- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
robekri
addikt
Dir..X telepítésnél:ráklikk és már ki is írja, hogy kész.Sz-tem nem megy ily gyorsan.Na mindegy.
Utána is rossz, mert XP még azért nincs kiforrva.
Éljen WIN98!!!!!(Halkan mondom,mert vki szidni fog.Játékra WIN98 SE (szerintem) és kész.
Még1 ?:WIN Millen... milyen? Érdemes-e ezt feltenni esetleg? (sose próbáltam még).
Kösz a mem beállítást ,majd beállítgatom valahogy.
Jajj ne haragudj még egy:Ha jól tudom a WIN98 érzékeny a memóriabeállításokra, majd itt próbálkozom igazából.
Üdv.:Robe! -
robekri
addikt
Igazad van.Meg néztem még tegnap.De a +33 az Microfos XP REBOOT.Lehet, hogy ezzel a beállítással újra kellene telepíteni az XP-t és akkor jó lesz.
Ja az egész XP f*s, mert Dx8.1-el hibázik AMD procikkal.Nekem is ezt tette NHL2002 eleinte ment is, de most már nem.G400-ast hibáztatja/MATROX G450 Dual Head/.
Próbáltam orvosolni:letöltöttem a Direct x javítást XP alá, de szerintem nem telepítette magát a verziószám miatt.Mert hát 8.1-re 8.1 nem megy fel.
Kénytelen leszek WIN98-at install.
Üdv! -
robekri
addikt
Seggítsen már v.ki!!
PLEASE!!!!! -
robekri
addikt
Felszeretném húzni, mivel jól tuningolható.
Hogy,smint:hány volt STB.Ja a BIOS-ban nem állítható a DRAM 166 FSB-re mit tegyek?
ALAPLAP:MSI KT3Ultra amit lehet tuningolni, mint állat. /235w-os Genius tápom van. (jó márka)/
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest