningolt vga-val, az is 72xx körül volt.. -
Alpi.
addikt
cpu : kompi, vga : chiller -
ricsi8800gt
addikt
Most ez a képfeltöltés nem jó?mert nekem sehogy nem jön össze,kissé bosszantó ez már hogy ilyen ez az ujj feltöltési dolog
-
goro1000
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #22800 üzenetére
Szerintem nem bírja a kártya az órajel növelést. Alacsonyabb órajelen próbáld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel