Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme
üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
hozzáteszem,vannak routerek amik bizonyos szolgáltatók által nyujtott netet nem szeretik.
ezt már csak azért is tudom,mert épp azért vettem olyan routert amim most van,mert az üzletben is mondták,sokan visszaviszik azt a szériát amit én is visszavittem mert nem szerették azt a szolgáltatót.
ezen kivül sok embernek elkezdett lassulni a nete,akinek 1 bizonyos márka volt és a thome valami beállítást megváltoztatott,onnantól kezdve csak egy fw frissítés segített rajtuk...
nekem a digi mindig azt adta amit adnia kellett b/g-s routerrel is megvolt a sebesség,ritkán volt kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest