Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz t.imi #627 üzenetére

ha 1900x1080-at tud, akkor az 16:9, ha meg van rajta 16:10-es arány, akkor (szerintem) tudnia kell a 1920x1200-at. Egy időbe mikor olvastam a lcd tv-s topikot, ott írták, hogy ha a játék abban a felbontásban indul, amit a tv nem támogat, akkor bizony egy fekete képernyő a jutalmad. Ezeknél a monitor - tv-knél nem tudom hány féle felbontás van, amit támogat, de ha kevés, akkor könnyen lehet, hogy kompromisszumokat kell kötni játékozás terén.
    Nekem mondjuk semmi tft-vel való összehasonlításom nincsen, mert én még mindig crt-t nyúzok :)

Esetleg valaki tud tanácsot adni/ dönteni segíteni?

Most már ott tartok, hogy vagy a W2600H-PF az esélyes, vagy pedig amit old_artisték is árulnak Green monitor. A green, az IPS paneles, de csak 24"-os, viszont olcsóbb, ugyanakkor számomra ismeretlen márka. A lg mellett szól, hogy nagyobb, de TN paneles, de azt meg tudom venni itt helyben (pécsi vagyok) és ha bármi gond van, csak ide kell a boltba bevinnem, nem kell pestre utaztatnom.
    Alapvetően szeretnék minél jobb monitort, filmezésre, játékra és rajzolásra használnám, ebben a fontossági sorrendben. A rajzolás meg kizárólag hobby szinten működik, így nem lényeg a színhűség.

Aktív témák