- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Cyan Suprise VII. Sense Edition
Hogy legyen választék!
(#3897) kelzsoca: Szerintem marad ez a név... Nincs kedvem újat kitalálni... Jáóez!
(#3900) apeelme: Olvastam! De nem vártam mosmár vele...
-
embe
nagyúr
Elkezdtem az átparticionálást. Eközben 44%-on ERROR üzenettel megállt a teló. Most se kép se hang. sE RECOVERY MENÜ SEMMI. Mi van ilyenkor?
-
embe
nagyúr
Zsoca : A "partició átméretezése másképp" oldalon leírtak alapján ha átparticionálom a telót, akkor a egy esetleges gariztatásra eltüntethető nyom nélkül?
-
kelzsoca
félisten
válasz
csiziktomi #3873 üzenetére
Meg oldható lenne ,hogy az Api féle témát átportolná valaki CM-re?
Hát, az nem kis munka ám, és csak páran tudnánk megcsinálni
-
marcusa
addikt
Miközben kalibrálom kell valamit csinálni? Mert nekem az a problémám, hogy hívás végén többször előfordult hogy sötét maradt a képernyő, és csak a felső gombbal kapcsolt vissza. Erre a Beállítások/Device Settings/ Calibrate proximity sensor - ra már rányomtam, de közben az asztalon feküdt a teló, kell közbe fülhöz venni vagy mit csinálni? Köszi
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban Apitól kérdezném ,de bárki aki ért hozzá válaszolhat.Meg oldható lenne ,hogy az Api féle témát átportolná valaki CM-re?Igy lenne egy fullos rom ami még ráadásul szép is.
Köszi a választ.Apeelme: Tudod javítani ezt a hibát?
-
hr2
őstag
A közelség érzékelő működik rendesen?
Füledhez teszed a képernyő kikapcsol, ha elveszed visszakapcsol?
Ha nem kalibráld be. ( Beállítások/Device Settings/ Calibrate proximity sensor)Én a bekapcsoló gombra állítom a hívás bontást.
Ugyan ez a ROM van fent nekem is, teljes mértékben megvagyok vele elégedve, semmi hiba nincs.
Amúgy is a MIUI akksi jelzés miatt van ez fent. -
kungzi
veterán
szerintetek a cm9 már az ICS-re fog épülni?
-
marec1122
senior tag
sziasztok
nem tudjátok meg lehet változtatni a fényképező felbontását vagy mindig 2048 x 1536 felbontással fotóz. Ha meg lehet ezt változtatni akkor hol/hogyan?
-
M4L@y
tag
Az miért van, hogy ha hívok valakit megy simán de amikor befejeztem a hívást mint ha nem érzékelne a teló semmilyen gombnyomást? Mondjuk hívtam valakit, nem vette fel, ki akartam nyomni, de nem reagált. Ugyan ez mikor beszélgetés végén leraknám. Mint ha rajta lenne a billentyűzár, de a "bekapcs" gombra se reagál semmit amivel kioldanám a billentyűzárat. Aztán 1-2 perc múlva helyre áll a dolog, működik rendesen. CyanogenMod-7.1.0-Blade-KANG-n247plus -t használok.
-
spence225
aktív tag
recovery-ben mount & storage menüpont és azon belül munt usb
(#3856) kelzsoca: Köszi a választ. a leírásában olvasom hogy a2sd támogatás is van benne. Akkor gondolom full-ként tudom használni ?
(#3859) apeelme: Lehet tudni hogy milyen alapú rom készülődik ?
(#3861) kelzsoca: Köszi a választ
-
embe
nagyúr
Ha áthelyeztem dolgokat, akkor viszont nem mountolja a karit a számítógép.
Folyamatosan csatlakozik illetve bont. Küszködtem vele mint disznó a jégen. Ezután visszahelyeztem a progit a telóra, és egyből hibátlanul mountolta a karit a számítógép.
Egy nagyon régi, még az én gyerekkoromból való mondás.
-
kelzsoca
félisten
Kártyaolvasóval próbáltál már ránézni, esetleg ha clockwork recovery van fent, recovery alól felmountolni a kártyát PC felé?
(#3853) spence225
Lehet rá váltani, vagy apeelme kollega, ha minden igaz, ma készít valamit..
(#3851) Mr.C
Sok romra ne számíts, szerintem több hazai custom rom van, mint modaco-s
-
fero02
nagyúr
Help me!!!
Ma reggeltől minden ok nélkül nem tudja olvasni a mem. kártyámat a Blade.
A telefon nem esett le, menet közben nem volt piszkálva, stb.
A kártya file rendszere sérült meg (RAW lett), a telefon formázni akarja.
Van vmi módja annak, h formázás nélkül helyere állítsam? Vagy ha nincs, akkor olyan progi, amivel a formázás után vissza tudom olvasni róla az adatokat?
A válaszokat előre is köszi!
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Lenne egy kérdésem. Jelenleg Big Daddy IV-et használok teljes megelégedéssel, de kicsit belaktam (elég hamar) és most gondolkozok a váltáson.
Véleményekre lennék kíváncsi hogy érdemes-e Godfather-re váltani -
Mr.C
őstag
válasz
kelzsoca #3847 üzenetére
Köszönöm! Ismerem ezeket az oldalakat/romokat,ezekszerint akkor ha fenntvan a Libra fw akkor nyugodtan turkálhatok olyan fórumokon is ahol csak és kizárólag Libra telefonokról van szó...
egy olyan liknet kérhetnék a modaco-rol ahonnan Libra Romokat tudok letölteni? kerestem de nem találtam
-
simii16
aktív tag
-
Mr.C
őstag
Tisztelet!
Ha felrakom a Libra fw-t akkor a mobilomat ugy látja pl a market mint ZTE Libra gondolom... és akkor már tetszőlegesen olyan Libra ROM-ot rakok fel amilyet akarok/találok, vagy külön ilyen "librásított blédekre" van külön ROM? -
embe
nagyúr
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha átparticionálom a telót, akkor egy esetleges garis ügyintézés előtt vissza lehet állítani az eredeti kiosztásra?
Ebből következik a másik kérdésem is: marad ennek valami kimutatható nyoma ilyenkor a telóban? -
kungzi
veterán
a 256-os nightly alatt nagyon tuti a wifi
eddig sose volt ilyen cm alatt
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy miután "belakom" a romot, tehát feltelepítem a programokat, amikre szükségem van egyszerűen nem akar elindulni a rom. Csak forog a Cyanogen karikán a nyíl végtelen ideig. Ez már a 3. telepítés és mindig ezt játssza el (volt kelzsoca GodFather romja is közte). Most már teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a baja...?
Az alkalmazások egyébként: Google Maps, Traffic Counter, Root Explorer, Go Launcher EX, plusz pár játék.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
spuros
őstag
Rendesen beindult a szekér...
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #3825 üzenetére
persze figyelek...a Settingsben én vétettem hibát, reggel korán javítottam is, de már rotyogott a nightly a fazékban, szal az azért maradt ki, aztán az egyik "kedvencem" volt a CMParts, és azt bár elfogadta SteveKondik mégsem került bele a többivel, mert:
Gerrit Code Review 4:46 AM
Your change could not be merged due to a path conflict.
Please merge (or rebase) the change locally and upload the resolution for review.természetesen csinálok egy új rom-ot, most értem haza és neki is látok, de azt még nem tudom egyelőre miből lesz...
themechooser-rel akkor mi legyen?
-
TRob1
veterán
(#3816) kelzsoca:
Azért csak vessétek fel hogy vannak támogatói az ötletben.... hátha logikusan végiggondolják.(Vagy legalább kényszerítsenek minden témagyárost a világon - ha kell erőszakkal -, hogy a témáikat frissítsék megfelelően... ha ez az egyszerűbb
)
ui: Jah, és mégegyszer köszi nektek a sok új magyarságot, már egész megszoktam (kiváncsian várom a folytatást: pl. az újraindításnál lévő 3 szócskát
).
-
kelzsoca
félisten
Persze: Jacob Crawley
Egyébként nem egy elveszett emberke, ha így folytatja komoly szakmai karrier előtt állhat.
-
TRob1
veterán
válasz
kelzsoca #3814 üzenetére
Nemá! Olyan kölök? Akkor asszem újragondolom a mondatom.
Tök jó az ha a kalibrációs rész vhol a beállításokban van, nekem csak a rögtön főmenübe tétele a furcsa.
Mert valljuk be, egy Romon hányszor kell kalibrálni? Vagy egyszerse, vagy max egyszer.
Pont beleillene a CM settings sorba egy az egybe.ui: Akkor akár az Állapotsor tuningolást is kitehetik főmenübe, azt kb. még mindig többször használja az ember (vagy majdhogynem bármi mást is, szépen sorban, és akkor lesz egy 200 soros főmenü
).
-
kelzsoca
félisten
Ez a Jákob az én emberem, úgy tűnik ő tud logikusan gondolkodni.
Fiatalság-bolondság
Ha minden igaz nem sokkal idősebb mint kicsi szezso
Akkor a theme chooser integrálását lehet elvetjük, de a kalibrációs sztorit TomG már hamarabb megálmodta a settingsbe, igaz én meg gyorsabban beraktam, mint ők jóváhagyták volna
-
TRob1
veterán
válasz
kelzsoca #3812 üzenetére
Az oké, de egyrészt témát se választgat az ember naponta 3szor (persze tuti vannak kivételek,
de nekik meg tökmindegy hol helyezkedik el, hisz ugyse tetszik nekik semmi, azért cserélgetik állandóan a témát), ezért sztem nem rögtön főmenübe való (én pl. hetek/hónapok óta hozzá se nyúltam a témához), másrészt meg akkor nem kellene az összes létező témát átvariálni ezeknek megfelelően (aminél valószínű, hogy sokan nem is lépnék meg)
Csak ezek miatt volt az ötlet.ui: Ez a Jákob az én emberem, úgy tűnik ő tud logikusan gondolkodni.
-
kelzsoca
félisten
Hát, Jacob-nak volt ilyen ötlete, de szerintem azt TomG nem vette figyelembe.
CMParts-ba esetleg a kalibráció és usb töltés elférne, de a témaválasztó már komolyabb rendszerszintű dolog, és ugye többen is használják, azt azért csak jó lenne a fő beállításokba beleszorítani.
Persze, mi csak javaslatokat tehetünk, a végén ugyis a CM team vagy annak bizonyos tagjai döntik el, hogy az adott javaslatot el/megfogadják vagy elvetik, illetve másképp de meglépik.
-
kurtuzov
senior tag
Rosszabb az A2DP - wifi helyzet a 256 nightly-ban, mint a 253-asban. Lejátszás alatt nincs szerencsére akadás, azonban a csatlakozáskor vannak bibik. Aktív wifi mellett nem ment a BT párosítás (de utána a csatlakozás már igen, ha egyszer sikerült), és aktív BT mellett a wifi az IP cím lekérdezésénél megakad, nem tud csatlakozni.
Tehát csak előbb a wifi, utána a BT csatlakozás megy. -
kurtuzov
senior tag
Sikerült egy stabil hibát produkálnom:
Mivel még nem nagyon ismerem a CM7 beállításait, minden új ROM-mal végigzongorázom az CM beállításokat, hogy jobban megismerjem. A zárképernyőnél a stílusoknál nekem most tűnt fel egy (magyarul is így van) Minimal ring style. Beállítottam, kipróbáltam többször is (próbáltam a képernyőt vele feloldani), de mindig rebootol.
-
kelzsoca
félisten
Az összképet rontja kicsit hogy a ZTE beállításokat áttették appdrawerből a menübe.
Jobb az ott, sőt ha TomG rábólint a támaválasztó is odaköltözik majd, mint ahogy azt a Godfather romban többen látták/használják is
(#3802) gytallian
Most apeelme kollega fogja csinálni a friss főzetet, és szerintem nem a nightly lesz átdolgozva, hanem forrásból fordítja.
-
gytallian
tag
Megnéztem a linket.... miden nap új van???? Ki tudja ezt követni??
Amúgy arra gondoltam, hogy Kelzsoca, vagy vki más szerkeszt mostanában egy hazait, akkor inkább megvárom azt. Most azon dilemmázom, hogy Sweet Dreams IV, Big Daddy IV, vagy a Godfather kerüljön e fel. Ha lenne mostanában még újabb, akkor azt lesném inkább meg.(#3792) kelzsoca
Akkor ez már megvolt, így tettem fel a gyári romot a Godfather-re először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest