Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
X1950 XTX: 9143
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt #22396 üzenetére
A Details ablakot is meg kell nyitni.
-
Johni5
őstag
válasz
ricsi8800gt #22396 üzenetére
-
t1
veterán
-
joshua7
veterán
GTX 460 Hawk: 32559
-
joshua7
veterán
HD 6990: 37714
-
t1
veterán
-
helkis
veterán
válasz
Peti78 #22384 üzenetére
persze így láttatlanban nehéz bármit is segíteni, csak a tapasztalat és persze vaktában adtunk infókat.. de, ha ezektől nem jött helyre, akkor ott valami nagyon nagy geb@sz van a winnel, ha ezt nem tudod felrakni..
az X2 6000+ és a 9600GT egyébként kb 10k pontra képes 06-ban.. csak hogy megnyugodjon az ego-d..
-
helkis
veterán
válasz
Peti78 #22378 üzenetére
szvsz töröld a mostani 3dm06-ot, majd rendszergizda joggal rakd fel újra, előtte a hangkarid is legyen rendesen feltelepítve, bekapcsolva, bedugva egy fejhallgató, különben az okos program nem telepíti fel ezt az összetevőt, a telepítő végén fel kell ugrania egy külön ablaknak, amiben le kell ok-ézni..
-
Joddy
csendes tag
válasz
Johni5 #22368 üzenetére
Nálam ezeken az órajeleken se teljesen stabil a kedves
Az utolsó 2 tesztnél már zajos volt a kép,villogot mellé és a szinek se voltak az eredetiek már
Asszem az enyémnek tényleg itt a tetejeVagy esetleg vmi ötlet?
Meg azé i7-et nem igen lehet összehasonlítani egy Exxxx-vel
-
Joddy
csendes tag
E8400@3,9GHz - Arctic Cooling Freezer Xtreme
Gigabyte 9500 GT 1 Gb DDR2 @ 750/1900/530 (327.23)2 óra alatt csak sikerült feltornázni 6k fölé
-
Peti78
őstag
Erre az openal32.dll problémára nem tudtok valami megoldást?
-
Peti78
őstag
válasz
Taifa Díaz #22357 üzenetére
Ez oké, de akkor ez alapvetően a VGA teljesítményét méri?
-
Peti78
őstag
túlléptem a szerkesztést. Szerintetek hány pontot érne el az adatlapomon szereplő konfig? sajna nem tudom lefuttatni, mert hiányzik valami dll fájl.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Egy kis magyarázatra lenne szükségem.
Mit jelent, azaz mit mér:
sm2.0
hdr/sm.3
köszi -
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<- #22353 üzenetére
Kéne még egy Cpu-z memória meg egy Gpu-z főablak is. Amellé viszont jó, ha kiteszed egy 2. ablakba, hogy hová boost-ol a kártya.
szerk: látom a többi topikot is. Így egyik sem listaképes sajnos.
-
waithEard
őstag
Hali!
HD 2400 xt melyik kategóriában indul 3dm06-ban? -
Johni5
őstag
MSI 9800GTX+ Vmod,Bios mod ,Tweak 21874
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz #22331 üzenetére
Mint ahogy a kolléga eggyel lejjebb írja...
Viszont akkor nem is kell semmit megnézni. 4GHz ennek a turbo órajele, 3.5 az alap. -
Joddy
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #22331 üzenetére
Arra célzott,hogy kéne a "Details" ablak is
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz #22329 üzenetére
Azok a fránya részeredmények...
-
waithEard
őstag
Hali!
Egy kérdésem lenne: 7600GS DDR3-as rammal melyik kategóriában indulna, 3DM06-ban?
-
waithEard
őstag
Hali!
Na akkor ezt szeretném listázni: Köszi!
CPU: Prol.Megahelms
VGA: Sparkle 8600Gt, AC S1Rev2 Alap órajelek: GPU: 540, MEM: 300Szerintem az átírt bios miatt ilyenek az órajelek. Egy előtte lévő stádiumban szinte ugyanennyi pontot kaptam 835\416-os órajeleken. Létezik, hogy valóban ennyire magasak az órajelek?
-
Johni5
őstag
Kifutottam a szerkesztési időből sajnos.Elnézést a duplikációért.
A VGA márkája HP és Bios+Vmod-os. -
joshua7
veterán
válasz
waithEard #22316 üzenetére
Anno így lett kialakítva, azóta meg senki nem firtatta. Hirtelenjében nem is találok 8600GT DDR2 eredményt sehol sem a listán. Gyorsan megnéztem egy tesztet, túl nagy különbség nincs azért a GDDR3 javára. Max 10%. De 05-ben pont a DDR2 a gyorsabb.
Ennek külön kategória nyilván nem lesz, maximum eggyel alatta tudom elképzelni (8500 GE/GT, 8600M GS DDR3/GT, 9400GT/G 100, 9500M GS). Dobj egy eredményt. -
waithEard
őstag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy a 3DM06 alatt, a 8600GT -k miért vannak egy csoportban, tekintet nélkül a memória típusára? Nem lenne jobb a DDR2-nek egy külön kategória, esetleg egy másik csoport? Mert így óriási a különbség a pontszámok között. Főként, hogy ebben a kupacban vannak a GTS-ek is.
-
waithEard
őstag
válasz
Taifa Díaz #22310 üzenetére
Nem tudom, szülinapi kerti parti volt, szóval nem figyeltem, csak elindítottam, és a végén lefényképeztem az eredményt. Annyit még láttam, hogy az első teszt 0 és 1 FPS körül hasított.
Ja, és ez már a tuning eredmény, alapon kemény 256 pontot adott. -
waithEard
őstag
Cpu hűtése gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL