Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
Lokids #29003 üzenetére
Azért egy 5 éves TV nem feltétlenül fogja ismerni a jelenlegi fájlformátumokat. Nem is biztos, hogy ezt el kellene tőle várni.
Nálad szerintem inkább az lehet a probléma, hogy a TV a pendrive-ot a mérete miatt vagy a formázása miatt nem ismeri fel. Korábbi TV-el jártam már én is így.A ma kapható TV-k (és most csak a Philips-ről tudok nyilatkozni) már gond nélkül felismerik a mai videó szabványokat és az adathordozókat.
A Philips TV-k beépített médialejátszói nem túl erősek, de azért az eddig általam próbált videókat, feliratokat gond nélkül lejátszotta. Olyan szolgáltatásokat viszont nem tud, mint egy külső médialejátszó, de a Samsung vagy LG TV-k lejátszói is valamivel többet tudnak.Ha kis input laggal rendelkező TV-t keresel akkor a Sony-k között nézelődj.
BBéci jól mondja, a külső médialejátszó a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest