- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
agressor12 #13464 üzenetére
Véletlenül nincs flash player 11 telepítve a telefonodra?...akkor szokta ezt csinálni
-
padre666
tag
válasz
agressor12 #9348 üzenetére
Nekem csak a törlésnél nem látszanak a betük...írásnál minden ok!
-
Norbeee01
tag
válasz
agressor12 #9348 üzenetére
Gondolom azért nem tudod kitenni,mert átvannak helyezve az ext partícióra(memóriakártya)...Ha azon vannak akkor nem fognak működni a widgetek.
-
Indiant
addikt
válasz
agressor12 #7252 üzenetére
Van, csak nem működik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #6049 üzenetére
Csak jelzem, hogy ezek az Orange firmware-re épülnek.
A ZTE Skate T-Mobile-os készülék, csak a gyári firmware esetén garanciális, minden egyéb buherált és módosított, vagy készülékidegen firmware használata a garancia azonnali elvesztését okozza!
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #6046 üzenetére
136mb-os systemre is felmenne, ha lenne ilyen kiosztás.
-
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #3633 üzenetére
elvileg kész a javított Mms.apk, elnézést a hibáért Én vagyok a ludas...de nem matyi
NEM! tesztelt verzió, kéretik jelezni ha még gond van vele...és természetesen azt is ha minden oké!black_mms__update2.zip
md5: db62c4dfcb93a326b9afce866ae25f58 -
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #3633 üzenetére
Persze, itt van egy visszaállító csomag, ameddig a hiba nem lesz javítva: link
ui: köszi a jelzést.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
agressor12 #3542 üzenetére
Meg kell adni ha 0 akkor is...
ux1: van letjogosultsaga, ha nem akarsz mindent az extre tenni, illetve meg akarod szabni mi menjen oda és mi nem... lasd a fenti lib-es kerdest.
Gorky01: MX video player, kodekcsomag külön, armv6 kell ide is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #3500 üzenetére
Próbáld meg ext3-al, annak mennie kellene.
-
Indiant
addikt
válasz
agressor12 #3501 üzenetére
A nand backup menti az sd-ext tartalmát is. Átméretezés után azt vissza lehetne azt állítani. Szerintem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #2977 üzenetére
Az a helyzet, hogy én már régebb óta használom a Marketet, és szoktam is fizetős alkalmazásokat venni, de igen, a számla ellenőrzése miatt levesznek egy kis összeget, amit aztán vissza is adnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
agressor12 #2659 üzenetére
Van amikor kifejezetten gyorsit, SD kari meg köszöni szépen, de semmi baja sincs mivel csak cache-nek hasznalja, előtölti az alkalmazasokat majd alvó állapotba helyezi. (mint a readyboost/swap a windowsnal) Természetesen 512MB ramméretnél mar nincs sok értelme, amit a rendszer gondol azt elhelyezi a memóban. Sok telepitett appnál lehetnek olyan problémák, hogy az előtöltött appok által foglalt memória felszabaditasa miatt erezheti az ember lassunak a telót.
ICS-nél szerencsére már külön listázza a futó és alvó appokat illetve a szabad/foglalt memót, nem fognak az userek abba a hibába esni, hogy van ami csak feleslegesen foglalja a memóriát mert előtöltve pihen futásra készen állva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #2659 üzenetére
512MB RAM-nál teljesen felesleges, ennek az elitmovil "szakácsnak" is ennyi esze van
-
Danex
addikt
válasz
agressor12 #2552 üzenetére
Gondolom nem az alap T-mobileos rom-ot használjátok, ott nálam nem engedte 800MHz felé tolni.
A másik, hogy volt szó romba épített GPU tuningról is (videóvezérlő) ugye játékokhoz inkább ez utóbbira van szükség nemde? Ehhez van már valami program, vagy még mindig csak a rom frissítés játszik e téren?Meg ilyen, hogy térkép mindig üzemel pedig az exe-t már direkt át is helyeztem a sd kártyára, hogy azért meglegyen... vagy ezt érzékeli és most már mindig a kártyáról indítaná?
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #2532 üzenetére
A vírus egyik legfontosabb feladata, hogy a fertőzött mobil készülékekről adatokat szivárogtasson ki. Ennek érdekében összegyűjti a telefonhoz tartozó azonosítókat (például az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számot), a SIM kártyán található információkat, valamint rögzíti a mobil eszköz aktuális földrajzi pozícióját, majd az adatokat öt percenként feltölti előre meghatározott távoli szerverekre.
- aztán mit csinál az IMEI számommal? Letilt a hálózatról?
- SIM-en nem tartok adatokat, de ha lenne is rajta pár szám, telefonbetyárkodnának nagyanyámmal Amerikából? Szerintem ők járnának rosszabbul.
- a földrajzi pozíciók rögzítéséről és tárolásáról, meg közel köztudott, hogy alap Android funkció, amit a Google épített be, és üzleti célokra használja. Egy pipa kikapcsolni.Szerintem az Android vírusok színtiszta baromság. Én pl. tartok titkos adatokat a telón, de azokhoz csak jelszóval lehet hozzáférni. Ezenkívül meg nem vagyok sem bűnöző, sem fejes, úgyhogy nincs mitől tartanom.
A Lookout kutatói a kártékony programra ingyenes és fizetős játékokban találtak rá.
Meg legfőképpen nem játszok hülye játékokkal.
(#2509) Indiant
Erre bizony én is nagyon kíváncsi lennék. Bár elől járóban annyit, hogy ha jól tudom ez valami Telenoros csoda, ami még akkor is kurva drága lenne, ha valóban korlátlan volna. Így szerintem nem sokan agyaltak még rajta hogyan lehetne kijátszani.
Egyébként én gyanítom, hogy vannak olyan lusta disznók, hogy csak néhány népszerű oldal (mondjuk kategóriánként az első 5 legnagyobb adatforgalmat bonyolító) adatait tiltják ha eléred a kvótát.(#2501) Regiee
Sehol. Viszont 3G helyett érdemes 2G-t használni. Beállítások > Vezeték nélküli hálózatok > Mobilhálózatok > Hálózati mód > csak GSM/2G.(#2495) blueMerle
Egyenlőre vágjuk fel a tortát.Ha már így mondod, egyenlőre sem lehet felvágni a tortát, csak szeletekre.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
agressor12 #2539 üzenetére
Köszi értem.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
agressor12 #2535 üzenetére
Köszi! Ha letöltöttem a csomagot mit kell vele csinálni utána? És hogyan kapcsolhatom össze a PC-vel a gépet?
-
LK
addikt
válasz
agressor12 #2325 üzenetére
Kérdés,hogy az optimalizációt tartották-e szem előtt,vagy a 2 magos telókra koncentráltak. Sajnos nehezen tudom elhinni,hogy a 4.0 nem fog akadozni Skate-en.
-
Apaxp
senior tag
válasz
agressor12 #2325 üzenetére
Szerintem meg legyünk optimisták
-
blueMerle
veterán
válasz
agressor12 #2322 üzenetére
Tényleg, lehet tudni bármi infót arról hogy lesz-e hivatalos ICS frissítés Skate-re?
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
Csak az apk-t raktad fel és wifin meg leszedted a fileokat, vagy meg felmásoltad az sdre?
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #2139 üzenetére
Dead Space v1.1.33 verzió kell n*ore-n fentvan zte blade-re van optimalizálva, de ezen is simán megy, lényeg, hogy armv6 legyen a támogatás.
-
padre666
tag
válasz
agressor12 #1915 üzenetére
azzal is és a gyárival is próbáltam, de nem megy.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
agressor12 #1755 üzenetére
+1
-
válasz
agressor12 #1675 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1307 üzenetére
Ebédelek és leszek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1305 üzenetére
Amikor először elindítottad bootloader módba a készüléket, akkor nem ugrott fel semmi ablak vagy telepített eszközt?
xp vagy win7?
Másik gép nincs a közelben?
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1299 üzenetére
Futó Android alól csináld, FTM-el mit szeretnél?
mod: ha újraindul bootloader módba, és megáll, az driver hiánya lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1293 üzenetére
Üdv!
Próbáld ezzel: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest