Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huati2
csendes tag
válasz
donceleger8 #3949 üzenetére
Köszönöm hogy írtál
Szerintem biztos hogy a vga az alapértelmezett és ezt is használja szerintem, de megnézem, bár nem hiszem hogy itt lenne a bibi. A lejátszó az ugyanaz amit én is írtam, csak nem rövidítve írtam, de ugyanaz amit te is írsz mert így írja saját magát ikonnak
K-lite codec pack, ez alap dolog nálam hogy legyen fent a gépemen, szóval ezt is kizárhatjuk.
Neked hogy van összekötve a géped és milyen Hdmi kábellel? Milyen hosszú és milyen fajta? Vagy a hossz lényegtelen ha jó minőségű a kábel?Mert más ötletem nincs a problémára csak a kábel, de ez is csak tipp a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest