Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popp
aktív tag
Kár, hogy nem linkelted konkrétan, mert geniusnet.com-on nem találok archive könyvtárat, így csak a 1255A adatait tudtam megnézni. Genius.hu meg nevetséges 20-20kHz-et ír a 1250A-ra (mondjuk sztem mind1ik fadobozosra ezt írják defaultból
). Persze elhiszem neked, hogy ezt olvastad, és nem is akarnám kétségbe vonni az állítást sem, csak sztem azért jobb fenntartással kezelni az ilyen adatokat.
És félreértés ne essék, egyik mellett se akartam letenni a voksom, csak 2 alternatívát ajánlottam a kérdezőnek, a választást rá bíznám, már ha egyáltalán ezek közül kerül ki nála a győztes.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest