- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
Veriakilis #105 üzenetére
Szia. Én majd szeretnék veled konkurálni egy hasonló projekttel. Különbség: Töredéke az anyagi kapacitásom és nem vagyok kigyúrva se
ugyanakkor alapvetően kreatívnak és jó kézügyességűnek tartom magam (eltekintve attól, hogy ma robbantottam fel egy heatpipeot, amit szerencsésen túléltem). A gépedhez fogadd elismerésemet! Egyedül csak azt sajnálom, hogy végül bedöglött a heatpipe projekt, legalábbis tudtommal nem készült minden pozícióban működő homemade.
-
Veriakilis
senior tag
Az invitel megváltoztatta a statikus internet-kapcsolathoz tartozó tárhelycímeket.
Ez érinti az én oldalamat is...
Ezután http://www.raktarprg.hu/heatpipe/index.html címen található az oldal.
Viszont nemsokára felteszem inkább az oldalt a saját domainem-re aldomainként.
Veriakilis
[ Módosította: Thrawn ]
-
Veriakilis
senior tag
Milyen új intel alaplapot ajánlotok a jelenlegi P5W-DH-Deluxe helyett?
A lényeg az, hogy a processzortól felfele nem lehet hűtőborda, mert az nem fér el a heatpipe-os hűtés alá.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Felhozom a topikot.
Azon gondolkodom, hogy lassan újra kéne pasztázni a heatpipe blokkokat.
Milyen pasztát ajánlotok?
Vörösréz érintkezik a krómozott heatpipe-okkal, és vörösréz a processzorral, plusz vörösréz-vörösrézzel.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Érdekes, hogy a jót milyen hamar megszokja az ember.
Szoktak hozzám hozni gépeket, hogy javítsam meg, vagy rakjak rá op. rendszert.
Egészen elképesztő hangja van az átlag számítógépnek,- olyan mint ha egésznap mellettem menne egy porszívó.
De még a néha bekapcsolt laptop, ami azért halknak mondható is hangosnak tűnik a néma számítógép mellett.
Nem bántam meg, hogy megépítettem a 0dBA-s számítógépemet, mert egészen más érzés a hangtalan gép mellett ülni, mint egy porszívó mellett.
Veriakilis
-
syC
addikt
Ki lehetsz gyúrva, amennyit emelgetted a masinát
-
Veriakilis
senior tag
Még a leghalkabb laptop sem versenyezhet a gépemmel:
A laptop HDD-nek is van hangja, de a Scythe Quiet Drive-ban már nincs...
-
Quiksilver
aktív tag
Hali! igen láttam! nagyon ütős lett a gép.. hát még az ára
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Quiksilver #188 üzenetére
Ha most állnék neki egy új 0 dBA-s gépnek, akkor sok mindent másképp készítenék el.
Olcsóbb lenne jóval.Az első prototípus mindig drágább.
-
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Quiksilver #188 üzenetére
A vörösréz 20-30 eFt.
Az alumínium bordák kb. 12 eFt.
A 4 db heatpipe: 4*3200 Ft = 12800 Ft
A Chieftek ház 17 eFt volt, ha jól emlékszem.
A Scythe Quiet Drive: 10 000 Ft.
A kis Samsung HDD 16 eFt.
FSP-ZEN 20 000 FtEz házzal együtt: 107 800 -117 800 Ft.
De ha a házat, és a HDD-t nem számolom, mert ugye az egy átlagos géphez is kell, akkor a hűtés/csendesítés ára:
84 800 Ft.
A vörösrézből viszont nem használtam fel mindent.
Veriakilis
-
Quiksilver
aktív tag
Most láttam még először ezt a projektet de csak gratulálni tok!
próbáltam itt a hsz-ekben rá keresni de nem találtam arról infót h mennyibe fájt idáig? esetleg ki lehet olcsóbban is hozni?
üdv. -
-
zeorsdfd
senior tag
Most nézek be először ide, nem olvastam vissza, de rögtön felmerül a kérdés:
Hány decibellel rontja a csöndességet az egér és a billentyűzet kattogása? Ugye?
Fel is merül az újabb kérdés, hogy milyen csöndes egeret és billentyűzetet érdemes venni. -
Veriakilis
senior tag
Nemsokára készítek egy ventilátoros tesztet, hogy kiderüljön mit tud a rendszerem ha aktív hűtést kap.
Persze ez csak átmeneti lesz, mert a 0dBA-s rendszer tényleg néma marad.Veriakilis
-
jabá
tag
Szia!
Szeretném a segítséged kérni.
Csendes gépet szeretnék.Ár nem számít de eszetlenül nem szeretem szórni a pénzt.
Csak netezni használom a gépet. Így néz ki:
-ASUS p5b premium v. e. alaplap
-INTEL dual core E2220 proci
-2x1024 ram
-250G SATA 2 merevlemez
-GW 9726 blis 512 mb videokártya
-DVD-RW
-Névtelen ház
Szeretnék egy megfelelő teljesítményű passzív tápot.
És ha lehet passzív proci hűtőt is.
Kérdés az ha nincs egy venti sem a házban, működni fog.Üdv. Jabá
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Veriakilis #178 üzenetére
A gépem hűtése egyenlőre kész, amit lehetett kihoztam belőle. Halk üzemmódban 2db S-Flex leszabályozva 700-ra, ez az össz mozgó alkatrész a gépben. Ezek mellett hallom a monitor hangját és a szomszédoktól átszűrődő zajokat.
A 0db kicsit még várat magára. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Mióta írtam ide azóta sikerült csendesebb alkatrészeket raknom a pc-mbe már amennyire lehet egy Pentium procinál.
Jelenleg a videókártyám az passzív a táp egy FSP PNF ami nem nagyon hangos és a légáramlás miatt kell.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudnátok ajánlani egy NAGYON csendes ventit erre a hűtőre?
Olyan kéne amit könnyen rá tudnék tenni és nem ilyen sufnituning...
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Veriakilis #169 üzenetére
Nem értek ehhez, talán ha csinálnál egy Logout cikket és ha jó, akár cimoldalra is kerülhet, onnan meg egy ugrás a hirnévhez vezető út.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Veriakilis #172 üzenetére
Igen conrad ost szeretnék
, a házi heatpipe tol én még messze vagyok, előbb jussak el addig hogy megcsináljam a lamellákat, és meghajlítsam a hp-t, és csináljak egy lefogatást, ha ezeket tavaszig letudom az így is kész csoda szerintem. A lényeg hogy hidegen is könnyedén hajlik a hp, bár még a méricskélésen/számolgatáson sem vagyok túl úgyhogy van mit tenni. Mindenesetre köszönöm a segítséget, és örülök hogy topicot nyitottál ennek, mert e nélkül valószínű eszembe se jut hogy belevágjak, úgyhogy nagy THX
Bem
-
Veriakilis
senior tag
Szia!
Gyári heatpipe-ot (pl.: Conrad) akarsz hajlítani?
Ha lágy-rézcsőből van a heatpipe, akkor hidegen is könnyen hajlítható.
A hajlítás rádiuszának megfelelő méretű köracélra, vagy csőre érdemes hajlítani egy satuban.A concad heatpipe-oknak a conrad oldalán megadják a legkisebb rádiuszt, amire még hajlítható.
Veriakilis
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Veriakilis #148 üzenetére
szia, HP -s cpu hűtőt szeretnék építeni magamnak, a hőcső hajlításról tudnál esetleg egy picit bővebb leírást adni hogy hidegen - melegen, jah és legfőképp mivel ajánlatos (pl másik csö stb)
elölre is köszi
Bemés nagy respect az építményért nagyon igényes munka
-
Veriakilis
senior tag
Érdekes, hogy a laptop HDD-vel mintha hidegebb lenne a két Core...
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Veriakilis #166 üzenetére
Érdekes, hogy a kis Samsung laptop HDD-t használva 2-3 C fokkal alacsonyabbak a Core0-1 hőmérsékletek is a Desktop HDD (Maxtor) -hoz képest.
Valószínűleg ez kevésbé melegíti a környezetét...Mindenesetre érdekes...
-
Veriakilis
senior tag
Lehet, hogy sok munka volt a gépemmel, mire ilyen néma lett, de azért az megfizethetetlen, hogy nincsen hangja.
A kis hangszóróm tápegységének az 50Hz-es hangja hallatszik csak legfeljebb, de az is csendesebb, mint a falióra másodperc mutatója.
Meg aztán ha nem használom a hangszórót, akkor kihúzom a 220-ból.Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Mostanában sok gépet hoznak hozzám XP telepítésre...
Ha windows telepítésre hoznak hozzám gépeket, akkor szörnyülködök csak igazán, hogy milyen rettenetesen hangos az átlag számítógép...
-
shteer
titán
válasz
Veriakilis #159 üzenetére
azért kérdeztem mert a hdd-dobozomat (cooldrive3) akarom megtuningolni kicsit vele
de ha sokba kerül akkor vagy guberálok vhol vagy eladom és veszek egy bordával rendelkező boxot
kb 1000-1300huf-ig még megéri
-
shteer
titán
válasz
Veriakilis #156 üzenetére
és végösszegben kb mennyi lehet egy ekkora darab?
-
Veriakilis
senior tag
-
shteer
titán
válasz
Veriakilis #146 üzenetére
Metalloglobusnál kapni jókora hűtőbordákat
nekem egy dvd-meghajtónyi darabra van szükségem, kapni hasonló méretben?
-
matifou
csendes tag
válasz
Veriakilis #153 üzenetére
Sajnos még nem! Egyenlőre 1 HD3870-s passzív hűtőjét faragtam rá kis ventivel. Halnak halk de csak ideiglenes megoldás.Pénteken utazom haza jó lenne a GPU-val csatlakozó részt elkészíteni de csak 5 napom lesz mindenre.Lehet hogy nem fér bele akkor megmarad karácsonyra.A mai Gpu-k több hőt termelnek mint a CPU-k a gyártók ennek ellenére (szerintem) nagyon gyér és zajos hűtéssel szerelik őket. Nem értem miért kell a vásárlónak mindíg fél megoldásokat választania!!! Ami jó teljesítményt nyújt zajos és meleg ami csendes az viszont kevés! A hőcsövek odahaza olcsóbbak mint itt németországban pedíg német a gyártó?!Ezt nem tudom mire vélni mindenesetre érdekes! Te továbbépítetted a projektet?
-
Veriakilis
senior tag
válasz
defiant9 #150 üzenetére
Igen jól olvastad!
Összecsavarozva fúrtam ki a heatpipe-ok helyét."mennyire volt nehéz/lett pontos, nem vezette el oldalra a fúró hegyét a rés?"
Nem volt könnyű, be lett fogva egy kis mozgatható satuba az összecsavarozott réz tömb(-ök), és egyikőnk ezt fogta stabilan, míg a haverom kifúrta a karos fúrógéppel.
Ráadásul az én otthoni karos fúrógépem éppen nem tud 50mm hosszot átfúrni, ezért a haverom gépét használtuk.
4-es fúróval elő-furatot csináltunk azért, hogy ne tudjon félre menni a furat a 8 mm-essel!
Ezután jött az átmérő 8mm-es fúró.
Mindegyik fúrásnál (4mm és 8 mm) kis olajos flakonból folyamatosan adagoltam a a furatokba gázolajat, mint kenő, és hűtő folyadékot,- mert színesfémet nehéz fúrni: kenődik, és könnyen megégeti a fúró végét.Minimális pontatlanságokkal (azért nem lett tökéletes, de jó lett) sikerültek a furatok, ez látszik a képeken is.
A heatpipe, és a blokk is vörösréz, így szerintem a hőtágulásuk is egyforma.
Pontosan a heatpipe átmérőjét fúrtam: 8mm-t.Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
válasz
MrKentsfield #149 üzenetére
Köszönöm a gratulációt, és elnézést a késői válaszért, de sok dolgom volt.
-
defiant9
tag
Ha jól olvasom a két rézlapot összecsavarozva fúrtad, mennyire volt nehéz/lett pontos, nem vezette el oldalra a fúró hegyét a rés? Számoltál esetleg a HP és a blokk eltérő hőtágulásával(már ha van ilyen), vagy pontosan a HP átmérőjére fúrtál?
-
MrKentsfield
tag
válasz
Veriakilis #1 üzenetére
Gratulálok.
Nagyon igényes úttörő munka, szép tiszta kivitelezés.
A topikodból nagyon sok hasznos háttérinformációhoz jutottam. Köszönöm.Én is tervezek halkítási projektet (na nem ilyen extrém kivitelben halk házszellőztetés marad).
Ha elkészülök valamivel majd mellékelem. -
Veriakilis
senior tag
Szerintem az a lényeg a hajlításnál a rádiuszon kívül, hogy nehogy élesen megtörjön a heatpipe.
Egy a megadott rádiusszal megegyező méretű köracélra hajlítsad rá szerintem,- akkor nem lehet baj.
De előtte kipróbálhatod ugyanakkora átmérőjű sima lágy-rézcsővel is a hajlítást,- gyakorlásként.Veriakilis
-
matifou
csendes tag
Erre gondoltam én is! Talán meg lehetne oldani hogy a processzortól kapjon egy kis légáramlást a borda felületére. A csövek hajlításához kell valamire figyelni a megadott rádiuszon kívül?
-
-
matifou
csendes tag
Elvileg 110W átlag fogyasztást írnak a vga-ra ennek a hűtéséhez azért tetemes hőleadófelület is kell hogy passzívan menjen. Néztem a gyártó honlapját érdekessége hogy magyarországon olcsóbb a termékük mint németországban?! Ezen meglepődtem de vannak még érdekes dolgok!
-
Veriakilis
senior tag
Üdv!
Lehet hajlítani.
A Conrad oldalán a keresőbe írd be, hogy heatpipe.
Ott el lehet jutni egy német - a gyártó - oldalára, ahol megadják a hajlítás rádiuszát is.
De valahol feljebb, ha jól emlékszem ebben a topikban már írtam valakinek, hogy mennyi a max. hajlítási rádiusz.Az átmérő 8 mm-es csövek 50W-ot tudnak.
Ebből 4 db már bőven elég.Veriakilis
-
matifou
csendes tag
Gratulálok a remekműhöz!!!
Nagyon ügyesen oldottad meg a hő elvezetését a gépből.Én is valami hasonló dolgon töröm a fejemet bár engem a videókari hangja zavar.Annyira nem vagyok maximalista mint te én nem akarom megoldani a dolgot venti nélkül meg lehet hogy nem is sikerülne.E8400-s procit egy NOCTUA NH-U12P-vel hűtöm ami számomra elfogadható zajt csap max. fordulaton is viszont a vga ami gyárilag Zalman VF900-Cu-val van szerelve számomra elfogadhatatlan zajt csap.Elötte volt 1 X1950 Pro vga-m amire P3-s rézmagos cpu hűtőbordát szereltem és Zalman OP-1-s ventivel alap fordulaton tökéletes hűtést sikerült összehozni alapjáraton 38-40C terhelve max.60C.Most HD4850-s vga-m van esetleg tudnál valami segítséget adni? Arra gondoltam hogy a gpu-ról a höt heatpipe csövekkel elvezetem majd a csövekre hűtőbordát forrasztok amit ventivel hűtök.Lehet ezeket a csöveket hajlítani? -
shteer
titán
válasz
Veriakilis #140 üzenetére
meg vagyok vele elégedve
nem 0dBA de konvergál
-
shteer
titán
válasz
Veriakilis #137 üzenetére
ha még nem gratuláltam volna
impresszív és minőségi munka
elképesztő mennyiségű anyag van a hűtésben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Veriakilis #127 üzenetére
5 foknál többet nem igen fogsz elérni más pasztával, annál többhez már Collaboratory metal pad kell... [link]
Egyébként nem olvastad a lekváros írásokat logouton?
-
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
válasz
defiant9 #132 üzenetére
Vagyis te talán nem is a procin levő blokk két összecsavarozott réztömbje közötti hőmérséklet különbségre vagy kívácsi, hanem az processzoron levő hőfelvevő, és a felső nagy réztömbön levő (a heatpipe-ok másik végén levő) hőleadó blokk hőmérséklet különbségére?
Szerintem ott is 3-4 C fok lehet a különbség, de ez is kézzel saccolós "mérés".
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
válasz
defiant9 #132 üzenetére
Nem tudom pontosan megmondani.
Talán 3-4 C fok, de ezt is csak kézzel, saccolva tudom mondani...
Ehhez kéne egy infrás hőmérő, de sajnos nincsen.Annyit tudok mondani, hogy a processzoron levő blokk alsó és felső réztömbje közé is tettem hűtőpasztát (meg persze a heatpipe-okra is).
A két tömb elég erősen össze van csavarozva...Rudi szokta írni ha jól emlékszem, hogy egy-egy hőátmenet között akár 10 C fok is lehet.
De szerintem itt kevesebb lehet, mert nagy felületen érintkezik a két blokk, meg aztán azért ott van közöttük a 4 db 8mm-es átmérőjű heatpipe, ami viszont elviszi a hőt a felső vörösréz tömbön keresztül a gép oldalát alkotó nagy alumínium hűtőborda falra.Veriakilis
-
defiant9
tag
Kb. hány fok különbség van a CPU blokkod alsó és felső fele között?
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Veriakilis #130 üzenetére
Lehet csak nem biztos, hogy a kivánt hatást éred el vele. Ezüst nyakláncot szépen lehet vele polirozni, de van olyan fajtája a fogkrémnek, amiben nagyobb szemcsék vannak, az nem jó.
Ha tükrösiteni akarod akkor inkább ezt használd. Igaz műanyagra van, de jó az aluminiumra is/próbáltam/. -
Veriakilis
senior tag
Alumíniumot fogkrémmel lehet szerintetek polírozni?
-
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
Senki sem szól hozzá?
-
Veriakilis
senior tag
Mit gondoltok, az én rendszeremnél mennyit számíthat, ha lecserélem a pasztát valami jobb minőségűre?
Általában mennyit lehet hőmérsékletben nyerni egy-egy jobb pasztával?Nekem TS580-as paszta van jelenleg a hűtőrendszeren.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
Próbálom buzdítani a fiatalokat, hogy annál azért ügyesebbek, mint hogy kiválasztanak egy jó proc. hűtőt, amit aztán büszkén 'felszerelnek' a processzorra, és ezt moddingnak, barkácsolásnak tekintenek.
Szerintem ennél azért többre vagytok képesek... -
Veriakilis
senior tag
Hamarosan elkészül az északi híd hűtése.
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Veriakilis #121 üzenetére
Tud valaki olyan oldalt, és topikot, ahol komolyabb modding a téma, és nem csak az, hogy a boltban milyen hűtőt vásároljak, amit aztán egyszerűen rászerelek a processzorra?
-
Veriakilis
senior tag
Ötleteket várok az előző hsz-hez!
Ti hogyan hűtitek passzívan az északi hidat? -
Veriakilis
senior tag
Az északi hidat is ki akarom egészíteni pótlólagos heatpipe-os hűtéssel.
Az elképzelés már megvan,- hasonló, mint a processzoré.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Szia!
Tudok segíteni.
Heatpipe-ot a legegyszerűbb, ha a Conrad-tól veszel.
Csak be kell ütni a keresőbe a Conrad oldalán, hogy heatpipe, és már láthatod is a kínálatot.
3-8 mm-ig az átmérő, és 200-400 mm a hosszúság.Ezeket kell rábarkácsolni videokártyára a deli hidra és a HDD-re.
Kell még vörösréz rúd: ezt a Budapesti Jászberényi úton található Metalloglóbusban érdemes megvenni, mert ott a legolcsóbb.Ezeket méretre kell vágni, és kifúrni, majd menetet vágni az egyik oldalba (két lapos rézrúd darabot kell egymáshoz csavarozni).
Aztán keresztben ki kell fúrni mondjut 6mm-es fúróval a heatpipe-ok helyét.
Így talán könnyebb elképzelni: heatpipe blokkAztán mehet közé a heatpipe: heatpipe blokk
Na egy ilyen szerkezettel lehet összekötni a külső hűtőbordát (ami a gép egyik oldala), és a VGA-t, déli hidat, HDD-t.
Mindehhez kell egy kis műhely, ahol van karos fúrógép, satupad, fúrók, menetfúrók, fűrész, reszelő, stb...
Ha szeretsz barkácsolni, és nem okoz nehézséget a fenti szerszámok használata, akkor menni fog a gép építés.
Ha valami nem világos, akkor kérdezzél nyugodtan!
Veriakilis
-
WaRL0
csendes tag
válasz
Veriakilis #114 üzenetére
Hello Veriakilis szeretnek kerdezni!!! szeretnek en is csinalni egy nagyon csendes gepet! szeretnek a Videokartyara a deli hidra es max a HDD-re heatpipet tenni csak meg nem tudom h pontososan hogyan is csinaljam! nem tudnal segitteni?
-
Veriakilis
senior tag
Az északi híd/FET-ek hűtőrendszerére épített már valaki pótlólagos passzív hűtést?
Illetve tud valaki gyári hűtés-rásegítőt,- egyáltalán van ilyen?
Vagy inkább csak az működik, hogy a gyári hűtést leszedi az ember, és tesz rá egy tuningosabb gyári hűtőt, mint a ThermalRight északi híd hűtője?Csak az a baj ezzel, hogy ugye heatpipe-ok kötik össze az északi hidat a FET-ek hűtőjével.
Újabban meg a déli hidhoz is "lefutnak" a heatpipe-ok.
Így az egész hűtőrendszert kéne lecserélni.Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Nekiállok megépíteni az északi híd pótlólagos heatpipőe-os passzív hűtését 1 db 6 mm-es heatpipe -al.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Kár, hogy sokan azt értik modding alatt, hogy vesznek egy jobbfajta heatpipe-os hűtőt, beszerelik a gépbe, aztán lefotózzák az egészet, és felteszik a hogy is néznek ki a gépeink topikba...
Vannak még azért modderek is?
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Jól vizsgázik a heatpipe rendszer ebben a foróságban is.
28-29 C fokos szobahőmérséklet mellett is csak 46-48 C fok a két core hőmérséklete.Veriakilis
-
jenei92
senior tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerinted hol lehet kapni Satás laptop winyohoz,olyan kábelt ami lehetővé teszi hogy a Desktop gépbe tudjuk kötni?Láttam Te a Quiet Drivehoz kaptad az átalakítót,de külön nem lehet venni?
Köszönet
SZERK:
Most hogy jobban megnézem lehet nem is kell átalakító?mostmár nem is tudom...
-
PrinczA
őstag
válasz
Veriakilis #105 üzenetére
"Van valaki, aki hasonló projektel foglalkozik?"
Én, de mindenféle extra nélkül, csak passziv hűtésü cuccokkal.
Igaz messze van még a vége. -
Veriakilis
senior tag
A Zalman passzív gépe adta annó az ötletet a projektemhez.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Van valaki, aki hasonló projektel foglalkozik?
Esetleg peltierekkel? -
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
Igen, lapos téglatest.
Az illesztésen bukott el,- akármennyire is pontos voltam, nem volt tökéletes az illesztés. -
aphra2
senior tag
válasz
Veriakilis #100 üzenetére
Ez egy lapos téglatest alak lenne? Min bukott el, a műszaki megvalósitás nem ment?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest