Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HagaNRG

őstag

válasz adodaniel #22119 üzenetére

"Én biztos nem fogadnék el olyantól, aki alapvető fogalmak jelentésével nincs tisztában, valamint max. 2-3 azonos márkájú tv-t látott tartós ideig és van vele tapasztalata. "

Soha nem mondtam senkinek, hogy azért vedd ezt, mert és mert... Hanem elmondtam, hogy én mit olvastam az adott modellről az elmúlt hetekben és mi a TÖBBIEK szerinti pozitív-negatív oldal a tv-vel kapcsolatban.
    Azt sem hinném, hogy annyira nagy észosztóvá váltam volna itt, és tudom, hogy az, hogy nálam az elmúlt 5 évben összesen 2db plazma fordult meg, az nem teszi mérvadóvá a kommentjeim, ezzel szemben az itt fórumozók közül azt is fogadni merném, hogy max. 1-2 olyan ember van, akinek igazán komoly, hosszútávú tapasztalata van több tv-vel akár párhuzamosan is.
    Mert a legtöbben mégiscsak átlagember itt, akik adott időben kitalálják, hogy tv-t szeretnének, kinéznek 2-3 típust és hasonlítgatják őket a végletekig.

Nekem pl. még az ilyen emberek kommentje is nagyon sokat tud számítani, mikor leírja, hogy ő mit tapsztalt ezzel és ezzel a típussal szemben akár bolti környezetben is.
    Ha meg van is olyan, akinek tényleg az a hivatása, hogy tv-ket tesztel és hasonlítgat és nagyon vágja a témát, akkor mégis hogy fordul elő az, hogy az egyik mindent félretéve esküszik, hogy a Sony a legjobb 50"-es LED a középkategóriában, a másik illető szerint meg a Sony csak presztízs márka és a Samsung sokkal jobb nála, minden tekintetben.

Szóval a lényeg az, hogy én őszintén elnézésed kérem, ha bármilyen kommentemből az tűnt ki, hogy egyrészt full amatőr vagyok ÉS még ennek ellenére is osztom itt az észt, vagy ilyesmi.
    Azt meg egyenesen kikérem magamnak, hogy én bármelyik itteni szakembert egy szóval is lehurrogtam volna, vagy ilyesmi, mert akin csak kicsit is láttam, hogy az átlaghoz képest jobban benne van a témában, azt már amúgy is megkerestem privátban is személyes segítségért és tanácsért.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák