- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
Nna, nem tudom te kit ismersz, aki hozzáértő, de én még nem láttam senkit Gimpet használni, aki komolyan foglalkozik designnal, ennek ellenére legyen igazad, az legalább ingyenes. (amúgy nem hiszem, hogy valaki emiatt használná, mert egy Photoshop ára baromi hamar visszajön)
Viszont már kezdem kapisgálni, hogy mire gondolsz a 3d munkával kapcsolatban.Ami téged érdekel, az az engine-ek, pluginek programozása, ha ilyennel akarsz foglalkozni, akkor ajánlom, hogy feküdj rá a Directx SDK-ra, meg tanuld meg az OpenGL-t is, ha két lábon szeretsz állniHa plugint akarsz programozni, akkor első lépésben a Maxscriptet próbáld ki, ha nem megy el a kedved, akkor pedig a 3dsmax SDK-ját, és ha valami ütős plugint csinálsz, akkor elég hamar meggazdagodhatsz
esetleg konkrétan animátor, leveldesigner melőkhoz nem feltétlenül kell művészi érzék, de mondjuk ha megnézed pl. a Shreket, ott biztos kenték néhányan az anatómiát, biológiát, stb. hogy úgy rezegjen a háj a hasán, ahogy kell.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest