Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Hama Urage Exodus 900 "í" hiba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
megvettem hát nem bántam meg...gyönyörű,ennyit simán megért szerintem.
és elhoztam egy utolsó bontatlan darabot.
a 3d aktív? milyen szemüveget kell vennem hozzá?
a smart touch működik vele ezek szerint csak távot kell vennem?
abból milyen kell vagy mind egyforma? mert aprón is és jófogáson is van több fajta belőle..
köszi
.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
sziasztok mennyire érdemese megvenni a 40h6200-at a 40h6400 helyett mert már sehol nem kapni gyári garanciával a h6200 120eft lenne
ez annyi hogy nincs benne 3d és nincs touch táv?(mondjuk azt lehet hozzá venni)
vagy belülről is gyengébb?
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
sziasztok
A MM ben mennyire vállalható a GABA GLV-3203 most 65eft-ért.?
Ez is olyan mint a technika,orion stb. vestel gyártja?
van valakinek tapasztalata vele esetleg?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Ciccuka #29514 üzenetére
biztos nem volt én figyelek mindent folyamatosan...de ami volt az elmúlt
tudom hogy sok,de ha azt veszem hogy a webshopos bolti 130körül megy akkor a gyári garos megéri a +10etIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz nightshadow #29499 üzenetére
most hogy körülnéztem 140be van még Sony Bravia KDL40W705 és Panasonic TX-40CS520E
ezek jobbak vagy érdemes a h6400nál maradni?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz nightshadow #29496 üzenetére
és akkor azt jól tudom hogy ennél már akkor házhoz jönnek ha van valami baja? és 2 év igaz?
-
silvergod
őstag
sziasztok
Az tudja valaki hogy a tesco az gyári samsung garanciával árulja a tv ket?
(mondjuk láttam kívülről a samsung szürke garjegyét és a forgalmazó is ő volt.)
mert most televan a tesco nálunk 40h6400 típussal....139900ft-ért
Érdemes érte annyit adni? vagy van már jobb ennyiért?
-
silvergod
őstag
válasz nightshadow #29074 üzenetére
Akkor nem érdemes várni vele..gondolom az ilyen tudású tv mindig is lesz 130eft,40" méretben.
bár ahogy nézem már most drágábbak és nem tudnak ennyit,hiába akár idei modell.
A bolti garanciától kicsit tartok hogy oda kell küldözgetni ha van valami,de az aqua-t megbízhatónak mondják és remélem nem lesz vele semmi gond jó pár évig..Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz nightshadow #29072 üzenetére
Köszi,csak tartok kicsit a bolti garanciától.
Érdemes esetleg várni vele mondjuk karácsony környékéig hogy esik az ára,vagy lesz gyári garanciás valahol akcióban?
vagy lehet addigra végleg ki is vonják?
van egyébként ebben az árban (40 colos) esetleg jobb,gyári garanciás tv jelenleg?
-
silvergod
őstag
A Samsung 40h6400 érdemes megvenni aqua-ból 129eft-ért?
vagy jobb a gyári garis LG 40LF632V mediából most 116eft-ért?mi a különbség a 630v és a 632v között? mert én nem látok...
KösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ezt most megéri megvenni a mediában : [link]
vagy inkább egy h6400 ?
igaz drágábban és ahogy nézem már alig kapni...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Az LG 650v a legjobb választás a 671v után? (tudom ez jobb de pénzben nem fér bele)
bátran megveheti azt vagy van jobb ebben az árban.?
-
silvergod
őstag
sziasztok
haver tv-t venne 42 colosat max. 150 ezerig.
az LG 42LB650V nézte ki
ez a legjobb választás vagy lenne ennél jobb is?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
A 40 colos smartos oriont vagy hyundait érdemesebb megvenni? van esetleg valakinek tapasztalata velük?
köszönöm
-
silvergod
őstag
válasz nightshadow #16320 üzenetére
megnéztem az lb650-et..nagyon jó,de azért azt viccesnek tartom hogy ennyi pénzért a magic remote-t külön kell hozzá megvenni.
-
silvergod
őstag
válasz #94529552 #16312 üzenetére
Köszi
Most hogy néztem a 39 és 40 col között ugye kb. 3 cm a különbség nagyságra csak.... azt még kisajtolnám valahogy és akkor egy Samsung UE40F6320 vagy F6400 jó választás lehetne? vagy inkább LG? olvastam a webos jobb... és a magic remote se lehet rossz,bár nem egyértelmű számomra hogy melyik az és melyik nem mert mindenhol mást írnak...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Maximum 99cm tv-ben gondolkozhatok,a hely miatt,(ez is épphogy elférne lehet 82cm is) melyik most a legjobb amit érdemes megvenni?
nem baj ha mindent tud ,még ha nem is fogom esetleg használni
hosszú távra terveznék vele a mostani is vagy 10 éves ha nem öregebb
köszönömIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
82cm-es (vagy esetleg max 94cm) led tv szeretnék vásárolni max 130eft-ig,de nem igazán vagyok otthon a témában. Samsungokat néztem azok tetszenek de nem zárkózom el más márkától sem.
1,melyik márka a legmegbízhatóbb ilyen téren?
2,mekkora a különbség az 50-100-200mhz között?
3,mennyire használható a "smart" netezésre vagy összeségében van-e értelme?
4,a beépített wifinek szintén vagy csak plusz pénz? milyen erős a jele?
5,3D-re érdemes áldozni vagy még gyerekcipőben jár?melyik tipust ajánlanátok?
ami fullhd,smart,wifi,3D
(vagy ha az utolsó háromnak nincs nagy értelme csak pénzkidobás akkor az alap kategóriából valamit)Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest