- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huati2
csendes tag
Olvasgattam több fórumon is és arra a megállapításra jutottam hogy Dvi kimenettel nem kéne próbálkoznom.
Elvileg ha a Hdmi csatlakozón keresztül ez a bajom, akkor a Dvi csatlakozásnál lehet át sem menne a kép. De ez csak az én tippem, mert ha belegondolok, végülis jobb a Hdmi adatátvitel minősége mint a másik.(#3974) BBéci
Igen a külső merevlemezt a tévéhez akarom csatlakoztatni, bár nem tudom ezzel mennyire lennék előrébb ha pendrive-ról 5 filmből csak egyet volt hajlandó lejátszani. Igen tudom hogy akkor is volt már Hdmi, csak szerintem akkoriban még nem volt ennyire kiforrva, meg nem is nagyon emlékszem hogy voltak már 3D-s filmek, legalábbis hazánkban forgalomban.
Nem tudom mit kéne kipróbálnom mert feleslegesen nem akarom szórni a pénzem. -
-
Huati2
csendes tag
Ez bizony így van. De nem a Tv médialejátszóra gondolok, hanem egy külső médialejátszóra, Dune, vagy Medie8er, állítólag ezek nagyon jók.
Csak az a bosszantó, hogy megvettem 200 ezerért a Tv-t és nem tudom kihasználni, pedig úgy voltam vele, hogy slussz-passz összedugom a számítógéppel és lehet élvezni a filmeket. Sajnos nem így történt, de még majd tényleg próbálkozok kölcsön kérni kábelt, vagy esetleg egy külső vinyót, ha tényleg egyik sem válik be, akkor vennem kell egy lejátszót.
Azóta nem is próbálkoztál összekötni a géppel? Azt hiszem akkor még elég gyerekcipőben járt ez a dolog, vagy tévedek? -
Huati2
csendes tag
Nem pesti vagyok hanem szolnoki, de most beszéltem egy szakival telefonon, nem tudom ismered e kecskeméten az av land-et, elég profi a srác és benne van a dologban.
Ő 3 hétig kínlódott azzal a bonyodalommal mint én és mondta hogy felejtsem el, akármilyen erős gépem van, akármilyen a kábel is, ez a probléma nem fog megoldódni és kár belefektetni az energiát.
Ahogy te is mondtad a medialejátszó a megoldás. Csak arra most sajnos nincs pénzem, így tolódik minden.
De még egy dolgot majd megpróbálok, kérni egy külső HDD-t és úgy megpróbálni lejátszani, bár nem hinném hogy sikerülne mert van egy 64Gb-os pendrive-om aminél 5 filmből egyet ismert fel és a többit nem volt hajlandó lejátszani. -
Huati2
csendes tag
Lehet hogy nem a kábel a ludas, de az is lehet hogy igen, remélem ma utána tudok járni a dolgoknak.
A minőséget azt meg kell fizetni, hisz valami valamiért.
A médialejátszó nagyon jó lenne, csak akkor ha már azt vennék nem kevés pénzért, akkor gondolom kell egy külső hdd is amin a filmeket tárolom, az megint csak plusz pénz, ezért is gondolkodtam hogy a gépet kössem össze a tévével, ami úgy látszik nem is olyan egyszerű feladat. -
Huati2
csendes tag
Igen én is úgy tudom hogy csakis High speed kábel tudja a minőséget. Rá van írva a kábelre hogy high speed ethernet cabel, az 1.4 az nincs ráírva. Egyébként Logilink a kábel neve, nem tudom ez mit mond neked, lehet nagyon gyenge minőségű, de sosem volt még hdmi kábel a kezemben. Akkor lehet nem is tudja azt az adatávitelt amire nekem lenne szükségem.
Elég naívan álltam akkor a dologhoz, azt hittem hogy hazahozom, összedugom és jó lesz minden, hát nem így sikerült. -
Huati2
csendes tag
Ezek is elég drágák számomra, holnap kiderül hogy mi is lesz. Lehet ha kapom másik jobb kábelt kipróbálásra, akkor lehet vennem kell egy jobbat mint amit most vettem. Ez csak egy szimpla 1.4-es 1900Ftos kábel, nem akartam drágán venni, azt hittem jobb lesz az olcsóbb is, de még ezt nem tudom hogy tényleg ez a baj. Ha venni szeretnék egy jobbat, fordulhatok esetleg hozzád? Vagy tudsz ajánlani esetleg valami boltot?
-
Huati2
csendes tag
Eleinte én is néztem egy Dune lejátszót, de most ilyesmire nem nagyon tudok félretenni, az asszony megölne
Szóval valahogy így kell kimókolnom a gondokat, de még nem tudom hogy és mint
Milyen kábeleid vannak egyébként ha megkérdezhetem? Lehet a kábelnél lenne elásva a gond, csak nem tudom letesztelni mert nincs másik. -
Huati2
csendes tag
Feltettem a Power dvd 12-t, de ugyanez a hiba. Hát ezeknek a kábeleknek nem semmi áruk van, én meg azt hittem hogy a profigold üti a szintet, de most ezekkel nagyon megleptél.
Nem tudom milyen beállítást lehetne még véghez vinni, ha holnap sem sikerül egy másik kábellel, akkor tényleg valami beállítás gond lesz, csak fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.
Neked nincs ilyesmi problémád? Bár gondolom nincs ha már ilyen kábeleket mutatsz
Csak szeretném élvezni itthon a tévézést, mert így hogy nem tudom kihasználni, elég rossz, pedig nagyon bejön a tévé. -
Huati2
csendes tag
Köszi hogy írtál,
Milyen kábelt tudnál ajánlani? A profigoldot ismerem, az ilyen téren az elit kábel, de eszméletlen drága nem véletlenül. De olcsóbb kategóriában gondolkozom.
A power dvd-t még megpróbálom mint lejátszót, de nem hiszem hogy megfogja oldani a problémám.
Ha fen áll még mindig a gond akkor milyen ötlet lehet még? Holnap elvileg megpróbálok másik kábelt, de ha az sem segít...., nem tudom. -
Huati2
csendes tag
válasz donceleger8 #3949 üzenetére
Köszönöm hogy írtál
Szerintem biztos hogy a vga az alapértelmezett és ezt is használja szerintem, de megnézem, bár nem hiszem hogy itt lenne a bibi. A lejátszó az ugyanaz amit én is írtam, csak nem rövidítve írtam, de ugyanaz amit te is írsz mert így írja saját magát ikonnak
K-lite codec pack, ez alap dolog nálam hogy legyen fent a gépemen, szóval ezt is kizárhatjuk.
Neked hogy van összekötve a géped és milyen Hdmi kábellel? Milyen hosszú és milyen fajta? Vagy a hossz lényegtelen ha jó minőségű a kábel?Mert más ötletem nincs a problémára csak a kábel, de ez is csak tipp a részemről.
-
Huati2
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kis gondom, nem tudok rá megoldást, lehet csak egy pitiáner dolog, de nem boldogulok vele, vagy rossz helyen keresem a megoldást.
A helyzet a következő. Vettem egy Panasonic TX L42ET60E 3D Full HD tévét, szuper minden, nagyon megvagyok vele elégedve.
Összekötöttem a számítógépemmel, ami 6 magos AMD bulldozer procit tartalmaz, nem egy csúcs videókártya Ati HD6670-es és van még a gépben 4Gb memória.
Vettem a napokban egy HDMI kábelt, direk olyat kértem hogy 1.4-es high speed kábel, elvileg a videókártyám is tudja a full hd filmeket, meg a 3d-t is.A videókártyának is utánanéztem, elvileg tudja az 1.4-et.
A gondom a következő: amikor összekötöm a tévével fel is ismeri, elsődleges megjelenítőnek beállítom a képernyőfelbontásban is és elindítom a filmet és itt jön a gond. Elindul de nem az igazi, mert akadozva játsza le bármilyen felbontású filmről is legyen szó. Próbáltam avi-t, dvd-t, mkv-t is, de mindegyiknél ugyanaz a gondom, hogy nem szép folytonos a kép, hanem picit akad és nagyon zavaró. A Hdmi kábel nem egy csúcs, de direkt rákérdeztem amikor megvettem hogy tudja e és igent mondtak. ,,lehet csak rámakarták sózni"
Próbáltam Vlc playerrel, most megpróbáltam a Media player classic home-ot, ugyanaz a gond. Lehet a kábellel lesz a ludas és jobbat kellene vennem, de lehet hogy teljesen megfelelő hozzá, nem tudom, ezért is kérnék tőletek segítséget. Valakinek volt már ilyen jellegű problémája? Ha igen, vagy esetleg valaki tudna rá megoldást, örülnék neki.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest