Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
arra gondolsz, hogy csinálsz plö egy modellt,elmented, majd azt egy másik jelenetbe szeretnéd beilleszteni?
ha egen, akkor a file/merge-el próbáld, ne import-al.
kis haszos info:
Ha azt szeretnétek, hogy max kiírja épp hány fps-el megy viewport.
3dsmax.ini fileban [Performance] után biggyeszétek oda ShowFPS=1
A legalsó sávban keressétek majd fps értékeket.
[Szerkesztve] -
op9
aktív tag
Hali!
Nem tom, de ekkora véletlent....
Nekem 4 órája történt ilyen először (és remélem utoljára)...
Annyi tartozik a történethez, hogy a billentyűzeten keresztül ment a fülhalesz, és az Alt+W kombinációnál vszínű a zsinornak köszönhetően (meg persze nekem) más is benyomódott. Néztem a gyorsbillenyűket, és az Axis Constraints az Alt+D (Alt+F3) bill lehetett az, de nem segített. a Grid and Snap Settings Options fülében lehet egyébként bepipálni. (Vagy Customize=>Show UI=>Show Floating Toolbars) De ez nem állította vissza. Néztem a Help-et, és ott is csak ezt az Axis Constraints-et találtam. Pedig a helpben írja, hogy a nyilakat az F5, F6, F7, F8-cal lehet váltogatni, és úgy is van. Próbáld csak ki. De hiába kapcsolom ki, nem vált vissza, legalábbis nekem nem tette. Majd nyomtam egy Revert to Startup Layout-ot, de nem használt. Kerestem valami Reset Settings félét, de nem találtam. Maradt az újratelepítés. De figyelj, h uninstall után töröld a könyvtárat is, feltéve ha nem abba dolgozol, mert meghagyja a beállítás fájljait, és azokat (intelligens módon) nem írja felül.
Nekem csak így sikerült visszanyernem az eredeti állapotot. Majd mazohista módon kipróbáltam újra az Alt+D-t, meg kapcsolgattam egérrel is az Options-nál, de semmi. Szal sztem vmi bug lehet.
Még annyit megpróbálhatnál, hogy a telepítő CD autorun-jánál kipróbálod a Repair funkciót. Ezt későn vettem észre.
Üdv! -
És az miért nem jó? A JPG tökéletesen alkalmas textúráknak... Egyedül egy formátumot láttam, ami annyira nem: a GIF. Ezzel is csak az a bajom, hogy nem tudja a Mental Ray renderelni (a kocsim 4 nézeti képei GIF-ek, és ezeket le kell kapcsolnom, hogy renderelni tudjak... Mellesleg lusta voltam JPG-vé konvertálni őket
) -
Szőrös
veterán
innét szedtem le a textúrát Bővebben: link elég sok fajta van azt hiszem a 208 vagy 210-es az.

-
törölt tag
Be kell állítani, hogy hová és milyen formátumba mentse a filet-t (ez valahol lentebb lesz), s azt is meg kell mondani neki, hogy hánytól hányadik frame-ig renderelje az animációt (valahol ott a párbeszédpanel teteje felé találod a beállítást).
Alpból csak egy képet kapsz.
Amúgy király lett a Gatling, keress rá valami jó kis krómos textúrát, nagyon vadul nézne ki vele!
Menthirist: A 14 gigásban mit modelleznek le? Egy egész várost?
szerk: Akkor az első felét már hiába írtam.
Viszont nincs szívem kitörölni. 
Filmet is lehet linkleni, éppúgy, mint bármely más file-t, csak kell találnod egy helyet, ahová fel tudod tölteni.
Kíváncsian várjuk az animációt!
[Szerkesztve] -
-
MUŁĐER
addikt
nagy L nem kicsi
meg a vinyódról nem tudsz képet linkelni..rakd föl valahova a netre
imageshack talán a legegyszerűbb: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link próbáld ki ezt

-
-
Hát az a Maya PLE, ami letölthető és ingyenes, az a Maya 6-ból készült... Ez valamelyest csökkentett tudású tudtommal a Complete-hez képest is, illetve vízjeleket pakol be sok helyre, plussz olyan fileformátumot használ, amit csak PLE-vel lehet olvasni... Én Személy szerint Maya 6.5 Unlimitedet használok
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)