- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
NEm biztos, hogy én fogom tudni személyesen átadni, lehet, hogy csak vmelyik családtagom. HA nem válaszolsz itt a fórumban, majd felhívlak.
Amúgy hány éves vagy? Majd hogy ismerünk fel? (MErt vagy én leszek, vagy vki más). -
DrSoul
őstag
Közeledik a nap...
-
DrSoul
őstag
Ha komolyan gondolod, úgy érzed, tudsz velük foglalkozni (nem azt mondom, hogy babusgatni kell, de azért kaja meg pia legyen...
, meg néha egy kitisztitás, meg a földön a ketrec körül is, mert a magok/tollak néha kiszállnak), akkor persze, hisz mondom, én azért ajándékoznám el, mert nem tudok rájuk vigyázni a 2 gyerkőc mellet, meg nem szeretném, ha a kihullott magokat/tollakat kostolgatnák a földről. Tudod, milyenek a gyerkőcök. Eddig a madarak egy lakáson kívüli, külön, közös folyosón voltak, az ajtónk mellet (fűtött helyen
).
Tehát mondom, nem ördöngős papagájt tartani, de mondok egy példát. Egyik rokonomnak is voltak, amióta ott is megszületett a gyerek, a szuterénben/garázsban tartották. Egyszer az történt, hogy miközben épp adott nekik inni/enni, csörgött a telefon és felszaladt. És elfelejtette, mit csinált előbb, tehát az etető/itató a kalitkán kívül maradt. Aztán pár napra rá csak azt vette észre, hogy elpusztultak a papagájok...
Szerintem azért ez elég durva, pedig mondták, hogy mennyire szeretik a madarakat, egy egész madárházat akartak majd valamikor a kertbe. Már fontolgattam, hogy talán nekik adom, de a történtek után
Tehát azért valamennyi felelősségtudat szükséges
De persze, ha szeretnéd, a tieid lehetnek! -
DrSoul
őstag
Ez most komoly? Akkor tutira vehetem? Most nincs képem a papagájokról, de majd felteszek egy linket. Meg előtte kipucolom őket
Hol van az a Karton galéria? Melyik utca? Mi vagy ott, biztonsági őr, vagy maga a kiállító művész?(Jó, ok, nem akartam indiszkrét lenni).
A kalitka kicsit igénytelen szvsz (kaptam, mint már írtam, ami nekem volt, az a 2-nek kicsi), a repedést majd ragaszópisztollyal helyrerakom. -
Hidi^
aktív tag
én szeretnék régota ilyen papagályt hol laksz?
-
DrSoul
őstag
Persze, ezt nem mondtam el, de ha letakarod őket, csendbemaradnak (jobb esetben, n em mindig működik, de az ritka.
Teljes sötétben csendbe maradnak, de m ondjuk madarak, miért maradjanak csendbenPErsze ha pont csend kell, akkor csak be kell őket tenni egy sötét helyre, letakarva, és akkor tényleg csendbe maradnak.
-
V.ki
aktív tag
Twollah!
hogy [moderálva--V.ki]
Hogy ON is legyek:
Nekem volt 1 nimfapapagájom 2 éve.Ha rikácsolnak,2 dolgot tudok javasolni:
1.:Amikor ordibálnak,akkor le kell őket takarni,h teljesen sötét legyen.kb. 1 hét múlva rájönnek,hogy nem szabad hangoskodni.
2.:[gonosz]
önts rájuk egy üveg sósavat mikor nem maradnak csendben
[/gonosz]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
Őszinte leszek: nagyon!
De attol függ, mert nem rikácsolnak egész nap, csak reggel (amikor nekiáll, ez nem órákat jelent, hanem 10-15 perc, tehát nem folyamatos a dolog), meg néha délután. Változó, télen csendesebbek, ha meg szépen süt a nap, rákapcsolnak
Tehát mondom: nem rikácsolnak folyton, de ha igen, akkor tudnak. Nekünk mindig akkor kezdik, amikor elaltattuk a gyereket...
[Szerkesztve] -
desto
csendes tag
Mennyire hangosak?
-
Agostino
addikt
Jobbra a listába, lehet érdekelne. Este kiderül
Merre lax?
Mod: vak, vagyok már észrevettem. Bp sajna messze van nekem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
Na, senkinek sem kell?
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Van 2 papagájom. Ebből az egyik enyém lett, pár éve ''rám sózták'', de befogadtam. Ő Búbos, 3, max 4 éves lehet. Amelyik igazán az enyém (tehát én választottam) az már megvan úgy 8 éve. Eleinte foglalkoztam vele többet is, de mostmár szinte semmit, mert azóta esküvőm volt, és 2 gyerekem van
Tehát igazából nem engedtem ki őket már nagyon rég óta, és nem beszélnek. Ninfa papagáj, a fiatal szürke, az ''öreg'' (Horusz) fehér. Szerencsére ketten nagyon jól megvannak, régen a papagájom engedte, hogy simogassam, amióta ketten vannak, fütyül rám...
Nem világbajnokok a szépségen, hisz Horusz a bóbitája mögött kopasz. Már amikor vettem ilyen volt, ez genetikai, sajna.
De aki szeretné őket, odaadom szívesen, hátha akad olyan ember, aki többet foglalkozna velük. Én költözöm, és a másik lakásba nem igen tudom hová tenni őket, igazából ez az ajándékozás fő oka.
A kalitkát is odaadom, de kissé törött az alja, azt is kaptam a második papagájjal, újat nem vettem.
Akit érdekel, csak szóljon. Bp, V ker.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest