- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
sharkypeti #40196 üzenetére
Ezt vedd meg Te is a fiadnak,mint a fentebb linkeltett.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
sharkypeti #37485 üzenetére
En azt mondanam, hogy azt vedd, amelyik neked szimpatikus. Nem hinnem, hogy a 7 eves gyermeked erdekelne a panel vagy a marka. Samu, LG, ha hasznalhato SMART funkciokat akarsz. Aztan legyen minel nagyobb, hogy meglegyen a mozi elmeny!
-
ArthurShelby
addikt
válasz
sharkypeti #37480 üzenetére
Néz tv-t, de nem reggeltől estig, hogy ezért külön tv-t vegyünk neki, ráadásul a mesét/filmet együtt jó nézni, hogy közös élmény legyen (később lehet róla beszélgetni).
Én csak az igényt nem értem. Tudom, hogy 2017-et írunk, de ez még nem ok arra, hogy a gyereket a tv elé ültessem, mert fáradt vagyok vele foglalkozni.
Ha ps-ezik a gyerek legalább ne elvonulva magában (suttyomba egész nap) a szobájában, hanem a nappaliban, másnak is megmutatva mit tud, esetleg bevonva tesót/aput multizni.
Ne vedd magadra, ez az én saját privát véleményem, nem akarok beleszólni, nem az én gyerekem/ felelősségem. -
ArthurShelby
addikt
válasz
sharkypeti #37478 üzenetére
"7 éves gyerek szobájába kellene vennem egy tv-t"
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #33437 üzenetére
Igen. További infók itt.
-
válasz
sharkypeti #33430 üzenetére
Szia!
Igy kapasbol a Panasonic TX-40CS630E-t, vagy az LG 42LF652V-t ajanlanam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged