- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesssz199
újonc
Szia ! Így van. Aszem a Dirt3-at a program menüjéből lehet elindítani , de az is lehet , hogy tridef alól indítottam mert ott is van HD3D-s beállítási lehetőség legalábbis amit én használok tridef abban van.
De arra emlékszek ,hogy marha sokat szenvedtem vele de az biztos ,hogy 1080-on 24 Hz-le kell venni a képfrissítést különben jön az érvénytelen formátum . És szerintem fakó 24 Hz-en 720P meg kicsi , szóvall igen maradt ez a Lineinterlaced-nek nevezett dolog . Annyi talán ,hogy lehet jobban kezeli a HD3D-ét értem ez alatt több fps lesz, de ez nem tuti csak gondolom. Mert amúgy mi értelme lenne.
Van itt egy oldal ami persze ,hogy most nem jön be , talán megjavul idővel, mindenféle tesztek vannak , és értékelések melyik játék mivel jobb , de gondolom szubjektív de érdekes lehet. :
http://www.mtbs3d.com/index.php?option=com_content&view=category&id=38&Itemid=76&limitstart=30meg is találtam Twitteren ezt írják :
Hi Guys!
MTBS has been down because we had an absolutely HORRIBLE server crash. Despite making backups, this would have been very damaging especially since we've been making new service updates for the site that hadn't been mirrored yet.
Fortunately, the hard drive was mirrored by RAID, and we are taking steps to get things back to normal. Don't forget about us in our absence. I don't have an ETA yet - we've never dealt with something this severe before...but we are on the case!
Regards,
Neil -
Gabesssz199
újonc
-
Gabesssz199
újonc
Szia! Ezek mennek tutira : http://www.tridef.com/user-guide/supported-games
De még több is beírod gugliba a játék nevét és hogy Tridef profil , álltalában már van vagy éppen csinálják vagy próbálják , van úgy hogy egy játékhoz készül vagy 20 profil. Azt lehet próbálgatni.
Dead Island is frankon megy a kiegészitője is brutálissak a horror jatékok este 3D-en , igazából annyira hogy nem is nagyon merem velük tolni.
A Dirt3 mat meg native HD3D-el próbáltam , meg a Tomb Ridert ami fél éve jött ki kb , csak az a baj azzal hogy vagy 720P 60Hz vagy 1080p 24 Hz aszem , és azért jobb a tridef szerintem . Abban bármilyen felbontás és frekvencia lehet.
Itt írja is : http://www.pcguru.hu/hirek/a-tomb-raider-gepigenye/22060?c=3 (TombRaider) De most néztema Crysis 3 hoz is van már HD3D patch.
Ja és igen HD 7870-en ment minden.. -
Gabesssz199
újonc
1: én simán feltudok rakni mindenféle tridefet , nem kért kódot sohse , felismeri a Tridef a monitort és magától elfogadja és megy minden formában ennyi. (nem közli veled hogy király vagy megy a tridef csak megy .)
Aszem az ignition tud filmet és képet meg talán DVD-ét. is.3. a távírányitót nem kell nyomkodnod egyáltalán semmit sem a "2D-3D konverziot semmit , az nem csinál így szinte semmi 3D-ét csak valami halovány utánzatot .
elindítod a tridefet , játék hozzáadását , hozzáadod . megjelenítésnél kiválasztod Line interlaced(reverse) majd dupla klikk a játek ikonjára és megy 3D-en . a távirányítohoz nem kell nyúlni egyáltalán , a tridef kiírja játek indulásnál hogy de jó futok és Insertel a menűben betudod állítani a 3D-t minden nyavalyáját ha egyszemű vagy azt is.olyan mélységet lehet beállítani ,hogy kiszakad az ember agya . És az arcodra fröccsen szó szerint
mert ilyen nagy torzításnál megfájdul a feje az embernek.
( bocsi ha ezt tudod csak nem értem akkor a 3-as pontú kérdésed , főleg úgy hogy a Max Payne 3 meg frankón fut neked 3D-en tridef alól gondolom ? , minek kéne monitorban azt állítgatni ? Ahogy Kroni is írta az csak kamu és béna és pontatlan.
( ha csak a power funkcióval jó a tridef akkor valami beállítási hiba lehet elvileg azzal kéne rosszabbnak lennie. )
-
Gabesssz199
újonc
Sziasztok!
A Max Payne 3 tényleg jó ,a Tomb Raider újabb része meg megy szépen HD3D-ben ahoz úgy emlékszek tridef sem kell. Nekem ez van TriDef 3D 5.10 ez tud képet , játékot stb. Én csak játékra használom. A Cod Modern warfare 3 is nagyon ütős volt Igazából minden nagyon jó . Nekem kb egyedül a Far Cry 3 nem ment de csak DX 11 -en akkor valamiért ugrált a kép, de ez a videokártya hibája mint később megtudtam. :S (HD 7870)
Viszont van egy furcsa problémám nektek ilyen létezik ? : DM 2352-es LG monitorom van nekem is és amikor elindítok egy játékot 3D-en tridef alól néha láttam egy kis szellemképet egyenes oszlopok mellet stb. addig piszkáltam míg rá nem jöttem , hogy tüntessem el , egész egyszerűen át kell váltanom 3D-re a monitor távirányítóján , be is kell kapcsolni ok -al , majd utána ki kell kapcsolni , és láss csodát eltünt minden szellemkép .. Nem is értem mi lehet ez . Olyan mintha monitor reset kellene neki 3D-sen????
Tridef -ben a power3d meg mindig rosszabb szinte mintha be lenne kapcsolva , annyi csak hogy nem a videokártya csinálja a képet hanem a monitor , és így több erőforrás marad fps-re nem terheli a videokártyát , persze rosszabb lesz a minősége a betűk mindig bekockásodnak stb.
Amúgy nekem a tridefben a Standard display type-on belül Line interlaced Reverse a jó , nektek melyik ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest