-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Sajnálatos módon bedöglött a több ,mint egy éves pulse minim , így egy pár napja eme gyártmány tulajdonosa vagyok.
A gyári romtól hülyét kaptam , mert többször is eljátszotta , hogy kikapcsolt a kijelző és hiába nyomkodtam a power gombot nem lett adás . (nem hívás közben , nem proximity kalibráció) , majd egy kis várakozás után rendesen visszajött a kép. Mivel a hócípőm tele lett a gyári rommal , gondoltam gyártok hozzá saját romot AOSP forrásból . Mivel korábban plédem volt így annak a forrását használtam . A rom jelenleg még erősen alfa státuszban van , de már élesben használom. Jelenleg ami nem működik az a szenzorok , a kamera és az fmrádió , illetve a wifi szivat . Plédes szokásomat folytatva ez is a Nexus S gyári romjára hajaz szépen megpakolva a google appokkal (sajna nem jön be a cm). A kernel a gyári romhoz hasonlóan vmsplit-2g beállítást használ , de az ics porthoz (ez még nem bootol fel) csináltam vmsplit-3g kernelt is . A kernelben engedélyezett a cifs (windows megosztás felcsatolása a telefon egy mappájába), a tun és 921 MHz -ig húzható a proci . (azért csak eddig , mert efelett nem indul el a telefonom hiába van beállítva maxnak a 800 MHz) .
Végül egy két kép :
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged