Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
borsodikai írta #41-ben: "Azért mert te "szar" nak találod attól még nem az.Igaz a frissítés kicsit lassú van hogy 5-10 perc de cserébe megvéd a spyware-ektől"
Az én állításom ennek ellentettje és azt akartam vele érzékeltetni, hogy egyenértékű valaminek az állítása, (érvek nélkül) és az ellenkezőjének állítása (érvek nélkül).
Lám, neked is szemet szúrt
-
localhost
Közösségépítő
válasz
borsodika #41 üzenetére
Ne légy kérlek olyan elfogult, attól, még hogy te jónak tartod, még nem az!
Érveket kérünk, összehasonlítást, egyébként (már megint csak példálózom
az egésznek csak annyi értelme van így, mintha én arról nyitnék topicot, hogy "finom a vaníliafagyi" - aztán mindenki leírhatná, hogy miért nem szereti, vagy miért igen és hogy az eper az mennyivel jobb.Ráadásul Te még azon kívül, hogy jó - mégcsak érvet sem hoztál fel a program mellett... Illetve amit igen, az is mások véleménye.
Engem sem meg nem győztél sem el nem riasztottál attól, hogy kipróbáljam.
Mondom én, ez így értelmetlen!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
borsodika #18 üzenetére
Köszönöm, olvasni én is tudok. Kábé 42 éve tanultam meg, de egy cikkíró, újságíró szerintem inkább a maga véleményét írja meg, mintsem másokét ajánlgassa!
Pl: cikk a Népszabadságban:
" Hogy mi fontos történt ma? Hát olvassák el a Magyar Nemzetben és a Blikkben" -
röhelyes, nem ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest