Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark03 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3899 üzenetére
Sima 2.0nses Samsungok
Én is csak pislogok
AtiTool0.27bvel tudsz memóban valszeg feljebb menni, módosítható ugye a felső határérték. Persze ott sajnos a reference divider kapcsolóval lehet csak MEMet húzni 27MHzenként..1024ben mérhetek, milyen órajelekkel tegyem? 641/1512?
-
törölt tag
Na, keményednek az eredmények! Mostmár simán meglenne a 16700-am, ha tudnál mégy egy 100-as rántani a procin, vga nyüstölés nélkül is
Gratula a fullos tuninghoz! Le a kalappal. Valószínűleg az 1950-nek az szabja a határt hogy nem tudom emelgetni a feszültségeket sehogyan, pedig a 80nm-ben van még tartalék jóval több. Lehet hogy van valami bios-író rája, de még annyira nem néztem ennek utána. A memóriákban nem tudom mi lehetne még.. Igen nekem 1512 a stabil órajel, vagyis 1525 is menne, de mindig visszaugrik a csúszka mikor apply-ra nyomok ATT-ben. Asus smart doctor-ban el tudom húzni addig is, de nem akarom feltenni azt a progit inkább, mert mindig nyavicskol hogy cseréljem ki a ventillátort mert nem forog
Azt közbe semmi baja!
Az 1550 az meg egyszerűen brutális, milyen ramok vannak azon a kártyán?
Csak a kedvemért mérnél egyet 06-ban 1024x768-ban? Mert nekem nem fog menni az az 1280 a monitorom miatt...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Nem történt semmi, de miből gondolod, hogy mindez nem világos számomra?
Olyan megvilágításban írtam, hogy érdekes, miszerintis 40%os tuningnál sem hibázik, csak megy rendületlenül amíg megkapja a szükséges feszt. Evidens hogy ha ezt csökkentem, fagyizikAz a furcsa, hogy még egyáltalán nem dobálgatja a GPU hibára utaló pöttyöket, pedig már 500->700MHzre van tolva. Eszelős kari
Cayman
Nálad 1512 a MaxMEM? Mert ha igen, akkor itt is antituningolnom kell
1550en sem hibáznak a memók, ehhez 1.9->2.1V kell, ez még semmi extra
Qkackca
Követelmény nem sok, csak alapbeállításokon futtatott bench és az ezt láttatniengedő screenshot, amin látszódjon továbbá a CPU/MEM/GPU/MEM órajel. Ahogy nagyjából nálad is látszikEgész jó a 3.8GHz az NW P4től, a videókari egész pontosan milyen típusú 78GS? Értsd hány PS/VS/ROP figyel benne? Mert ugye volt 16/20/24 pipás is, köszönhetően Gainwardéknak.
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
Nekem is lenne egy eredményem, nem olvastam végig a topikot, mik a követelmények?
Remélem megteszi [link]. -
fagy53
nagyúr
Üdv!
''700/1400on sincs nyoma semmi Artifactnak, ha csökkentem az ehhez szükséges feszültséget, egyszerűen csak kifagy a kari, nem hibázik ''
Ez minden VGA-nál így működik, a GPU teljesítménye, amit a feszültsége határoz meg egyszerűen kevés ehhez az órajelhez, frekvenciához.
Ez a jelenség a kifagyás erőtlenséget és nem artifact-ot jelez. Feszültségnöveléssel felodható ez az állapot, vagy vissza az órajelből.
Az artifact alapvetően memóriahibákat, tévesztéseket jelent, ennek keresését megszakítva a GPU teljesítményét lehet mérni, ilyenkor lehet felkészülni a kifagyásra,mindezt az ATITool-lal.
Bocs a közbekotyogásért -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3894 üzenetére
X2@2.6GHz 2GB DDR@433 X1800GTO@700/1400 Még nincs vége..
01' 30101 [link], 03' 16541 [link], 05' 8724 [link], 06' 4250 [link], AM3 89054 [link]
Nos alakul a molekula, GPU részről nekem megfelel a 640MHz, MEMről még most hirtelen kitesztelem hogy ilyen GPU órajel mellett meddig megy. 700(1400) mint fentebb láthatod már megvanDMark03ban a 16700adat le akarom nyomni, már nem sok hiányzik
Az az érdekes egyébként, hogy így, 700/1400on sincs nyoma semmi Artifactnak, ha csökkentem az ehhez szükséges feszültséget, egyszerűen csak kifagy a kari, nem hibázik
Ha lenne vizem/szárazjegem, szerintem csúnya dolgokat tudnék kihozni belőle, még alig adtam neki +feszt.. Na mind1, ez már egy másik történet, ha nagyon unom magam, lehet állatkodok majd. Most megnézem a MaxMEMet, majd írok.
-
törölt tag
Csak semmi rohanás, én tök ráérek, elég hosszú az élet! Rendben akkor legyen úgy és hogy ha már tuningos eredmények, akkor adjunk a gpu-nak is, nálam a maximum az 641, vram akkor meg legyen nálad az elérhető stabil plafon, majd megmondod mit sikerült. Hát hogy ez elég lenne-e logout blog-ra azt nem tudom, ilyen elavult közép-alsó kategóriás hardverek nem tudom hogy kit érdekelnének még itt...
De ugyanakkor semmi jónak a elrontója nem vagyok!
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3891 üzenetére
Bocs a késői reagálásért, bizonyos okokból kifolyólag most nincs hangulatom a dologhoz, visszatérünk rá holnap, rendben? A proci/mem szerintem maradjon 2600/433, ki akarom küszöbölni, már amennyire lehetséges a CPUlimitet. VGAoldalról meglesz szerintem az 580/1380 nálam, de majd kiderül, nem értem még rá. Ha gondolod MEM órajelét igazítsuk az általam maximálisan elérhetőhöz, a GPUét pedig az általad maximálisan elérhetőhöz. Holnap folytatjuk, akár más benchekkel is, ha igazán ki akarod vesézni a 36 árnyaló előnyét azonos órajelek mellett. Sőt ez remek téma egy első Logoutos cikkhez is, ha gondolod
Mára jó 'ccakát/fórumozást. üdv.
-
törölt tag
Nekem a repülő szemben résznél 1670 volt eddig a max fps
Megcsináltam a 05-ös tesztet, csak azért ide rakom nehogy véletlen update-eljék a régit, bár szerintem downgrade-elni nem szoktak a listán, de biztos ami biztosMeglátszik itt a 36 árnyalóban a kicsi tartalék, a tesztkörülmények megegyeznek ismét (memória időzítések is) [link] Itt már szembetűnőbbek a különbségek, pixel shader-ben több mint 180 fps és a vertex tesztekben is és a game tesztekben is látszik, de azért amennyivel több árnyaló van az 1950-ben annyival nem jobbak azért az eredmények.
Rendben van, csinálhatunk egykét tesztet még, maradjon minden úgy ahogy volt proci/ram téren (10x260, 433, 2.5-3-3-8 1T) az megfelelő lesz, a gpu 580, vram-ban meg jutsz ameddig jutsz biztonsággal (azért nehogy megfüstöltesd), majd lehúzom én is ugyanannyival a vram-ot! Mostmár csak az a kérdés hogy a 512 vs. 1M L2 cache-t hogyan kéne kompenzálni, bár én úgy tudom hogy 3d alkalmazásban, és játékban egy cseppet sem szokott számítani. De akkor is még marad a stepping, azzal nem sokmindent tudunk csinálni. Bár talán ha csökkentenénk az órajelet mondjuk 10x220-ra 440-es ramok mellett (ha annyit megy a tiéd) akkor talán a kisebb órajel miatt csökkennének a stepping miatti különbségek. (csak feltételezés) Vga driver milyen legyen? 7.8-at nem nézzük meg?
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3889 üzenetére
Pontosan azért számít mert szó sincs VGAlimitről aka Quake3@640
Azon a helyen ahol szemből mutatják a kis repcsit nekem 1770FPS van
Procitéren a különbség 2x akkora cache és az E6 javított memókezelése a javadra, tehát a teszt számára nálam csak egy 512k L2es 2.6GHzen járó E4 Winchester A64 van, míg a tiéd E6 San Diego.
Ha akarod, lefuttatok úgy egy tesztet, hogy a GPUt belövöm 580ra (aka Pro), a memóriát pedig a lehető legmagasabbra ahol még nem hibázik (jelenleg 2Vot kap, 2.15ig még biztos van benne pár MHz, szerintem az 1380 elérése nem lesz probléma). Aztán lehet az ''alap'' eredményeket hasonlítgatni. Proci/memó téren 2600/433@CL2.5-3-3-6-1T a max amit tudok produkálni, szóval ott neked kell (anti)tuningolni
.
DMark06-ot le tudod futtatni! Ne legyen feltéve a monitorod drivere vagy legyen kiszedve a pipa, ami csak a monitor által ismert felbontásokat engedélyezi, így indítsd el a DMark06ot és kapcsold ki a monitort mikor ráböksz a bench gombra. Ha minden szirszart le akarsz futtatni csak az utolsó csoportot nem (ahogy én), nagyjából 15 percre kell otthagynod a gépet. És biztos lehetsz, többet kapsz mint 4kt, anno a 3800+ Venice procimmal és az 1950Proval alapon (580/1400) futtattam, 396x pontot dobott. A 2.6os Szandiddal ~43xx pötty körül hozna. Ezt pedig a GTO ha nem tolom 650 fölé is jóval a GPUt, az életben nem űbereli, mégiscsak számít a 36 árnyaló
Node most megyek postára, aloha. -
törölt tag
Hát ez érdekes feltevés ismét hogy ennyit számítana a ram-időzítés, 3D alkalmazással még nem találkoztam ami érzékeny lett volna erre, bár ebben az esetben igaz lehet, mert nagyon magas a tesztben az fps-ek száma (egy helyen 1600 fölé is kerül), úgyhogy ahhoz képest az a 40-es átlag kicsinek számít, de megnézem akkor úgy hogy teljesen azonos ramokat időzítek... Nálam egyébként a 7.6-os DD van most fent. De gondoltam arra is hogy talán nálam még pici előny lehet a 2x akkora L2 cache, persze ezt magonként értem ugyebár...
Igen, láttam a 05-ös eredményed, és azthiszem igazolni látszik amit mondtam mert 05-ben én minden alapon kapok 92xx körül, bár nálam alapon a vram órajel 50mhz-el több, viszont nem úgy a gpu. (Van a toplistán alap és tuningos eredményem is.) Letesztelem azt is hasonló körülmények között. Tuningban általában 10k fölé jutok, bár 2600Mhz-en nem, ott olyan 98xx körül kapok 05-ben.
06-ban sajnos nem tudok tesztelni, mert egy átmeneti monitort használok most úgymond, és nem tudom megadni neki a 06 alapbeállításaitDe úgy saccolom hogy az egy mag miatt 4k-nál alig kapnék többet, talán egyszer néztem 1024-ben 48xx körül volt, ugyhogy alapbeállításon lehet hogy még a 4 se lenne meg...
A gpu/ram ''kompenzáló'' órajelet csak azért találtam ki, mert hirtelen más nem jutott az eszembe
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3887 üzenetére
Egyszerű a magyarázat a Wings of Furyban mért +40FPSnek
DX7es teszt, nagyrészt CPU/MEMfüggő hogy hogy megy. Márpedig hiába volt azonos az órajeled, ha a memó időzítései nálad 3-4-4-8, nálam 2.5-3-3-8 voltak. Ennél is érzékenyebb pl. a DMark01, ezért szeretik sokan azzal tölteni az idejüket hogy mindenféle trükköket alkalmazva 100k fölé vigyék a 2000ben készült progit 8800Ultrákkal meg egyéb alsókategóriás cuccokkal
A CPU-Test résznél előjött az E6 mag optimalizált felépítése az E4hez képest.
A Multi-Texturing és az egyéb, bonyolultabb tesztekben előjövő Pro előny köszönhető talán a picit optimalizált működésnek, de akár a program szórásának is, valamint az eddig leírt tényezők összességének isJa, meg az sem mind1, hogy milyen drivert stb. Nálam Cat7.7CP volt pl.
Amúgy a felvetésedre, miszerintis a GTO=Pro ha pusztán a textúrázók száma domináns egy tesztben, szemben az árnyalókkal. Ha utóbbi, akkor evidens a Pro fölénye, ezt megfigyelheted a DMark05 eredményen is akár, ott figyel a topikban, nemrég linkeltem, 8149 pötty volt hasonló beállítások mellett ha jól emlékszem. 06'ban viszont kifekszik a 12/8 textúrázó, 389x pontot tolt, annak ellenére is, hogy DC proci volt alatta, szóval ha azt lefuttatod, érdemes lesz összevetned a részeredményeket, nagy valószínűséggel látszani fog, hogy mennyivel fejlettebb a Pro ilyen téren. Egy maggal is meglesz sztem a 4000+ pötty nálad
Ja, szép lenne ha -6Mhz GPU kompenzálható lenne +6MHz MEMmel
Akkor a Rev.2es 1900GTmet sosem adtam volna el, 580/1800on ment
Na jó tesztelést -
törölt tag
Na megteremtettem az azonos tesztkörülményeket, és igen érdekes eredményt kaptam. A pont nagyon hasonló lett (ugyan kicsit több, 15855) de a pláne ebben az hogy a details-ben az fps-ek nem ugyanannyival magasabbak arányaiban. Például a Wings of fury-ban több mint 40fps-t versz rám átlagban, és single texturing-ban ismajdnem egy 90-essel vagy jobb, viszont a cpu fps-eim és az összes többi game testben, ha kicsivel is több csak az enyém, de több, igaz elhanyagolható mértékben. Kicsit összezavar, hogy mire kaptam annyival több pontot. Igazából kiugróbban a cpu test 1, és a multi texturing-om lett magasabb, ezért nem értem hogy hogyan jött ki az a plusz 200 pont nekem
De úgy látom hogy az elméletem helyesnek mutatkozott, azonos órajeleken állati hasonló a pontszám a két kártya között ebben a programban! Megmérném ugyanígy azt is hogy mit kapnánk mondjuk 05-ben...
Szeretek ilyen hülyeségekkel elszöszölni
Egyébként a gpu/mem órajelem úgy jött ki 641/654-re hogy 648/648-on nem futott le a teszt, ezért visszavettem 641-re a magot, a ramnak meg adtam plusz 6-ot kompenzációként
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azért halálra nem izgulom magam, ameddig tudok játszani a játékaimon
Amúgy csak mert unatkoztam (és nem tudok aludni a melegtől, meg különben ilyenkor én még nem alszom
) csináltam még egy tesztet, 2640Mhz-es proci órajelen, igy 16.460 pontot kaptam kereken. Valószínűleg az van hogy a 36 pixel shader itt nem ér pluszba semmit sem (3DMark03-ban amúgy sincsen ps3 és vs3 sem) ezenkívül minden másban megegyezik az X1800GTO és az X1950Pro felépítésében (rop-egységek, textúrázók, vertexek). Azt a kicsi pont-többletet meg betudhatjuk annak hogy most a procim 40Mhz-el, a ramjaim bedig 47Mhz-el jártak magasabb órajelen, valamint a a vram-jaim 21x Mhz-el, de ugyebár a ram-húzás a vga-n a szűrők használatakor jelent előnyt, ugye ami itt nem volt most. [link]
Ha igaz az elméletem, akkor ha most teremtenék egy olyan kesztkörnyezetet mint a tiéd volt ott lejjebb (cpu 10x260, ram 433, vga 648/648) akkor elméletileg hajszálra ugyanannyi pontot kéne hogy kapjak, mint ott lejjebb te! -
-
Speed®
titán
-
törölt tag
De ezt értem, nem vagyok hülye
[link]
Látom nálad hamar szakad a cérna...Amúgy meg nem tudom, annyira nem érdekelnek a 3DMark pontok. Úgy tűnik hogy az van amit mondtál, régebbi programoknál nem húz annyira a mérleg az új shader-architechtúra felé... Amúgy meg asszem ilyen pontnál totálisan mindegy hogy 100 vagy 240 FPS-el fut a tesztprogram
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #3880 üzenetére
Nem érti..
~400MHzel alacsonyabb órajelű és feleannyi cacheel gazdálkodó procival valamint egy gyengébb vidkarival közel ugyanannyit toltam.
A chipset abszolute nem befolyásol, 03ban nyers procierő és vga kell.
A Pro olyan ~18k körül kell(ene) dobjon azokon az órajeleken szvsz.
Amúgy vicces, hogy ha nem számít a shaderteljesítmény, a GTO pariban van a Proval, pedig van köztük bő 1.5 év. 12/8PS/VS szemben 12(36)/8-al.
Ha lesz komolyabb hűtés a karin, szerintem meglepetést fogok okozni
[Szerkesztve] -
KrixD
csendes tag
8799 képet majd rakok
lenti config, minden alapon -
törölt tag
Neveznék én is egy eredménnyel, tuningos: [link]
-
vkmtrend
csendes tag
válasz
elfelejtette #3855 üzenetére
Igen, köszönöm, itt látszik mennyire fontos egy jó gyártó , aki jó ramokkal szereli a kártyáit.
Üdv. -
Speed®
titán
X2 3800+@2.6GHz, DDR400@433, X1800GTO 500/1000@650/1300 (VF700)
3DMark03 15.634 [link] -
ádyz
addikt
válasz
elfelejtette #3870 üzenetére
oké, csinálnám, de az a köcsög magyar posta zrt. nem képes meghozni a bordát
-
ádyz
addikt
válasz
elfelejtette #3866 üzenetére
akkor, ha egy kicsit rárántok a procira, meglesz a 8000 pont?
-
diegho
nagyúr
[link]
15873 pont egy 128 megás 7600GS-el, 16k nem akar összejönni
proci 3330mhz
vga 609/1660 -
Petya25
őstag
válasz
elfelejtette #3858 üzenetére
Hali!
Igen ddr2-es, de egy Northwood P4 mellett, gyári órajelen, frissebb driverrel.
3d2003 - 9450 pont -
Hobli1988
aktív tag
Hi!Nálam eddig a 15500pont a csúcs!
-
Petya25
őstag
Tegnap beszereztem egy NV 7600GS karit.
9250 pont jött össze eg régi P4 melett.
Ez korrekt? -
vkmtrend
csendes tag
Leadtek 7300GT extreme 128MB Vga
- Asus P5B
- E6320 alapon
2003-ban: 12475 pont
Jó kártya, a 7600GT-k csinálnak ennyit. -
vkmtrend
csendes tag
Ugyan az a konfig csak E6600 / 2880-ra húzva:
- 41020 pont -
vkmtrend
csendes tag
Ja, ha mindent kikapcsolok akkor: 37568 pont.
Csak jelzem GTX OC. áááááááá, nem tudom ér ez 130000-et?! -
vkmtrend
csendes tag
Újjabb teszeredmény:
- ASUS P5B
- 2x1GB Geil ULTRA
- E6300 / 2240Mhz
- MSI 8800GTX OC Edition
- Zalman 600W
--------------36000 pont-------------.
Hát ettől nem vagyok elesve. -
KrixD
csendes tag
válasz
elfelejtette #3847 üzenetére
X2 es 5600+ lesz , ASUS M2N4-SLI lappal, karit azért nem cserélem mert arra most nem futja meg még várok egy kicsit
majd karácsonyra egy 8800GTS 320 a cél
egyébként felraktam az új drivert lefuttattam gyorsan a 3dmarkotés láss csodát 7954 pont
valami nagyon buta driver lehetett fenn
ha egy délután alatt 1900 pontot változik
köszi a driver ötletet -
KrixD
csendes tag
válasz
elfelejtette #3845 üzenetére
PCI-E-s
már nem nagyon érdemes vele kínlódnom mert csütörtökön jön az új gép amibe ez a kari megy szóval addig kibírom
de azért köszi
-
KrixD
csendes tag
válasz
elfelejtette #3843 üzenetére
vagy 2 szer újra lett rakva a gép , de szerintem utoljára elég sz@rul raktam rá a win-t vagy vmi driver gond lehet , mindenestetre remélem nem halt meg a karim hogy cask 6100 pontot tud hozni, haveromnál ugyanez a kari van neki 2 éve nem lett újrarakva a gép és van rajta v 45 vírus
de még mindig a 8002 pontja fix
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Elvileg lehetséges a 6100 pont. Bár ahhoz nagyon meg kell buherálni a drivert, meg a vinfost, meg a biost is, hogy ilyen kevés pontot kapj egy 6600GT-vel. Az 1 évvel ezelőtti 7926 ponthoz képest mi változott? SEMMI?! Egy X2-vel nem sokat érnél (már persze a tavalyi eredményhez képest.) Persze jobb lenne, de a 7300GT-k eredményét nem érnéd el, mivel azok cerka mellett is hoznak 9000 pontot.
Üdv. -
KrixD
csendes tag
egy Celeron miatt lehet a 3Dmark03 a 6100 pont? mert én 1 éve 7926 ot kaptam ugyanezzel a konfiggal
csak attól félek valami baj van a vga val
és mondjuk egy X2 4800+ as procival ez lényegesen változna?
-
-
vkmtrend
csendes tag
Leadtek 8800GTS 320MB
Gigabyte P965-DQ6
C2D E6300- 2400Mhz
2x1Gb Geil Ultra
3Dmark 2003 : 24050 pont -
M3kk
őstag
Egyet teszteltem..
HD 2900XT 1024 MB DDR4
[link] -
diegho
nagyúr
[link]
E2160@3000mhz
4*512 ddr2
Galaxy 7600GS 128MB DDR3 zalman 600/1600
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fboy
aktív tag
4318pont, konfig az adatlapomon
még annyit h 2.5 éves a windows
-
Gaben1
tag
hello az alábbi configgal : 38588 pont. nem tudom reális-e ehhez a géphez,van valakinek hasonló gépe légyszi írja le a pontot
-
fagy53
nagyúr
válasz
elfelejtette #3825 üzenetére
Az enyém ezt nem csinálná a géppel, mert akkor nem tudná mondani órákig, hogy -- csak még ötpercet! -- , de mással igen.........!
-
ádyz
addikt
válasz
elfelejtette #3825 üzenetére
először is: a felséged is barbár fajta lehet akkor
a pontot innen számoltam: Pioo-120 vs. balta:
1322453pont -
AMD Power
titán
Asus A7V8X-X , AMD 1700+ (1900+) , 512MB DDR RAM , Abit Siluro FX 5600 256MB.
1024*768 default: 2056 pont. -
ádyz
addikt
válasz
elfelejtette #3822 üzenetére
pontosabban 1322453 darabban van az olvasó
-
ádyz
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3821 üzenetére
nemsemmi egy srcá vagy te
éna régi chieftec 250-es tápom gyujtottam felolyan szépeket durrant/robbant
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CS]Blade2 #3821 üzenetére
Barbár vagy!
Akkor hány darabban van az az olvasó?
Üdv. -
ádyz
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3817 üzenetére
még szerencse, hogy nem találkoztunk, remélem nem is fogunk(teeeeeeeee....
)
-
ádyz
addikt
csak hajrá, hajrá
-
proper
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3817 üzenetére
kiváncsian várom
ne kiméld
-
[CS]Blade2
addikt
a vga-n ciripel vmi, ezért gondoltam a kondikra.
Nemrég felgyujtotam a régi alaplapom, csodásan lötte ki a tűz a konikat rajta. De megmentettem egy marék jumpert.Elég jol égnek ezek a cuccok. Most majd csinálok videot, a DVD-R vs. Balta csatájáról. Bár én tudom ki lesz a nyertes.
-
proper
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3813 üzenetére
van ugye hogy az alaplapok is ciripelnek, nem vészes
valami tekercs lesz szerintem nagyobb terhelést kap és ezt hanggal jutalmazza
előduram majd a 9550-es tesztjeimet is majd -
ádyz
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3813 üzenetére
''ciripelni''?
mármint a venti? -
proper
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3811 üzenetére
tervben van már 8-10 kártya egybeolvasztása
-
[CS]Blade2
addikt
Ha az NFS-PS -re gyursz akkor fel kéne rántani a MX440-et vhogy SM 3.0-ra meg DX7@9-re meg rá kéne pakolni egy +500%-ot és vhogy forrasztani mellé még 600Mb memot, és a ramokat vhogy átalakitani ddr3-asra. Szóval nagy barkács lesz az....
Kár hogy nem futathatod a 3D mark 2006-ot, biztos bazinagy 8jegyü pontszámot dobna ki.
[Szerkesztve] -
ádyz
addikt
akkor, itt nézzétek az FPS-t
[link] -
[CS]Blade2
addikt
Nagyon megy a számolós téma itt!
Én rápakolta +75%-ot a cpu-ra.Tudok számolni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W