Hirdetés
- Raspberry Pi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
Amikor minden képjavítót kikapcsolsz, akkor te csak a felhasználó számára elérhető 'fícsőröket' kapcsolod ki.
A valódi képjavítás nem a távirányítóban van...
Különben lenne a pár panelgyártó és lehetne egy képalkotó elektronikát gyártó cég és minden tv egyforma lenne.
Mivel ez nem így van, ezért kell válogatnunk a boltban :-)
Lehet ugyanaz a panel egy dzsunka tv-ben és egy kevés fejlesztésektől sem félő gyártóéban, a nézési élmény igen csak különböző lesz.Másrészt pedig igen, törekedni kell a hd adások nézésére, de sokaknak ez nem elérhető... :-(
Az pedig nem válasz, hogy akkor nézzen crt-t, hiszen ár érték arányban, azt már normális ember nem vesz. -
azigazimoris
aktív tag
Hidd el sokan csak tévézni használják a tévéjüket, sokszor valami borzalmas képet nyújtó szolgáltatással, mert az az olcsó...
Persze, akik itt a fórumon osztjuk az észt, más kategóriát képviselünk. (Ezzel ne célom degradálni másokat,de több szakmai tapasztalatunk van az átlagembereknél )
Szerintem is jó a minnél nagyobb kép, de sokszor kompromisszumot kell kötni...
És mondom, nekem tökéletesen megfelel a 42 is, egérmozinak azért nem mondanám.Barátok köztről egyetértek és legyen 100 milliárd
-
azigazimoris
aktív tag
Azért kicsit árnyaltabb a téma szerintem.
40-es tévén 3 méterről digitális sd TV adás bőven okés.
Nem mindenki full hd forrást néz 0-24-ig.
Egyébiránt szubjektív és objektív okok is vannak.
Én pl. teljesen meg vagyok elégedve a 42-es tévémmel, pont 3 méterről tévézés és filmezés közben is.
Amikor mellette döntöttem, úgy éreztem, hogy azonos típusnál nekem nem ér 40000 forintot a plusz 5 inch..
Persze ez az én döntésem volt és az én véleményem, tudom, hogy százezer légy nem tévedhet....
De szerintem nem kell mindenkit a 60-as tévék felé irányítani, mert hamar rájön, hogy mekkora szar az analóg barátok közt pár méterről -
azigazimoris
aktív tag
válasz
HagaNRG #22611 üzenetére
Van igazságod, de tegyük hozzá, hogy a "kínai " Philips saját gyártású panelokkal, amiket gyakorlatilag ők passzoltak át a kínaiaknak, és hozzá optimalizált elektronikával gyártja a cuccait. Persze alkalmaz LG, Samu, egyéb panelokat is.
De ne vegyük egy kalap alá a kínai noname klónozó gyártókkal.
A tpv 2005 óta dolgozik együtt a Philips-szel. Hogy ki mikor milyen gyártási részleget kinek ad el, ne részletezzük. Ez üzlet, de durván...
Fejlesztésben, technológiában nem elhanyagolható a közreműködésük a tv iparban sem.
Ezért is van most Philips tévém. Na meg a képminőség miatt :-)
De ez csak egy vélemény, nem vitaindítónak készült :-)
A tömeg meg mit vesz, az szimpla marketing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest