- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Amazon Kindle
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Video digitalizálás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark03 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ez érdekes feltevés ismét hogy ennyit számítana a ram-időzítés, 3D alkalmazással még nem találkoztam ami érzékeny lett volna erre, bár ebben az esetben igaz lehet, mert nagyon magas a tesztben az fps-ek száma (egy helyen 1600 fölé is kerül), úgyhogy ahhoz képest az a 40-es átlag kicsinek számít, de megnézem akkor úgy hogy teljesen azonos ramokat időzítek... Nálam egyébként a 7.6-os DD van most fent. De gondoltam arra is hogy talán nálam még pici előny lehet a 2x akkora L2 cache, persze ezt magonként értem ugyebár...
Igen, láttam a 05-ös eredményed, és azthiszem igazolni látszik amit mondtam mert 05-ben én minden alapon kapok 92xx körül, bár nálam alapon a vram órajel 50mhz-el több, viszont nem úgy a gpu. (Van a toplistán alap és tuningos eredményem is.) Letesztelem azt is hasonló körülmények között. Tuningban általában 10k fölé jutok, bár 2600Mhz-en nem, ott olyan 98xx körül kapok 05-ben.
06-ban sajnos nem tudok tesztelni, mert egy átmeneti monitort használok most úgymond, és nem tudom megadni neki a 06 alapbeállításait De úgy saccolom hogy az egy mag miatt 4k-nál alig kapnék többet, talán egyszer néztem 1024-ben 48xx körül volt, ugyhogy alapbeállításon lehet hogy még a 4 se lenne meg...
A gpu/ram ''kompenzáló'' órajelet csak azért találtam ki, mert hirtelen más nem jutott az eszembe
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest