- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Na mindent úgycsináltam mégsem jelenik meg a modulok között, az az ocx fájl ami még vele volt az nem kéne valamire?
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Most raktam fel IA2Reborn-t és nincs benne a hírek és időjárás widget, ami alapból van a blade-n, azt honnan tudom leszedni?
-
Lotusomega
senior tag
Na, akkor pár tapasztalat így 1 nap után az ice II-vel:
-az akksi csík tényleg néha beragad, bár én nem azt használom hanem a százalékosat
-üzeneteknél nem jeleníti az adott karakterszámot, vagy hogy mennyi van vissza, hiába állítottam be
-üzeneteknél ma olyan volt hogy írtam egy smst, válaszoltak rá, és a válasz smst korábbi időpontra rakta mint ahogy én elküldtem a sajátomat
-nekem a kezdőképernyő azért be be lassulgat, pedig csak 3 oldalon vannak widgetek, és azoknak a fele csak parancsikon
-market nekem lassúbbnak tűnik mint a gyári szofttal
-a billentyűzeten nem hozható elő a bill eltüntetése gomb(ez mondjuk biztos az én hibám)
-a gyári böngésző az viszont meglepően lassú és akadozik a gyári szoftthoz képest, dolphinnal nincs ilyen gond
Egyenlőre ennyi(most csak a hibákat írtam le, hogy ha esetleg valami olyan ami javítható akkor azt lehessen)
Amúgy tetszik a rom, kezdem belakni, nagy köszönet érte a készítőknek!
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Razor_alpha #10318 üzenetére
Szuper, köszi, kiprobalom!
-
Lotusomega
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, pikk pakk sikerült a rom felrakás, és ha már láttam hogy kijött, hát felraktam az ice armor II-őt, tényleg profi munka, le a kalappal a készítők előtt!
Egy dologra nem jöttem rá, hogyan tudom parancsikonnak kirakni a híváslistát, mert nem találtam meg az ikonját, gyári romban kitudtam rakni, biztos itt is ki lehet, thx!
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Adamyno #10223 üzenetére
Trob1 kolléga tökjól leírta nekem
(remélem nem baj h megosztom)-Felmásolod a neked tetsző TPT-t (image mappa, benne a .bin), az IceArmor romot és az újabb (4.0.1.5-ös) recovery zip-et is az sd-re.
Utána 2 lehetőség lesz:
Vagy:
- nyomod a MENÜ+HANG FEL gombokat, és így bekapcsolod (POWER), mire elkezdi csinálni a tpt-t. Ha kész, mikor a ZTE logo-t látod, kiveszed az akksit, majd visszateszed
Vagy:
- a gyári Romból elindítod a Beállítások/Telefon adatok-ban legfelül a: System updates (vagy rendszerfrissítés, vagy hasonló), újraindul a telefon, mire elkezdi csinálni a tpt-t. Ha kész, mikor a ZTE logo-t látod, kiveszed az akksit, majd visszateszed
Ha megvan:
- nyomod a HANG LE+POWER gombot, bejön a Recovery (3.x.x.x.), nyomsz 1 install zip from sd-t és betallózod a már előzőleg felmásolt 4.0.1.5. recovery zip-et, aztán yes. Ha kész, nyomsz egy Reboot Recovery-t (asszem az Advanced menüben találod) hogy elinduljon az újabb Recovery
- Utána Install zip from sd és betallózod a Romot (Ice Armor), aztán yes
- Reboot System Now és várszItt csak az nem világos nekem, hogy a tpt-s partícionálás után hogyan lesz nekem clockwork a telon, ha megcsinálta a particionalast, mivel jelenleg sincs rajta, vagy azt a tpt-s particios cucc felrakja alapból?
-
Lotusomega
senior tag
Láma kérdés, teljesen szűz gen2es blade-re hogy tudok clockwork-ot rakni? Kell hozzá rootolni a telót vagy valami?
Köszi!
-
Lotusomega
senior tag
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Psychonaut #9949 üzenetére
Köszi a választ, viszont fogalmam sincs h mire kell átparticionálni a telefont..esetleg ha ebben tudnál segíteni(illetve az egész folyamatban) azt megköszönném.
Egyébként meg azért vagyok a gen modositas ellen, mert több helyen olvastam h el lehet bacni vele a telefont, illetve az imei is modosulhat, nem fog hálozatot találni, és a szolgáltato sem éri el a telomat vagy iylesmi. Szoval ezt nem szeretném.(Többek között azért volt szimpi az általam fentebb linkelt gingerbeer mod, mert csak egy kattintás, vagyis csak egy fájlt be kell másolni, és mindent megcsinál helyettem, viszont az meg gent modosit, esetleg vmi iylesmi kéne, gen modositas nelkuli.)
Előre is köszi!
-
Lotusomega
senior tag
Na, ahogy nézegettem a készülő ics-ekkel meg az lesz a baj h több helyet fognak foglalni tehát pont nem lesz több hely a progiknak mint most.
Szóval, egy nagy kérésem lenne, most már hogy annyi romot megnézegettem, fogalmam sincs h melyiket rakjam fel, ezét az lenne a kérésem hogy ajánljatok már egy olyan romot amit a létező legegyszerűbb felrakni, nem okoz semmilyen változást(genben, imeiben pl), de mégis gyors, jól néz ki, és sok hely marad a progiknak, és a mindennapokban jól használható!
Nagyon köszönöm!
-
Lotusomega
senior tag
Na igen, azt olvastam és nem is értettem, de akkor ezekszerint az librásra csinálja a telót, akkor ezt annyira nem erőltetem, nekem csak az kell igazából, hogy gyorsabb legyen, és hogy több helyem legyen programokat telepíteni, mert már megőrülök tőle, hogy kb 2-3 programot tudok felrakni aztán már sír hogy a telefon memóriája megtelt. Ma már smst sem akart fogadni, miközben volt még kb 10 mega szabad hely. Tehát ezek lennének az elsődlegesen megoldandó probmlémák, nagy buherálást én nem akarok, meg azt sem hogy megváltozzon az imeim meg a tmobil függőségem, meg stb.
Ezekhez ajánljatok romot, amit a létező legegyszerűbben lehet felrakni, mivel bladen még nem csináltam ilyet, SE x10-en csináltam, azon nem volt annyira bonyolult művelet, de itt egészen máshogy van ahogy néztem.
Ha valaki linkel segítségeket nekem, vagy esetleg leírja(akár pü-ben is) azt nagyon megköszönném, még a rootolást sem tudom h itt hogy van, x10en kb 2 kattintás volt.
Big thx mindenkinek!
-
Lotusomega
senior tag
Köszönöm szépeten, akkor lehet én is megvárom
Illetve erről van valakinek véleménye, próbálta már valaki esetleg, fel merjem rakni? Sima 2.2-es gen2es t-mobilos bladem van.
[ZTE 2.3.5 GingerBeer-G3-r2-xTRA]Illetve az ezer dolláros kérdés a végére: Van e olyan(és melyik az) program, amivel full mentést tudok csinálni a telómról, custom rom felrakása előtt, hogy ha nem tetszik akkor utána egy kattintással mindent vissza tudjak állítani(belső+sd is).
Előre is köszönetem a válaszokért.
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés, gen2es blade-re van már elérhető stabilan működő ics rom?
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, szerintetek ezek normális teszt eredmények egy gyári trémobilos 2.2-es androiddal felvértezett nem rootolt teljesen alapon hagyott zte bladenel? Mert nekem elég lassúnak tűnik a dolog, mit lehetne csinálni?
quadrant: 405
anTuTu: 1070
Smart Bench:396/443
Linpack:7.321/11.45sVálaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest