- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
itt most mien tipus ramrol van szó:
ecc? recc? vagy csak sima ?(recc s ram nekünk nem ment kt3 ultra aruban 1*üen be se kapcsolt vele.
a másik kérdés nekem detto ien ram márkám van
(infineon 512 recc ddr) cl2 es a papirja szerint hiozzá egy kg7 raid lap. és 1* üen nem tudok tuningolni semmit.. csak akkor bootol a win ha mindent alapon hagyok.(cl2.5 ön) ha csak cl2 re rakom elszáll a win. korábban nyitottam erről a 1 forumot ahol azt a tanácsot kaptam hogy rakjam cl2 re és igy telepítsem a wint.ezt még nem probáltam de hamarosan megprobálom. sztetek is müködni fog igy? és a gyári beálítások közül kg7 ben meiken célszerű hazsnálni? (normal,fast.turbo,ultra,user def. :)
és ha manual akkor mire érdemes álitani cucokat? ebben elég láma vagyok xal valaki felfrisithetné tudásom :) -
guest
veterán
hát, a win98 és az se is egy trágya, hiányosan megírt valami!
az me sokkal de sokkal stabilabb, csak rengeteget kell bíbelődni a beállításokkal, hogy ne induljon el minden rendszerfigyelő ''újítás''.
win2k: leesett az állam, atomstabil. már több mint egy éve fent van, mégcsak nem is fagyott; ellenben a szarul megírt programokat le lehet vele állítani, ha kifagy! (a program, s NEM az oprendszer) sokkal gyorsabb lett tőle a net (ugyanazt a verzió számú böngészőt használtam) és még sorolhatnám...
játékoknál lehet dühítő, jobbak esetében egy patch letöltése orvosolja a hibát.
msi kt3 deszkám van samsung ram pc2700 333mhz
máshol olvastam, hogy az ilyen márkájú memória nem megy el benne, hát nálam simán! -
robekri
addikt
Dir..X telepítésnél:ráklikk és már ki is írja, hogy kész.Sz-tem nem megy ily gyorsan.Na mindegy.
Utána is rossz, mert XP még azért nincs kiforrva.
Éljen WIN98!!!!!(Halkan mondom,mert vki szidni fog.Játékra WIN98 SE (szerintem) és kész.
Még1 ?:WIN Millen... milyen? Érdemes-e ezt feltenni esetleg? (sose próbáltam még).
Kösz a mem beállítást ,majd beállítgatom valahogy.
Jajj ne haragudj még egy:Ha jól tudom a WIN98 érzékeny a memóriabeállításokra, majd itt próbálkozom igazából.
Üdv.:Robe! -
Ha még1x meglátom leírva azt, hogy infEnIon, nagyon mérges leszek! INFINEON, továbbra is :). Az egyik legjobb (ha nem A legjobb!) RAM márka...
-
törölt tag
Hmm. A javitasnak fel kene kusznia, mert az nem uj verzio, csak a 8.1 hibajat orvosolja. Elmeletileg.
Ha meg a +33MHz reboot, akkor kiprobalhacc ket dolgot:
vagy az FSB-t lejjebb veszed es talalsz egy olyan szintet, ahol meg muxik a +33 beallitassal
vagy kevesbe agressziv memoria-beallitasokat hasznalsz (CAS, timing, 4bank...) -
robekri
addikt
Igazad van.Meg néztem még tegnap.De a +33 az Microfos XP REBOOT.Lehet, hogy ezzel a beállítással újra kellene telepíteni az XP-t és akkor jó lesz.
Ja az egész XP f*s, mert Dx8.1-el hibázik AMD procikkal.Nekem is ezt tette NHL2002 eleinte ment is, de most már nem.G400-ast hibáztatja/MATROX G450 Dual Head/.
Próbáltam orvosolni:letöltöttem a Direct x javítást XP alá, de szerintem nem telepítette magát a verziószám miatt.Mert hát 8.1-re 8.1 nem megy fel.
Kénytelen leszek WIN98-at install.
Üdv! -
törölt tag
Gondolom azert nincs tomeges valaszadasi kenyszere, mert nagyon altalanos dolgot kerdezel. Van kiraly RAM-od, ugyanilyen alaplapod, mi a kerdes? Hajts! :)
Tudni kene, hogy csak a memoriat vagy a teljes FSB-t akarod-e huzni. A memoria fesz-t ne emeld 3.5V fole. Ha aszinkron hajtod, akkor egyszeruen probalgasd. Felmesz mondjuk 5MHz-et es megnezed, hogy muxik-e a rendszer (POST, boot, progik). Ha igen, mehetsz feljebb. Ha nem stabil, emelhetsz mondjuk 0.1V-ot a memo.fesz-en es ujra proba. Ha itt sem stabil, akkor max. megegyszer 0.1V es kesz.
Sok sikert,
&rew -
robekri
addikt
Seggítsen már v.ki!!
PLEASE!!!!! -
robekri
addikt
Felszeretném húzni, mivel jól tuningolható.
Hogy,smint:hány volt STB.Ja a BIOS-ban nem állítható a DRAM 166 FSB-re mit tegyek?
ALAPLAP:MSI KT3Ultra amit lehet tuningolni, mint állat. /235w-os Genius tápom van. (jó márka)/
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest