- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
upikka
-
Iginotus
addikt
Bővebben: link
figyi itt van nekem egy 1gb-s modulom igaz csak 333 as és a64 ben is megy ha gondolod odaadom és ráfizetek. -
Iginotus
addikt
pesti vagy? jövöhét elején megyek fel pestre nekem jol jönne a ram akkor de kicsit alkuduzzunk 18k?
emilben pontositunk.. irj emilt (mert lehet nem nézek vissza..) de kell a ram. mesten metrovonalakon tudok mozogni. esetleg villamos. Persze ha kiprobálás megoldhato lenne az lenne a legtutibb.
szerk:
látom nem is pesti vagy kaposvár is jo igaz kicsit macerássabb de megoldom azt is. de nincs véeletlenül pécsi ismerösöd?én itt lakok.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
most ird le tételesen mid van még eladö ésmennyi?
-
vatomi
aktív tag
A ramok eladóak is!!!
-
pbujna
aktív tag
merre vagy helyileg? Érdekelne még mindig a memória...
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #22 üzenetére
Most nem igazán értelek: 32K-t dobjak rá, hogy adj egy 3500+-t? Május eleji a procim garpapírral és oem. MAx 10K-t dobnék rá egy nagyobbra.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #20 üzenetére
Inkább te mondj árat, te vagy az eladó...hiszen pénzt csak én adok.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #18 üzenetére
Igazából Giga lapban 2500-t is ment, de én nem akarok tuningolni. Ezért vennék nagyobbat.
-
-
vatomi
aktív tag
Winchester magos A64 3200+ procim van és vagy ilyen vagy Venice magos 3500+ érdekel cserébe - tehát vagy Wincheser vagy Venice magos 3500+ kellene.
-
-
DeadMeat
nagyúr
mennyit megyen alapfeszen a prockod?
-
sTERNI
senior tag
Vagy mégsem... ha utánanéztél, írd meg, mennyiben érné meg neked a váltás, úgy egyszerűbb lesz.
-
vatomi
aktív tag
Mondjatok egy jó árat és elgondolkodom ill. körülnézek az 1 gigás piacon, hogy mibe is kerülne a váltás!
-
sTERNI
senior tag
Ha úgy alakulna, akkor érdekelne... engem is.
de egyenlőre .. upp -
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
Május eleji (tehát garos) Winchester magos A64 3200+ procim van és vagy ilyen vagy Venice magos 3500+ érdekel cserébe. 2*512 mb ddr400 kb 2 hónaposak garral, MDT chipesek (2-3-2-5 1T - 400mhz de 500-on is mennek 1T-ben hibátlanul, igaz CAS3-ban) és helyettük hasonló adotságokkal keresek 2*1gb-ot ddr400-at duál A64 konfigba. A tuning nem lényeg.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest