Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
itt most mien tipus ramrol van szó:
ecc? recc? vagy csak sima ?(recc s ram nekünk nem ment kt3 ultra aruban 1*üen be se kapcsolt vele.
a másik kérdés nekem detto ien ram márkám van
(infineon 512 recc ddr) cl2 es a papirja szerint hiozzá egy kg7 raid lap. és 1* üen nem tudok tuningolni semmit.. csak akkor bootol a win ha mindent alapon hagyok.(cl2.5 ön) ha csak cl2 re rakom elszáll a win. korábban nyitottam erről a 1 forumot ahol azt a tanácsot kaptam hogy rakjam cl2 re és igy telepítsem a wint.ezt még nem probáltam de hamarosan megprobálom. sztetek is müködni fog igy? és a gyári beálítások közül kg7 ben meiken célszerű hazsnálni? (normal,fast.turbo,ultra,user def. :)
és ha manual akkor mire érdemes álitani cucokat? ebben elég láma vagyok xal valaki felfrisithetné tudásom :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest