- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Psychonaut #9949 üzenetére
Köszi a választ, viszont fogalmam sincs h mire kell átparticionálni a telefont..esetleg ha ebben tudnál segíteni(illetve az egész folyamatban) azt megköszönném.
Egyébként meg azért vagyok a gen modositas ellen, mert több helyen olvastam h el lehet bacni vele a telefont, illetve az imei is modosulhat, nem fog hálozatot találni, és a szolgáltato sem éri el a telomat vagy iylesmi. Szoval ezt nem szeretném.(Többek között azért volt szimpi az általam fentebb linkelt gingerbeer mod, mert csak egy kattintás, vagyis csak egy fájlt be kell másolni, és mindent megcsinál helyettem, viszont az meg gent modosit, esetleg vmi iylesmi kéne, gen modositas nelkuli.)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest