- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszegii
tag
Ezzel a rommal "független" lesz a teló? "Hungarian Fingerprint_T1_full"
-
Crob
tag
ééééééééééééééééééés *drumroll* megérkezett a javításra három és fél hete leadott telefonom
also: bár kutyát nem érdekli azért muszáj leírnom: kész vagyok a szakdolgozatommal!
good day... -
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem rég vettem egy Blade-et.
Ahogy elkezdtem töltögetni rá a programokat pár program után kiírta, hogy megtelt a belső memória. Úgy ahogy tudtam elkezdtem az sd kártyára tenni a dolgokat, de van pár program amit nem tudok áttenni és már alig tudok letölteni programokat. Hogy tudnék felszabadítani tárhelyet, vagy esetleg azt megcsinálni, hogy SD kártyára menjen egyből a letöltendő program?
A connectify programmal csináltunk hálózatot a a gépen, de a telefon nem látja az ad-hoc-os hálózatot...a connectify-ban meg csak ad-hoc-os hálózatot kínál fel. Erre van valami megoldás?
Előre is köszönöm!
-
jegenye77
addikt
Hogy tudom formázni az sd kártyámat a Blade-ben?
Nem tudok rámenni mert nem engedi. -
Pavlo
aktív tag
Ugye-ugye? Eszedbe sem jutott!
Viccet félretéve a 180 alkalmazás tényleg hardcore. El sem tudom képzelni, minek annyi.
Nekem gyári particionálás van a gépen, gyári 2.2 ROM-mal.Nekem 29 alkalmazás van telepítve ext2-es SD kártya partícióra, Link2SD programot használok. Sokkal jobb, mint a natív apps2sd, mert ha USB-módban van a telefon, nem tűnnek el a telepített alkalmazások. Belső tárhelyre semmit nem telepítettem, így 95 MB szabad helyem maradt.
-
baxi320
tag
Köszönöm a válaszokat ránézek hátha jobb lesz.
-
Mr.C
őstag
Tudtok olyan programot ajánlani amelyben megadható, hogy melyik programot ne engedje internetes kapcsolatteremtésre? A droidwallt használtam, de nagyon meriti a mobilt
-
baxi320
tag
Jó reggelt valaki tudna mondani a blédre valami normális fm rádió alkalmazást.
Mert a gyári eléggé gyenge vételi képességekkel rendelkezik. -
raynon
csendes tag
válasz
Clubforum2 #3370 üzenetére
Ez a hiba nekem is volt , mint utóbb kiderült CM 220 környékén volt a hiba , ez a későbbiekben javítva lett és utána már jó volt.
-
Clubforum2
tag
Halihó. Járt már valaki úgy,hogy addig rakosgatta fel a romokat,míg egyszer végül azt írta a teló,hogy nincs szolgáltatás és nem kért pin kódot?
Szerk.Gyári rommal meg ok
-
Dover
tag
Help
valaki tudna segíteni? itt mit kell csinálni?[link]Vagy küldene erről valaki cm7(es) update zippet?
-
sbe561
tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy gyári gen2-es, függetlenített cm7-es romot tartalmazó pengém, amelyen különböző hibák jönnek elő időnként. Romot már többször is cseréltem és most úgy döntöttem, hogy vissza állítanám az "eredeti" állapotba és holnap vissza vinném a T-hez. Több helyen is nézelődtem, több emberrel is beszéltem a témában, de sok eltérő válaszokat kaptam a módszerről!
Első sorban olyantól kérnék segítséget aki csinált már ilyet és vissza is vitte gariba a telót és nem dobták neki vissza.Köszönöm előre is a segítséget!
-
gytallian
tag
Azta micsoda gyomlálás volt itt
Mondjuk ráfért már, igencsak nagyon elszaladt a ló
-
dabadab
titán
Na, akkor kérem, hogy térjetek vissza ontopik.
-
Fóti
csendes tag
hello!
Van egy kis problémám, a telóm az albumba nem jeleníti meg a képeket, azt írja ki h "nincs egy elem sem a kollekcióban".. ugyanez a zenékkel, azokat se találja..
mi lehet a baj?
gyári T-s 2.2 rom van rajta.Eléggé be is van lassulva, szeretnék új romot rakni rá milyet ajánlotok? -
dombila
őstag
Elnézést, hogy ismétlem magam - a Hungariandroid fórumon már megkérdeztem ugyanezt -, de szeretnék válasz kapni egy kérdésre.
Van egy független Blade-em. Kelzsoca már megírta, hogy független Blade nincs, ez valamilyen trükkel (pl. NCK kóddal) függetlenített lehet, de nem az.
Gyári garanciapapírt kaptam hozzá, ami a E-care-be érvényes (ez a hivatalos Mo-i ZTE és HTC márkaszervíz, HTCs telefonjaim miatt ismerem is őket)
Szóval a telefon gyárilag és nem utólagosan független készülék. (Egyébként Gen2-es és 2.2.2-es gyári ROM van rajta. Ezeket pár hete kezdték el forgalmazni.)
Ha ezt szeretném átpartícionálni, pl. 128 vagy 136 MB system partícióssá, ez valószínűleg menni fog. De mivel tudom visszaállítani a gyári partíció kiosztást, ha pl. gari miatt szükségem lesz rá? Mindegyik visszaalakító csomag valamelyik szolgáltatói készülékhez jó, ez pedig nem az.
Van valakinek ötlete?
-
tmagic
tag
válasz
#19617792 #3327 üzenetére
Rendben én is elismerem hogy igaza volt de most megint miért kell ezt csinálni???Most mi ez hogy megint megindul a sallang?Miért kell okoskodni meg okítani???De ha ilyen okos vagy miért nem linkelted te be a librásítást?
apeelme:1. nem tudsz/akarsz keresni
2. nem tudsz/akarsz olvasniAkkor ez mi ha nem személyeskedés????
Mi az hogy"NEM TUDSZ"????
-
törölt tag
bocs, de mellélőttél azzal, hogy nem olvastad el figyelmesen a leírást, mert konkrétan benne van az is, hogy kell Librasítani. de ha nem elég az a leírás, akkor még keresel mellé másikat. aztán többől összelegózod a hiányzó részeket a tudásban. most apeelme-nek igaza volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Psychonaut #3321 üzenetére
Erről lenne szó.
-
M0RGI
őstag
válasz
baal-amiga #3306 üzenetére
OK, köszi a megerősítést!
-
apeelme
addikt
mondjuk ha elolvasnád a topicot az első bejegyzéstől akkor nem beszélnél össze-vissza...
3.sor nagy piros betűkkel: "A rom felrakásának feltétele hogy Libra FIRMWARE-t teszünk előzetesen a készülékre..."
5.sor normál fekete betűkkel: "Akkor elsőkörben a Libra firm felrakása:..."
ha ilyen felületes vagy neki se állj!
-
-
MoBiBence
csendes tag
sziasztok, segítségeteket kérem:
kezdő vagyok, feltelepítettem egy általános taskillert, de leakadt telepítés közben. kiléptem, kikapcsoltam kicsit később a telefont, és utána nem jutok el csak a zöld robotig vagyis az android feliratig, de tovább nem, nek kapcsol be sehogyan…így pedig új rom-ot sem tudok már felrakni, nem!? :S ötlet? -
bazsi44
tag
válasz
apeelme #3289 üzenetére
köszi! remélem működni fog.
esetleg valakivel előfordult mér, hogy híváskor a képernyő elsötétült, a gombokra nem reagált, csak akksi kivétel segített. hang volt szóval a "t-mobilos nő mondta a magáét."
valamint még 1 kérdés. OCkernellel meddig tanácsos felhúzni a procit?
-
apeelme
addikt
-
tmagic
tag
Jó akkor újra nekifutok mivel úgy látszik láthatatlan vagyok...
Sziasztok!
Segítségeteket kérném Zte Blade librásítás ügyében,valaki ha nagyon szépen megkérném leírná nekem szájbarágósan linkekkel mert sehol nem találom ezt pontosan...Elnézést kérek előre tudatlanságomért
-
Razor_alpha
tag
Érdekes tünet, Godfatherrel adhoc wlant 2 méterig látja csak, a wlan routerem maximum 5 méterig, annó ezek a számok jóval magasabbak voltak, FLB és svédnél még 5-6 méter és 20-25 méter. Wlan driverben, csatornában vagy miben lehet a difi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest