Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- iPad topik
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesssz199
újonc
Szia ! Így van. Aszem a Dirt3-at a program menüjéből lehet elindítani , de az is lehet , hogy tridef alól indítottam mert ott is van HD3D-s beállítási lehetőség legalábbis amit én használok tridef abban van.
De arra emlékszek ,hogy marha sokat szenvedtem vele de az biztos ,hogy 1080-on 24 Hz-le kell venni a képfrissítést különben jön az érvénytelen formátum . És szerintem fakó 24 Hz-en 720P meg kicsi , szóvall igen maradt ez a Lineinterlaced-nek nevezett dolog . Annyi talán ,hogy lehet jobban kezeli a HD3D-ét értem ez alatt több fps lesz, de ez nem tuti csak gondolom. Mert amúgy mi értelme lenne.
Van itt egy oldal ami persze ,hogy most nem jön be , talán megjavul idővel, mindenféle tesztek vannak , és értékelések melyik játék mivel jobb , de gondolom szubjektív de érdekes lehet. :
http://www.mtbs3d.com/index.php?option=com_content&view=category&id=38&Itemid=76&limitstart=30meg is találtam Twitteren ezt írják :
Hi Guys!
MTBS has been down because we had an absolutely HORRIBLE server crash. Despite making backups, this would have been very damaging especially since we've been making new service updates for the site that hadn't been mirrored yet.
Fortunately, the hard drive was mirrored by RAID, and we are taking steps to get things back to normal. Don't forget about us in our absence. I don't have an ETA yet - we've never dealt with something this severe before...but we are on the case!
Regards,
Neil
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest