Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• luciferc

őstag

Kis segítségre lenne szükségem TV vásárláshoz.

Filmeket és TV adást is néznénk rajta. Filmeket nem teljesen sötét szobában nézünk, mindig van a plafonra irányított lámpa által adott háttérfény.
    A filmeket első körben (és lehet, hogy mindig) biztos a TV-vel játszatnánk le, de különösebben nem érdekel, hogy a média lejátszó fel is mosson, csak játsszon le mindent, és lehessen normálisan választani az USB-n vagy NAS-on lévő filmekből, vagyis ne ömlessze, legyen meg a struktúra (pl. 2012-es Pana TV egybe ömleszt mindent, nincs könyvtár struktúra)
    Használnánk még zene lejátszásra, amihez nagyon jó lenne, ha lenne a képernyőt kikapcsoló gomb/funkció rajta. Ha külső média lejátszó doboz lenne egyszer (nem hiányzik még egy doboz), akkor is nagyon kellene ez a funkció. Kellene még lejátszó lista, vagy legalább kezeljen valamilyen playlist filet.
    Előny, ha tud DVB-S-t.
    A smart funkciók nem elsődlegesek. Ami esetleg érdekel, az a youtube, ehhez a tabletről vezérlés és/vagy külső billentyűzet kezelése kell. Érdekel még esetleg a skype, ha kezel külső kamerát, ami nem aranyárban saját márka (ilyen nem hiszem, hogy van). A böngésző csak akkor, ha van külső billentyűzet/tablet vezérlés.
    Méretben 42-48" a céltartomány.

A 2013-as modellekből ezeket néztem:

Samsung UE46F6640

Sony KDL-47W805A

A Panasonic TV-ket még szeretem, de nem találtam a tavalyiak közül versenyképeset, egyszerűen drágák, ugyanakkor a tesztek alapján nem érik meg a felárat, legalábbis ez volt a benyomásom. LG-től valahogy fázok, de egy jó TV-vel meggyőzhető vagyok.

Mivel azonban kezdenek szállingózni az idei modellek, ezért azokból is érdekelne javaslat.

Nem elsődleges, hogy idei és csúcsfriss legyen (nem egy évre veszem, nem cserélgetem évente), azok úgyis drágábbak még, egyszerűen működjön jól, tudja az igényeket és legfontosabb szempontként legyen szép képe. Az idei akkor jöhet szóba, ha valami határozott fejlődés van benne (jellemzően képminőség). Szóval milyen TV lenne a legjobb ezek alapján? (adok még infót, ha kell)

A foci VB kapcsán várhatóak valami nagyobb akciók?

Új hozzászólás Aktív témák