Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz megint én #54121 üzenetére
Ahogy írták is előttem, akkor az áramot miből kapnák a hangfalak, ugye nem a Wi-Fi-ből? Amúgy érdekes elméletileg a dolog, hogy mikorra lesz olyan, hogy a hangfalakba beszerelt aksit kell csak 6 órát tölteni, hogy legalább 3 napnyi üzemidőt kibírjanak fél hangerővel (filmezés esetén nem, de TV-zést is beszámítva reális a 3 napnyi elvárás). De ha lemerülnek, ugye akkor is muszáj lesz kábelre kötni őket a töltéshez. Hacsak nincs ugyan olyan nagy kapacitású és számú (5+1x2= 12) Powerbank is kéznél, amit csak úgy cserélget rajtuk az ember. Vagy lehetne bennük az alap aksi is cserélhető és pluszban vásárolható, hogy mindig tudja cserélgetni az ember. Amíg a töltött 6 üzemben van, addig másik 6 a töltőben és aztán vica-versa. Na mind1, biztos sokan marhaságnak tartják, de nem messze van innen a szabadalmi hivatal, lehet hétfőn átugrom oda egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz megint én #54121 üzenetére
Sok megoldás létezik, de PC-hez egyik sem éri meg. Meg úgy általában nem igazán, mert sokkal gazdaságosabb a kábeles módszer, és egyébként sem lenne valóban vezeték nélküli, hiszen akkor mindenhol a hangszórókba kerül az erősítő, ami miatt 230V-ot kell odavezetni, tehát az egyéb hátrányok és nagy kiadás árán is csak a hátravezető kábeleket úszod meg (azt meg nem vészes megoldani, nem feltétlenül szőnyeg alatt, hanem mondjuk fal mentén, vagy pláne a padláson keresztül, ha van és a tetőtér még nincs beépítve)
-
citlan
csendes tag
válasz megint én #54099 üzenetére
Helló! Az internet szerint igen, de nem lesz egyszerű megtalálni, amit szeretnél, mert sok mindent lehet érteni vezeték nélküli 5.1 alatt.
A legolcsóbbak azok a hangfalrendszerek, amelyekre lehet wireless tartalmat küldeni, de kábellel csatlakoznak egymáshoz.
Van olyan, aminek csak a hátsó hangfalai kábeltelenek, de van olyan is, ami teljesen az. Ezen kívül az áram ellátás szempontjából is különbözhet a kábeligény.
A megfelelő rendszer megtalálásában még az is hátráltatni fog, hogy a Bluetooth 5.1-es verziója már létezik, ami megzavarja a keresési eredményeket.
Árukeresőn szűrve, bár ez nem a legmegbízhatóbb, a legolcsóbb találat kb. 42000 Ft. Enné olcsóbban egy külön bluetooth adapterrel tudnád megoldani, de azt nem tudom, azokra hogyan érdemes rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Macska topik
- Automobilista 2
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest