Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Szia. Én majd szeretnék veled konkurálni egy hasonló projekttel. Különbség: Töredéke az anyagi kapacitásom és nem vagyok kigyúrva se
ugyanakkor alapvetően kreatívnak és jó kézügyességűnek tartom magam (eltekintve attól, hogy ma robbantottam fel egy heatpipeot, amit szerencsésen túléltem). A gépedhez fogadd elismerésemet! Egyedül csak azt sajnálom, hogy végül bedöglött a heatpipe projekt, legalábbis tudtommal nem készült minden pozícióban működő homemade. -
PrinczA
őstag
válasz
Veriakilis
üzenetére
"Van valaki, aki hasonló projektel foglalkozik?"
Én, de mindenféle extra nélkül, csak passziv hűtésü cuccokkal.
Igaz messze van még a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyanakkor alapvetően kreatívnak és jó kézügyességűnek tartom magam (eltekintve attól, hogy ma robbantottam fel egy heatpipeot, amit szerencsésen túléltem). A gépedhez fogadd elismerésemet! Egyedül csak azt sajnálom, hogy végül bedöglött a heatpipe projekt, legalábbis tudtommal nem készült minden pozícióban működő homemade.