Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• borsodika

őstag

Sziasztok.Azért indítom ezt a témát mert szeretném nagyvonalakba bemutatni nektek a Counter spy nevű programot.Ismerősöm mondta hogy talált 1 olyan spyware,trójai stb.. írtót ami túltesz a spybot,spywareterminator és az egyéb ismert spyware kereső szoftvereken.Fogtam magam és letöltöttem a demo verzióját.Feltelepítettem 15napig használható utána kéri a regisztrációt.
    Elindítottam 1 keresést és olyanokat talált a gépemen amit se a spybot,se a spywareterminator nem talált meg.ki is írtottam és kicsit utána kerestem a neten.Több fórumon is írják,hogy eddig ez a legjobb internetes kártevők eltávolítására használható program.Ha bármi kérdésetek,véleményetek,tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban,írjatok!

A programról pár szó:

Hivatalos oldal: [link]
    Hivatalos magyar oldal: [link]

Leírás:
    CounterSpy kémprogram-eltávolító
    A teljesen újratervezett CounterSpy 3 kémprogram-eltávolító jobb mint valaha: a sokszoros tesztgyőztes kémprogram védelem egyedülálló méretű károkozó adatbázisával és a világméretű ThreatNet hálózat felhasználóinak összefogásával a legjobb elérhető trójai- és kémprogram-védelmet nyújtja.

Tegye teljessé vírusirtója védelmét!
    Az internetes fenyegetések fejlődésével az adatlopó szoftverek, a reklám- és kémprogramok, rootkitek és vírusok egyszerre fenyegetik a világhálóra kötött számítógépünket, viszont a legtöbb vírusirtó nem nyújt elégséges kémprogram védelmet.

Szeretné letesztelni vírusirtóját? Töltse le és telepítse fel a CounterSpy ingyenes próbaváltozatát, majd futtassa le a teljes keresést, és nézze meg, hogy milyen károkozók tevékenykednek szabadon a számítógépen. A CounterSpy próbaváltozata el is távolítja a megtalált fertőzéseket!

A CounterSpy kémprogram-eltávolító jellemzői
    Kattintson a képekre a teljes képernyőképekért!

Villámgyors kémprogram kereső
    A CounterSpy kémprogram-eltávolító keresési sebessége vezető a biztonsági szoftverek között, Gyorskeresés üzemmódban mindössze néhány perc alatt átnézi a számítógépet.

Utolérhetetlen méretű kémprogram adatbázis
    A CounterSpy sokmilliós kémprogram adatbázisa naponta 30-60.000 új károkozóval bővül.

Napi 3-4 frissítés
    A CounterSpy kémprogram-eltávolító adatbázisfrissítései másodpercek alatt történnek meg.

FirstScan™ rootkit-eltávolító technológia
    A rootkit-eltávolító technológia segítségével a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására.

Felhasználóbarát kezelőfelület
    A kémprogram-eltávolító kezelése nagyon egyszerű, mindennapos használata során észrevétlen, automatikus védelmet biztosít.
    Hamarosan magyarul is elérhető, amire ingyenesen válthat.

Állandó Aktív Védelem
    A folyamatosan működő Aktív Védelem nem csak a károkozók elindulását gátolja meg, de a kéretlen rendszermódosítások, például a böngésző kezdőlapjának eltérítése ellen is véd.

Hasznos biztonsági kiegészítők
    A CounterSpy kémprogram-eltávolító segít a fájlok biztonságos megsemmisítésében, az előzmények törlésében és a rejtett rendszerbeállítások megtekintésében.

Hasznos szolgáltatások szakértőknek
    Szakértők számára a PC Explorer az operációs rendszer nehezen elérhető beállításaihoz nyújt könnyű elérést. Segítségével megtekinthetők például a böngészőbe beépülő alkalmazások, a hálózati kapcsolatokkal és az rendszerindítással kapcsolatos egyes programok.

A Secure File Eraser képes bármilyen fájlt (adatot, programot, képet, zenét, stb.) megbízhatóan letörölni a számítógépről, hogy azt később semmilyen visszaállító módszerrel se lehessen többet elérni.

A History Cleaner segít eltakarítani a böngészés után hagyott nyomokat, például a meglátogatott weboldalak listáját

Képek a programról:

[ Módosította: Loretto ]

Új hozzászólás Aktív témák