- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Psychonaut #8596 üzenetére
Köszi.
Nekem kicsit akadozik a programoknál az ADW Launcher.
Procit nem akarom hajtani sem.
Van erre a Blade-re olyan ROM, ami a gyári 2.3-ra hasonlít a legjobban ?Köszi !
-
Psychonaut
veterán
válasz
eladogeppc #8595 üzenetére
Hosszu tapi a kepernyore es hatter menupont...
-
apeelme
addikt
válasz
eladogeppc #8592 üzenetére
én mindenképp ajánlanék egy telefon belső memória átpartícionálást (136MBsystem/2MBcache/302MBdata) itt olvashatsz róla, kelzsocáék jóvoltából egy igen egyszerű művelettel véghezvihető, s ha csinálsz nand backup-ot a mostani rom-ról, azt zökkenőmentesen vissza is teheted akár...
(SD gyökerébe a kiválaszott partíció felosztás szerinti image könyvtár benne image.bin fájl, egy gen2-es CW recovery update zipje (pl.:4.0.1.5), CW-ben nand backup, majd kikapcs, utána MENU+ hangerő FEL lenyomása és nyomvatartása mellett be kell kapcsolni a telefont, lefut a TPT művelet...majd cseréld a CW-t, és nand restore...voilá! ugye nem is nehéz!remélem nem hagyok ki semmit!)
ha netán ezt is kinövöd, akkor ezt még meg lehet fejelni egy SD átpartícionálással, egy max. 512MB EXT-el...A2SD támogatott ROM-al, és egyéb működésre bíró műveletekkel...
-
tlac
nagyúr
válasz
apeelme #8590 üzenetére
antivírus = ha biztos forrásból szerzed az appokat akkor szvsz teljesen felesleges
időnként a marketbe is felkerülnek veszélyes programok, figyelni kell a hogy milyen jogokat kér a program, meg a csillagokat, letöltéseket, hozzászólásokat
ha meg nem marketből származik, egy virustotal-t rá lehet ereszteni még
gen3:
először valószínűleg megpróbálnám a hivatalosat, lehet nem is fogja engedni, aztán olvasok majd tovább
(vissza kellene nekem is vinni a blade-et, recseg sajnos a hangszóró, amúgy a gen3 nekem tökéletesen működik, nem is bántanám egyébként) -
eladogeppc
veterán
válasz
apeelme #8585 üzenetére
Megvagyok, a ROM felment. Várom hogy mi lesz.
A kérdésem az lenne, hogy partícionálással hogyan bánjak ?Olvastam már sokmindent, ezért kicsit zavaros a dolog.
Ez a recovery-s ROM feltevős dolog a Samsungjaim meg kínai Commtiva miatt ismerős.
Például a Samun Galaxy S-en volt kernel csere is, meg ext3 kezelés.
Itt ez hogy alakul ? -
TRob1
veterán
válasz
eladogeppc #8583 üzenetére
Ezek szerint mégsem voltak hasznosak számodra azok a linkek...
-
apeelme
addikt
válasz
greenmaur #8588 üzenetére
antivírus = ha biztos forrásból szerzed az appokat akkor szvsz teljesen felesleges...ilyen task killer szerű hype az egész!
- live wallpaper update mehet természetesen, univerzális
(#8589) tlac: gen3 is a hivatalos image.bin-nel lettem - hát akkor viszont azt kérem hogy keresd meg a korábban említett kollégák közül valamelyiket, mert én nem akarlak félrevezetni, hülyeséget meg nem mondok...
-
tlac
nagyúr
válasz
PuffySite #8584 üzenetére
jogszabály szerint igen
(#8585) apeelme:
persze, ezt is szokták ajánlani...úgy kell kezelni mintha gen1 lenne...bár én ezekből a gen váltás projektekből kimaradtam...ez api,kelzsoca,szezso érdeme
a gond, hogy én is, a tpt-s módszereket sem ismerem, ezért is inkább ragaszkodok a hivatalos frissítős dolgokhoz
gen3 is a hivatalos image.bin-nel lettem -
greenmaur
tag
Antivirusról mik a vélemények? (Fölöslegesnek tartom személy szerint de nem vagyok naprakész ebben a témában android szinten.)
Apeelme köszi az Ice armor ROM-ot, live wallpaper-re jó a First strike-hoz kiadott update-ed?
-
enonlui
tag
Hali valaki tud nekem abban segíteni hogy telenor-os zte blade-et hogyan tudom a procit felhúzni 710Mhz-re?
és hogy ezzel el veszteném a garanciát ha megcsinálom?
esetleg lépésről lépésre le tudnátok nekem írni hogy hogyan is csináljam meg. köszi. -
apeelme
addikt
válasz
eladogeppc #8583 üzenetére
ez alapján tegyél clockwork recoveryt telóra...majd mehet az rom...
partícionálni nem szükséges, de majd hamar rá fogsz jönni hogy a system partíció pazarló 220MB-ja zavaró kicsit...
(#8586) tlac: persze, ezt is szokták ajánlani...úgy kell kezelni mintha gen1 lenne...bár én ezekből a gen váltás projektekből kimaradtam...ez api,kelzsoca,szezso érdeme
-
PuffySite
tag
Amúgy ha gariban kapok egy új készüléket, akkor arra elvielg újra egy év garancia jár?
-
eladogeppc
veterán
válasz
apeelme #8582 üzenetére
Rendben.
Akkor kell egy recovery manager, aztán jöhet a ROM-od próbára.
Igaz ?Partícionálnom nem is kell a tiedhez ha jól olvasom.
Most teljesen hülyének fogsz nézni.
Milyen recovery manager kell nekem ? Alcatelnél is már volt, galaxy S-nél is, na meg a
régi commtiva z71-esemnél is más volt. Utóbbinál Clockworkmod recovery manager volt. -
apeelme
addikt
kösz az infót ez új
, természetesen én 2.3.x romokról beszéltem...
(#8581) eladogeppc: a stabil CM-eket felejtsd el, a friss nightly-k sokkal stabilabbak, példa erre:
ux1 - WinterSolstice_CM7.2_r2-xTRA-Gen2 (2011.12.22)
kelzsoca - CM7: The Godfather (2011.10.23)
apeelme - Ice Armor (2011.12.24) - az önreklám büdös... -
eladogeppc
veterán
Gen2-es gyárilag.
Melyik ROM-ot érdemes feltenni ?
Engem egyelőre nem érdekel a partícionálás, bár nem tudom milyen előnyökkel járhat.
Battery Drain problémákat olvasok a CM7.1.0-ról, ezért kérdem melyik ROM-ot
érdemes felrakni ?
2.3-ból természetesen. -
tlac
nagyúr
válasz
apeelme #8573 üzenetére
olyan esetről tudunk hogy "gen3" FW-s telóra gen2-es rom-ot telepítenek, egyetlen hibajelenség hogy nincs hálózat, ill. amit te leírtál...
próbáltam a gen3-asomin a ics4blade-et, addig el sem jutottam, hogy mi van a hálózattal, teljesen "szétcsúszott" kijelző, össze-vissza duplán, triplán jelentek meg rajta a dolgok
-
apeelme
addikt
válasz
eladogeppc #8577 üzenetére
ha gyárilag gen2-es volt, vagy Te csináltad meg szolgáltatói exe-vel akkor:
- a TPT visszaállító csomagok-at keress hungariandroid-on, a szolgáltatódnak megfelelőt szedd le, és a leírás alapján tedd fel...~2percha nem, akkor:
- a szolgáltatódnak megfelelő exe, de előtte gyári recovery (FTM)...hungariandroid-on minden infót megtalálsz hozzá... -
eladogeppc
veterán
Köszi a linkeket !
Telenoros boot image létezik ?
Vagy hogy tudom visszarakni majd a főzött ROM után az eredetit, ha baj lenne ??Köszi a segítséget !
-
dombila
őstag
Fiam Blade-je (ez most nem a ritka független, hanem egy sima T-Mobile-os) egy Nandroid backup után újraindulva nem találja a SIM kártyát. Nem kér PIN-t, és jelzi, hogy nincs benne kártya.
Kártya ki-be, igazítva, ... semmi.
Másik SIM-el sem megy.Ilyenkor mit lehet tenni? Mi okozhatja?
-
apeelme
addikt
nem kell semmit állítanod, amit írtam mailben (Quick System Info Pro) azt szedd le, azzal tudod ellenőrízni a szabad helyet EXT-en... (A2SD Storage)
(#8568) PuffySite: TPT visszaállító csomagok-at keress hungariandroid-on, a szolgáltatódnak megfelelőt szedd le, és a leírás alapján tedd fel...~2perc
(#8570) Deeday: akkor vegyük úgy hogy ott voltam, most bontottam ki egyet...
-
PuffySite
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy elkezdett a telóm hangszórója (amin a beszédet hallom) recsegni. Elég idegesítő. Olvasgattam régebbi hsz-eket, írtátok páran hogy gyári állapot vissza és elvileg ha minden ok, akkor cserélik a telefont.
Tudna valaki segíteni hogyan tudom a legegyszerűbben visszaállítani az eredeti állapotba?
A telefonról: Február körül vásároltam a T-Mobile-nál, akkor még 2.1-el, gen1-es volt. Aztán gen2-esítettem a T-Mobilos exével, majd átpartícionáltam a kelzsoca féle tpt-s módszerrel, jelenleg pedig az Ice Armor fut rajta.
-
Deeday
senior tag
-
apeelme
addikt
ez így már jobban hangzik, de előszőr nem ez volt...láttam
egy kicsit morcos vagyok igen, néha "eltörik a mécses" a felületes userek miatt, pedig mi tényleg segíteni akarunk...csak néha úgy érzem hogy bizonyos esetekben felesleges...nem a személyed ellen irányul...ott van minden leírás és sokan arra nem hajlandóak hogy elolvassák...
szal így jó lesz...
-
Deeday
senior tag
válasz
apeelme #8557 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget megcsináltam úgy ahogy írtad a particiót most akkor factory reset utána felmásolom a rom zip et és újratelepítem az lesz a legtisztább. De mégegyszer mondom én nem láttam Tegnap részletes leírást ami nekem szólt volna ezzel kapcsolatban,pedig frissítgettem a fórumot folyamatosan és még részeg se voltam
-
Deeday
senior tag
válasz
apeelme #8557 üzenetére
Nekem nem lett elmagyarázva szerintem
Keversz valakivel
Szóval akkor Fat32 és Ext3 legyen és primary mind a kettő... Köszönöm Szépen a segítséget
Még annyit kérdeznék hogy ha ezt megcsinálom utána érdemes feltenni újra a Godfathert vagy csak Terminalba csináljam meg ezt a su meg #a2sd reinstall parancsot ? Vagy nincs mit tenni megy minden magától ?
-
apeelme
addikt
tegnap egész hosszan el lett neked magyarázva Keeperv85 kolléga által kaptál segítséget igen sokat...és azt mondtad minden világos!
Sajnos az derül most ki hogy alapvető informatikai problémával küzdesz...partícionálnod kell!Partícionáld EASEUS-al ne recoveryből!
így nézzen ki a kártya:
A kártya elején a FAT32 partíció legyen, a végén pedig az EXT(max. 512MB)!
(#8559) Deeday: sztem az lesz a legegyszerűbb ha megcsinálod a partíciókat, és újra romot telepítesz!
-
gabe96
aktív tag
nem tudom volt-e, de van megint a T-nél, mint kifutó készülék
-
Deeday
senior tag
Na most én recovery be particionáltam az SD met de az a gond hogy nem ismeri fel rendszer memóriának miért lehet ez ?
Mekkora particiót érdemes csinálni a rendszernek ?
-
Deeday
senior tag
szóval akkor nemtudtok nekem segíteni ebben hogy ext-t csináljak az sd ből ?
Senki nem csinált még ilyet ?
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Az ehhez gyártott képernyővédő fólia a Wayteq Librához is jó?
Üdv!
-
TRob1
veterán
válasz
eladogeppc #8547 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ZTE társak !
Hogy ne kelljen orba szájba keresgélnem a neten, tudnátok adni
egy linket, ahol a Gen1-Gen2-Gen3 váltások , illetve a ZTE Blade-ről
össze van szedve minden info ?Nagyon megköszönném !!!
-
Sulthekk
aktív tag
Asszem az update.zip telepítő-csomag nem fog összejönni, minden szépen megvan, de úgy tűnik, reboot után itt is eltűnik a lib mappa, de érdekes módon nálam csak a /data/data mappából... De érdekes módon mintha így reboot után minden más program lib mappája is üres lenne... Arra tippelek, hogy valami beépített védelemről van szó, ami arra szolgál, hogy ne lehessen módosítani a futtatható kódot, pl.: vírusok ne csapódjanak hozzá a .so fájlokhoz...
Tehát marad az egyszerű, másolgatós módszer.
Tény, hogy a flash Bladen nem sokat ér, de a MoDaCo-n úgy vettem észre, a feszültségnöveléses oc népszerű ötlet, azzal meg fel lehetne húzni Skate szintre a procit ami szerintem már elég lenne egy flash videónak, ráadásul ICS alatt már lesz hw gyorsítás, ami kicsit csökkenti a processzor terheltségét. Úgyhogy szerintem még kisülhet valami érdekes
-
maximilian4
addikt
Ha visszaviszed egyből kötelesek kicserélni, mivel még csak 1 napos a teló. Én visszavinném a helyedben.
-
WiZZaRD
csendes tag
Sziasztok
van egy ZTE Libra készülékem (ha jól tudom, az tulajdonképpen egy Blade. Na most az lenne a problémám, hogy egyszerűen nem működik a slide unlock, mintha döglött lenne az érintőkijelző. Mit lehet ilyenkor tenni? Vagy csak én bénázok? Egy napos amúgy. De hol jó, hol nem... -
Deeday
senior tag
Megcsináltam végig ment sok sok oldalnyi szöveg az emulátorba újraindítottam a telefont utána. Honnan fogom látni hogy sikerült e ez a művelet ?
Szerintem nem csinált semmit mert not command meg sok ilyen cannot move felirat volt. Akkor lehet az lene a legjobb ha feltenném újra a godfather-t ?
-
ktommy91
addikt
kelzsoca : Tudsz valami infót a blade v881-ről? Forgalmazzák majd Magyarországon?
-
Deeday
senior tag
Kérdezni szeretném ha megformázom és konvertálom az SD met 512 mb ra meg swap 0 utána van még valami dolgom a beállításokba vagy automatán ide fogja telepíteni a dolgokat ? Be van állítva extra beállításokba hogy külső SD re telepítse a programokat. ennyi elég vagy kell app2sd progi vagy ilyesmi valami még hozzá ?
-
-
maximilian4
addikt
Ajánlom minden zte blade rajongónak!
[link]
-
Razor_alpha
tag
válasz
Keeperv85 #8458 üzenetére
Az RDS-es rádió még mindig hiányzik nekem az FLB-s romokból
Jelenleg pl a kereső is rossz a MIUI átiratokban, 3 változatot sikerült elindítanom, az egyikben csak beírni engedi az adókat mert kiakad. Másikban amint az FM skála tetejét eléri túlfut, 1800as és hasonló frekvenciákat ír ki, persze nyilván nem igaz, de percekkel később ki is fagy.
A jelenlegin meg a jobbra balra gomb nem üzemel, de a keresőre kattintva azért kihozza, csak marha nehéz eltalálni ujjal egy adót is .. -
válasz
Sulthekk #8525 üzenetére
Hál' Istennek megvan mi volt a gond. Kivettem az armeabit, közvetlenül a lib mappa maradt csak és így megy a flash!
Az eltűnéssel viszont nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem szabad újraindítanom a telót. Ha bemásolom akkor megy a flash, ha újraindítom eltűnnek a fájlok.
Köszönöm a leírást meg fájlokat
-
balpeter04
tag
A törött kijelzős, bütykölős, felújítós fórumozóknak ez talán érdekes lehet: LCD modul valamint érintő panel!
Szerintem nem vészes az áruk, és az érintő panelnél még talán le is lehetne e-mailezni velük, hogy ZTE-set küldjenek!
@UPDATE: Van itt full ház is!
-
stefi68
addikt
FirstStrike ROM-ban próbáltam telefon gyári állapotra visszaállítást a menüből és a CW Recovery-ből is, mindkettőnél hossssszú ANDROID felirat lett a vége....
Vajon mért?Végül feltettem újra egy szűz FirstStike-ot....
-
Sulthekk
aktív tag
Nekem nincs armeabi mappa... csak a lib, benne a négy so fájl.
Szerk.: Ha valaki tudja, hogy kell jogosultságokat állítani update.zip csomaggal talán lehetne csinálni egy egylépéses telepítőt.
Szerk.2: Hoppá!
Benne hagytam az armeabi mappát a csomagban!
Bocsánat, ha azt kiszeded, és rögtön a lib mappába pakolod a fájlokat, működni fog, addig is összedobok egy frissítet csomagot. -
-
Sulthekk
aktív tag
Ha csak az SD-ről tűnne el, azt még érteném, de hogy a belső memóriában sincs, azt már nem értem... Ez már túlmegy a tapasztalataimon, úgyhogy amit ezután mondok, az már csak elmélet: SD kártya rendben? Esetleg valami víruskergető a telefonon, ami bekavarhat? Bár nálam is itt figyel az Eset Mobile, és nem nyúlt hozzá...
-
-
apeelme
addikt
válasz
pudingstyle #8512 üzenetére
A romban az alap CMben talàlhatò ADW Launcher van(lassú), a FirstStrike-ban egy ingyenes gingerbread launcher volt(puritàn). Nem fogok warezolni senki kedveert, én speciel ràszànom azt a pàrszàz forintot. Mindenki felteszi azt amit akar. De erre fel is hivtam a figyelmet a rom leìràsàban!
-
Strauss
senior tag
sziasztok!
Nektek megy az amazon appstore ? Próbálnám leszedni az appokat és vagy 3 napja azt írja ki , hogy nem megfelelő a régió... ( eddig semmi baj nem volt vele )
-
ux1
addikt
válasz
Mert a CM-ROM-ok alap launchere a GPL-es ADW. Bléden szarul megy, de láttam már jól is működni. Nem érdemes vele görcsölni, használd az általad favorizáltat és kész. apeelme írta is, csak olvasni kéne
-
fischi
tag
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem. Adott egy (vagyis kettő is van
telenoros 2.2-es blade, és az adatkapcsolat mindig csak 3g-t jelez ki (vagy edge, H kijelzést még sosem láttam), mellette egy másik androidos teló simán H-t jelez ki. Ez azt jelenti, hogy sosem kapcsolódik maximális sebességgel a hálózatra, vagy valami rosszul van beállítva, esetleg semmi jelentősége sincsen?
-
TRob1
veterán
válasz
Valamiért ragaszkodnak a CM-es srácok az ADW-hez, és ez az ingyenes belőle... hogy miért, azt meg majd megmondják az okosabbak (asszem már volt róla szó, csak nem emlékszem)
Egy áprilisi idézet MrSas-tól (Keeperv85
):
"Az a ADW Launcher az egyetlen elérhető nyílforrású alternatíva a CM Team részéről. Sajnos. Ez nekünk a Blade esetében ez azt jelenti, hogy van egy kipusztíthatatlan szemét ebben a romban, mert itt használni nem kell..." -
TRob1
veterán
válasz
pudingstyle #8510 üzenetére
Tippre csak a te szemed (esetleg még 1-2 kivétel), mert a többség rögtön teszi fel a kedvenc Launcherét egy romcsere/romtelepítés után.
(Na jó, ez a többség már álmából felriasztva is tudja, hogy a sima ADW egy kalap ....
)
-
pudingstyle
tag
Kipróbáltam Apeelme Ice Armor romját, és azt vettem észre, hogy az alap adw launcher szinte használhatatlan a menüben (app drawer), még ha ki is kapcsolom az animált programtárat, így legalább a belépés nem lesz rossz, de bent a programtárban akkor is kegyetlen lassú, és nehézkes az oldalak közti lapozás..
Nem egy nagy probléma, de kíváncsi lennék, hogy csak az én szemem akadt-e meg ezen -
Stafni
aktív tag
válasz
dragon1993 #8508 üzenetére
Ez engem nem érit! Nincs nekem ennyi időm srácok!
-
-
apeelme
addikt
válasz
balpeter04 #8504 üzenetére
#8497-ben irtam le...hogy nem! Be van kapcsolva de NEM aktìv amìg gps-t hasznàlò app-ot el nem indítasz.
-
Stafni
aktív tag
-
apeelme
addikt
remek...ezek szerint csak jó a teló.
AGPS természetesen hasznàlhatò adatforgalmat generàl adatkapcsolattól függöen. Bizonyos romokban alapbòl be van kapcsolva és nem kikapcsolhatò.Kijelzövel kapcsolatban, garanciásnak tűnik...ha visszaviszed ne felejtsd a gyàri àllapotot!
-
Stafni
aktív tag
válasz
apeelme #8497 üzenetére
Felraktam a programot és kapásból mutatta a műholdakat. A GPS is ment most, 10 sec alatt, hogy már bent a házban bekapcsoltam. Egyből elvitt a célhoz, nem késték le a vonatot. Az AGPS-nek van valami értelme, használható? Vagy fölösleges bekapcsolni?
A kijelzőmön nem működik egy sor. Ezt garanciálisan javítják? Azóta ilyen, hogy nálam van.
-
Sulthekk
aktív tag
Megnéztem, kicsit szaggatós de behozza.
Az apk rendben? Nézd meg, hogy az opera haladó beállításai között látod-e a flash engedélyezést, nekem ugyan alapból a "lejátszás kattintásra" volt beállítva, de én már egy ideje kísérletezem vele...Szerk.: Én egy ideje az m.kongregate.com-on tesztelegettem, amikor előszőr elindult a flash valaki ajánlotta...
Amit most vettem észre, hogy teljes képernyős módban mintha nem forogna a képernyő, ez dolphin mini alatt eddig ment.
Szerk.2: Bár én egy kicsit másképp raktam fel...
Felraktam az eredetit, ugyanazzal a hibával
(érintés érzékelésénék hiánya) találkoztam, mint a 10.3 alatt, ezért kimásoltam a libeket a 10.2-es apk-b
ól, és azokat raktam be a /data/data-ba. Elméletileg a leírás alapján is működnie kéne, de ha nagyon nem indul, nézd meg így.Nem lehet, hogy SD-re tetted a flasht? Akkor nem tudod felülírni a libeket, mert egy read-only fáljban vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest