- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoló1981
tag
válasz
balazska92 #39746 üzenetére
Nem, mert az bemenet a videóhoz (azaz analóg AV bemenet).
-
coppola
tag
válasz
balazska92 #39746 üzenetére
Az sztem bemenet lesz
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, kis segítség kellene.
Adott ez a tv: 107cm 3D LG 42lm345s FullHD LEDEz a tv, a hátulján lévő piros és fehér rca hang kimeneten keresztül nem tud hangot továbbítani? Mert van egy 5.1-em, amibe bedugom az rca kábeleket, de nem szól semmi, a tv-n bármit is állítok. Az 5.1 működik, ki volt próbálva.
-
Zoló1981
tag
LG SK9500: a világ legjobb nanocellás LED LCD tévéje?
Kipróbáltuk a 4K-s, HDR támogatású, webOS 4.0 rendszerrel bíró készüléket. -
-
Cs1csó
titán
válasz
square76 #39735 üzenetére
Digital Video Broadcasting - Satellite - Second Generation (DVB-S2) is a digital television broadcast standard that has been designed as a successor for the popular DVB-S system.
Ez egy javított verzió.
EMAG-nál és a Euronics-nél csak 250k 40k-val olcsóbb mint a BestByte-nál. -
square76
csendes tag
válasz
Watt25 #39732 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Valójában ez a TV van kinézve.Az pl. mit jelenthet, hogy pl. van benne DVB-S2 is. Kettő műholdvevő tunerje van?
Próbáltam rákeresni olyan képre, amely a TV hátulját, a csatlakozókat mutatja. Egy koax csatlakozást látok...
Üdv.: Zoli
-
Cs1csó
titán
-
lovi8
tag
Sziasztok,
tv-t keresek ezekkel a feltételekkel:
-4K
-játekra
-55/60 coll
-HDR
-max 400K Fta válaszokat előre is köszönöm
-
Watt25
veterán
válasz
square76 #39729 üzenetére
Sőt, tévé függő, de elképzelhető, hogy nem is tudod egyszerre behangolni a DVB-C és a DVB-T csatornákat egyszerre. (Még ha fizikailag meg is oldanád a közösítést.) Hangoláskor kiválasztod, hogy DVB-C, vagy DVB-T. Ha váltasz, törlődik az addig behangolt másik. (Nem minden tévénél, de van ilyen.)
-
square76
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy okostévét, amely támogatja a DVB-C, DVB-T, DVB-S szabványokat. Én mind a háromat szeretném kihasználni, csak azt nem értem, hogy egy koax csatlakozó van a TV hátulján. Ezt a három antenna jelet közösíteni kell előtte? Én azt gondoltam, hogy külön van egy DVB-C, egy DVB-T és egy DVB-S koax csatlakozó.
Hogy van ez?
-
-
Zoló1981
tag
Újdonság - ha valaki még nem olvasta volna...
Igen alacsony input lag és gamer funkciók az LG OLED tévékben
A variálható frissítési frekvencia is megjelenik az idei csúcsmodellekben. -
pruzsi
őstag
Kis update :
Ha kikapcsolom a feliratot (ASS) akkor jól megy a lejátszás ha be van kapcsolva bizonyos részeknél ez van:
mit ajánlotok? ass to sub convert? vagy más?
-----------------Tovább:
ezzel a mp4-el mi lehet a gond teve ez már tényleg szaggatva játssza leMég mindig SONY KD43XF7596
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #39721 üzenetére
A médialejátszók sem viszik minden esetben, kevés van ami hardveresen támogatja a Hi10-es anyagokat, ha Handbrake-el átrakod x265/10bitre akkor szerintem röccenés nélkül lejátszák a TV-k is. Egyébként Apple TV hardveresen, Amlogic S912+CoreELEC szoftveresen viszi ezeket az anyagokat.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Mit gondoltok miért nem megy jól a kd43xf7596 a AAC hangú filmek,illetve anime,az előző lg tv-m le se játszotta ezeket, a sony küzd velük de elhasal,elindítom megy pár másodpercet megakad a kép és a hang megy tovább.
Mkv tool-al kivettem a hangot és átkonvertáltam mp3-ra majd visszatettem az új hangot a mkv konténerfájlba és megy. Nem egyfajta "release" vagy csapat által készített webrip vagy bluray ripről van szó hanem elég sokról.
Lejátszótól független a sonynin akár az alap lejátszó akár spmc,vlc hiba ugyanaz vagy csak kép van hang nincs.Írjak a supportnak pls fix a next android patch for AAC sound codec?
Aki esetleg érez kis ambíciót kipróbálhatja beírj a google-ba nyaa torrent és onnan bármi amibe aac szó szerepel
-
nederlanden
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, végül a 177e forintos sony lesz.köszi
-
AL
addikt
válasz
nederlanden #39714 üzenetére
Szia ! Ha ide ellátogatsz sok infót találsz . Legtöbben ezt a méretet keresik : [link] Üdv.
-
Cs1csó
titán
válasz
nederlanden #39714 üzenetére
Mekkora összeget szánnál rá? LG és a Samsung jelenleg ők az ár/érték bajnokok és kicsit drágábban de talán néhol jobb képpel a Sony.
Gyakorlatilag 140-160 azt jelenti hogy 55-65" között gondolkodsz ilyen méretben már CSAK 4K tévét szabad venni és lehetőleg tudja a HDR funkciót.Itt egy oldal: Displayspecifications, ahol beírod a kinézett tévét és egy csomó adatot meg tudsz róla pl. tévének lehet jobb lenne egy VA panelest nézni, jobbak a feketéi, a hátránya lehet a rosszabb betekintési szög de ha szemből nézitek nem gond de nagyon oldalról nézve már lehet probléma.
Az Árukereső.hu-t ajánlom tévé keresésre, érdekességként csináltam egy keresést a te paramétereiddel (kicsit módosítva hogy beleférjen minden 55-65" tévé)
- 4K HDR
- LED
- 137-163Az első 10 tévéből 4 LG, 4 Samsung, 2 Sony Itt a link: [link]
Érdemes lenne elmenni egy MM-ben vagy Auchan-ba vagy hasonló helyre ahol lehet kitéve ilyen paraméterekkel tévé és megnézni.
Ha a legnagyobb méretűt vennél - ha elfér és van rá pénz akkor vegyél olyat, ritka az olyan, hogy valakinek nagyobb tévéje lett mint korábban és erre panaszkodott volna
Tehát CSAK 65"-ban és nem túl drágán már jóval szűkebb a merítés:
- Samsung UE65NU7022 219k ingyen szállítással
- Samsung UE65NU7102 238k ingyen szállítással MM-bőlEzek VA panelesek minimális eltérés van közöttük pl. csatlakozókban ennek érdemes utánajárni.
Nagyon fontos!!! Online vásárold - személyesen is átveheted vagy készpénzzel is fizetheted - de a vásárlás online legyen és ha nagyon nem tetszik akkor élhetsz a 14 napos elállás jogával.
nagy.laurent
Akár, de lehet a feszültségingadozás a hálózatban.
-
nagy.laurent
tag
válasz
Cs1csó #39709 üzenetére
Ez már kicsit tulmutat a TV kérdésen, de közben kiderült, hogy az UPC mediabox is meghalt teljesen, illetve az asztali PCnek is lehet hogy táp problémái vannak, mert csak néha kapcsol be és rögtön kis is kapcsol. Sajnos nem világos hogy mikor mentek tönkre a gépek mert utaztam, de vajon okozhatja ezt valami Konnektor vagy eloszto probléma? Más műszaki dolgok mennek ugyanazon az áramkörön, pl Xbox,szoval nem hiszem hogy az a baj, csak félek, ha veszek új tévét lehet e baja ha ugyanoda rakotom.
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok.140-160cm koruli led tv szeretnenk vasarolni.Nagyon nem ertek hozza igy kikernem a velemenyeteket,hogy melyik marka a legjobb minosegu legmegbizhatobb?sony,panasonic,sharp,es toshiba kozul ha lehet mert ezek tetszenek is kinezetre,Velemeny?
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Elit3Zotya #39711 üzenetére
Az árukereső szerint 2010-2012 között forgalmazták tehát kb. 7-9 éves, lehet táp probléma túlmelegszik és ezért lekapcsol vagy valami kondi bármi lehet. Egy tévé szervizt hívj fel és kérj árajánlatot, tegyük fel pár ezer forintért megmondják hogy mi a baja és ha számodra még megfelelő összegért javítható akkor megjavíttatod ha nem akkor legalább tudod hogy ha kidobod azt okkal teszed.
-
Sziasztok
Kb egy hónapja samsung ue46c6000 tvm
Egy idő után magától kikapcsol, ha kihúzom és várok egy félórát akkor újra bekapcsol.
Van mikor nem kapcsol be de a jelzőfény világít
Mi lehet a baja érdemes még vele foglalkozni.
A tv t meg is hirdettem apron
Válaszokat előre is köszi. -
sziasztok,
van egy sharp aquos lc-32d44e-gy. csak szervizmódban hajlandó bekapcsolni pár másodpercre:
mivel szervizmódban mégiscsak elindul, ezért valójában működik
az internetek szerint fáradó forrasztások is lehetnek az okai, vagy öregedő kondik.
lehet ezt rentábilisan javítani, vagy elektronikai hulladék? -
Cs1csó
titán
válasz
nagy.laurent #39708 üzenetére
Ha nem értesz hozzá akkor szerelő. Ha értesz hozzá lehet, egy kis ellenállás, kondi akármi filléres alkatrész csere de ennek megállapításához szaktudás és műszer is kell.
-
nagy.laurent
tag
Sziasztok, a 6 éve vásárolt tevem ma megadta magát, egyszeruen nem kapcsol be és nem világít a jelzofeny sem. Típus: Samsung UE40ES6100
Van értelme megjavitani, én megtudnam e csinálni, vagy bízzam inkább szerelőre?
-
JoeYi
őstag
köszönöm mindkettőtöknek. Még őrlődök. Valahol izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet, mert egy olyan szobába kellene ahol kb havi 1-2szer lesz bekapcsolva és akkor is csak TV-nek Valami azt súgja, hogy simán tudná hozni a 7 éves Samsung UE46ES6100-am szintjét...
-
Cs1csó
titán
+1 Pumma
HA CSAK tévé kell akkor jó választás lehet DE ha ahogy írták az okos funkcióira nem építenék komolyan tehát kérdéses milyen rajta internetezni, hogyan játsza le a fimeket stb.
DE pl. idősebb szülőknek jó mert nagy és tévé adásokat lehet vele ha máshogy nem STB-n keresztül nézni.
Érdemes venni mellé egy androidos tévé okosítót ami netre is jobb lehet vagy a filmlejátszó rész is gyorsabb lehet stb.
-
Zoló1981
tag
Ilyen ma egy belépő szintű 4K-s HDR tévé a Sony szerint
Az XG70 szériából hiányzik az Android TV, és legjobb képfeldolgozó processzor.
-
JoeYi
őstag
hali: OK. ODL 55650U-TIB 55 139cm-es 4K UHD SMART LED televízió
Bárkinek bármilyen tapasztalata infója van erről? A speckója elég jó, de semmi tesztet nem ad ki a google
-
AL
addikt
válasz
pruzsi #39699 üzenetére
Szia ! A Sony topickban már többször volt ez téma, érdeklődjél ott is. Az android távirányítós kikapcsolás után is dolgozik ( frissít is ) . Ha azt szeretnéd, hogy álljon meg minden, akkor a távirányítós kikapcsolás után néhány perccel kapcsold ki a TV oldalán lévő főkapcsolót, vagy ami hasznosabb egy kapcsolóval ellátott feszvédős elosztót használjál. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest