Új hozzászólás Aktív témák
-
FEKOLCS
csendes tag
Hello, érdeklődnék h a ps3 blu ray lejátszója lejátssza az írott 3d-s blu ray filmeket? iso-ból kiírva egy blu ray lemezre? fontos lenne, előre is köszönöm a válaszokat
-
GEO001
aktív tag
Ha jól tudom a 250-es széria még hdmi -n nem támogatja a digitális hangátvitelt, csak a 400 -as sorozattól felfelé. Csak S/PDIF kábellel tudod kicsikarni a hangot alaplapi kimenetről (ha az is támogatja)
Amúgy ajánlott a TV jelforrás bemeneti lstáján a bemenet megnevezést átállítani PC- re, ha persze a TV-d is tudja. -
GEO001
aktív tag
Köszi az elismerést - de azért ne essünk túlzásokba
, örülök, hogy segíthettem.
Ha mkv kell, akkor azt kell keresni a hálón. Ha meg kaptál BD3D ISO-t, akkor keresni kelll egy 3DBD rippert, pl. a DVDFab terméke is megfelel.
(A BD3D ISO struktúra speciális felépítésű, a 3d része duplikálva van mappa (SSIF) szinten, ezt csak így átalakítani mountolás után nem lehet.) -
VateRicsi
aktív tag
Szia!
Nem kell konvertálni. Csatlakoztasd a Daemon tools segítségével, utána a PowerDVD11-ben add meg a virtuális meghajtó betűjelét a beállítások/ player/ default disc drive menüben és már indíthatod is a movie fülön. Így lesz menü, meg extrák is, ami egy mkv esetén nem lenne.
-
artiny
őstag
az a gondom ha hdmi-n keresztul rakotom a tv re /nvidia gts 250 bol kivezeto hdmi/ ,de a tv igy olyan mintha egy monitor lenne es hang sincsen pedig a dvd lejatszo a hdmi n ad hangot.
Ha powerdvd 11 vagy /splash ex pro ahol nem talalom a osszecsusztatas/ ....
Hogyan kell ,ti hogy csinaljatok hogy mukodik pc n keresztul...a 3d? max azt tudom h 2 D to 3 D t csinal a tv....a tobbi funkcio elerhetetlen marad,a funciok szurkeikont kapnak es nem tudok ramenni.//
-
artiny
őstag
PC -n keresztul hogyan tudom lejatszani 3D ben nagy meretu mkv.t filmet? /karibtenger kalozai 17GB/
SPLASH PRO EX 1,9 és POWER DVD 11 programok megvannak.
vagy esetleg ha mas progi kell...
-
noco79
tag
érdekes probléma : transformers 3 hsbs 3D ,splash pro programmal elmosódott képet csinál ha aktiválom a 3Dt, kmplayerrel viszont tökéletes lejátsza a 3Dt
korábban nézett film(avatar hsbs 3D) kmplayerrel akadozott,splash proval müködött faszán.
-
Kisscég
csendes tag
Gyűjtő és általános adatok:
Matroska:11,1 GiB, 1 óra
1 képsáv:AVC
2 hangsáv:Ac-3 / DTS
Kódolás dátuma: UTC 2011-01-12 19:34:43
Kódoló szoftver:mkvmerge v3.3.0 ('Language') built on Mar
Kódoló könyvtár:libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0
Első képsáv:
15,0 Mbps, 1920*1080 (16:9),,képsebesség:23,976 fps, AVC (Baseline@L5.1) (1 Ref Frames)
Első hangsáv:
magyar, 448 Kbps, 48,0 Khz, 16 bit, 6 csatorna, Ac-3
Második hangsáv:
angol, 1 510 Kbps, 48,0 Khz, 24 bit, 6 csatorna, DTS (ES)Itt is 5.1
Ez a Jégkorszak 3 3D -
Kisscég
csendes tag
Gyűjtő és általános adatok:
Matroska:11,1 GiB, 1 óra
1 képsáv:AVC
2 hangsáv:Ac-3 / DTS
Film: Gnomeo and Juliet 3D
Kódolás dátuma: UTC 2011-06-18 14:57:08
Kódoló szoftver:mkvmerge v3.3.0 ('Language') built on Mar
Kódoló könyvtár:libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0Első képsáv:
16,6 Mbps, 1920*1080 (16:9),,képsebesség:23,976 fps, AVC (High@L5.1) (CABAC / 2 Ref Frames)Első hangsáv:
magyar, 448 Kbps, 48,0 Khz, 16 bit, 6 csatorna, Ac-3Második hangsáv:
angol, 1 510 Kbps, 48,0 Khz, 24 bit, 6 csatorna, DTSEnnyit írt róla!
-
GEO001
aktív tag
Az 1. ---> a normál 2D filmet itt megpróbálja tv video prockója átalakítani "3D"-re.
A "vibráló" képi megjelenítés amit írtam a fullhd 3d (field sequential) formátum, az azért inaktív (nem tudod saját magad állítani), mert nem olyan formátumot érzékel a tv-d.
Gondolom ez vmi ISO file és nem mkv. Átlehet alakítani, rippelni ezeket is konténeres (mkv) médiára. -
Kisscég
csendes tag
Hát a 3d gomb megnyomásánál fel ajánl 5 lehetőséget:
1. 2D ből 3D
2. Osztott képernyő függőleges osztással
3. Osztott képernyő vízszintes osztással
4. Amiről írtam a szemcsés kép
5. A vibráló (jobbra balra mozgó) képAmikor elindítok rajta egy ilyen vibráló filmet, nem engedi a 4-es és 5-ös lehetőséget!
Ezért kérdeztem, hogy van e valami mód egy ilyen típusú film átalakítására pl. a 2. vagy 3. verzióra?!Köszi!
-
GEO001
aktív tag
Igazából nem tudom elképzelni, milyenek az általad "felvázolt" képi megjelenések. Lehet, hogy a fullHD 3d re gondolsz, (elmosódott kép, de nem osztott képernyős), de ezt a formátumot a TV érzékelve automatikusan felismeri és kezeli, csak a 3d gombot kell a remote-n megnyomnod, tehát nem neked választani a 3d-s formátumok között.
-
Kisscég
csendes tag
Sikerült!
Lejátsza és nem is kellett bele piszkálni!
Akkor a másik kérdésem:
hogy eddig direkt olyan filmeket szedtem le ami osztott képű, az mind1, hogy függőlegesen vagy vízszintesen, mert ezeket lejátsza! Az volna a kérdésem, hogy van olyan film ami úgy van gondolom alakítva 1. a háttér jobbra balra mozog szaggat, vagy a 2. hogy ilyen vékony csíkos vagy szemcsés a kép, de azt nem adja vissza a tv. Ezt a két típusú filmet/ket ezzel a programmal valahogy át bírom alakítani osztott képernyőssé?
Köszönöm! -
Kisscég
csendes tag
válasz
melonati #514 üzenetére
Amit én szedtem le muxert, azzal megcsináltam az egyik filmet és (csak belenéztem a tv-n) Jónak tűnik! Most letöltöttem ezt a verziót, telepítettem és most muxerkedik
!
Este letesztelem a tv-n! Addig is nagyon-nagyon köszönöm!!!A másik kérdésem, hogy eddig direkt olyan filmeket szedtem le ami osztott képű, az mind1, hogy függőlegesen vagy vízszintesen, mert ezeket lejátsza! Az volna a kérdésem, hogy van olyan film ami úgy van gondolom alakítva 1. a háttér jobbra balra mozog szaggat, vagy a 2. hogy ilyen vékony csíkos vagy szemcsés a kép, de azt nem adja vissza a tv. Ezt a két típusú filmet/ket ezzel a programmal valahogy át bírom alakítani osztott képernyőssé?
Köszönöm!
-
melonati
csendes tag
Vagyis dlna funkciót! PHILIPS 37PFL9606K-ról van szó.
-
GEO001
aktív tag
válasz
melonati #514 üzenetére
Nekem HD DUNE -m van, de szerintem az O'Play is tökéletesen megfelel arra a célra, ha nem akarsz a TV miatt video profile kódolással püszmörögni. Páran a visszajelzések alapján megelégedve használják a 3d-s mkv formátumok kezelésére/lejátszára. Csak a BD3D ISO -val nem boldogul, arra meg vagy pc, vagy BD3D playert kell nézni.
-
melonati
csendes tag
Sziasztok!Milyen médialejátszót érdemes venni? 3D-s letöltött filmeket szeretnék külsö merevlemezröl,esetleg az asus hdpr1 is elég?
-
GEO001
aktív tag
Ajánlom akkor ezt szed le. add gombra katt, megkeresni a kívánt mkv-t. Ez megjelenik a fő panel ablakban. A format specific optionsban be tudsz állítani pár, a videora jellemző dolgot, pl, képarány, stb. Ha ez nem érdekel, akkor csak alul ad meg a file nevét (output filename) és start muxing. Ha ezzel így nem megy, akkor nézd meg vmi médialejátszó progival a media infot, nem -e high profil 5.1 kódolású, ha igen, akkor a tsmuxerrel ui. töltsd be a filét, majd a change level-t állítsd 4.0-ra és mehet, akár ts-be is, azt is lejátsza a TV-d.
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok! A full sbs filmekkel megfőttem. Ezen kívül eddig minden formátum ment szépen,de ebből már a 3. film nem jó. Tv:Samu ue55d7000,gt555 vid.kártya,i7 proci 6gb ram, stereoscopic player. 285.62 driver van fent. Mi lehet a gond?
-
Kisscég
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam vissza keresni, hogy írt e valaki már ilyen kérdést!Az a problémám, hogy vettem egy Lg 42lw659S passzív 3D-s tvt!
Letöltöm a 3D-s filmeket egy vinyóra mkv fájl formátumban, csatlakoztatom a tv-hez és amikor kiválasztok egy filmet, (osztott képernyősről beszélek) elindítom tök jó minden megy hurrá pl: Karib-Tenger Kalózai! Meg szeretném nézni egy másikat és azt elindítja össze rakja de kb 1 perc után újra indul a tv pl az avatar-nál! Utána át vittem ezt a filmet az egyik barátom hoz lg cinema 3D tv ott is és ugyan ezt csinálja! Egy másik barátomnál pedig lg 3D tv AKTÍV az pedig tökéletesen lejátsza!Ez mitől van? A cinema 3D nem minden filmre alkalmas?
Nagyon köszönöm előre is!!!
-
umbre81
csendes tag
es ha atkonvertalom valami mas formatumma amit le is jatszik a tv, attol megmarad 3d?
-
noco79
tag
amikor két kép van egymás melett azt hivják side by side 3Dnek,ilyenkor a TVn vagy a lejátszó progin kell bekapcsolni a 3Dt........minden HD és 3D film MKV vagy ISO kiterjesztésüek,mások is ilyeneket töltenek le ,de akkor nálad csak a laptopról való lejátszás marad......
-
umbre81
csendes tag
ok koszi! keresek 1.4est. meg valami....
amikor ugy van egy 3d film hogy alapbol 2 kep van egymas mellett, az a problema is megoldodhat a hdmi kabel segitsegevel?
-
umbre81
csendes tag
probaltam tobb filmet is, viszont igazad van azok mennek rajta, tehat azokat is lejatsza. De ahonnan toltok filmeket, ott a hd,hd rip, 3d filmek mkw formatumban vannak, azt pedig se a tv se a hazimozi nem jatsza le. Koszi a tippet, akkor veszek hdmi kabelt. neztem a tobbi hozzaszolast is, azokban is van kulonbozo? 1.3-1.4? ezek alapjan az 1.4-est kene vennem ugye?
-
noco79
tag
lehet gyenge hozzá a videókártyád,olvass utánna mennyire támogatja a 3D megjelenitést,meg aztán HDMI kábellel kéne összekötni a Tvt meg a laptopot(nekem igy van és szinte hibátlanul mennek a 3D filmek is).
biztos nem tud más formátumot lejátszani tvd belső lejátszója,AVIt minimum,mondjuk külső merevlemezről?!
-
umbre81
csendes tag
Sziasztok! Nekem is lenne egy kerdesem.. A napokban vettem egy sony kdl-40nx723-as 3D-s tevet. Toltottem le 3D-s filmeket, de normalisan egyiket se tudom megnezni vele.. Viszont ha Blu-ray lemezt hasznalok, az tuti.. atjon minden feeling. Nekem egy laptopom van, azzal probalkoztam meg hogy onnan atkuldom a kepet a tevere, de valami szornyu volt. Probaltam a Power dvd 11-et de 90-100%on porgette a procit. Iszonyatosan szaggatott. laptopom tipusa Acer aspire 5542 Ati redeon hd 4200videoval. Viszont meg az jutott eszembe, lehet az is a baj hogy sima monitor kabelt hasznaltam? Szoval tudnatok valami otletet mondani hogy a letoltott filmeket hogy nezzem meg rendesen a teven? Ja es a tv csak mpeget tamogat. Koszi a segitsegeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest