- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
A miadt az ütött rendesen.
Egyébként pont ma délután írtam: "de vhogy mindig az lesz a végeredmény legtöbbjüknél, hogy visszatérnek a jól megszokotthoz" - És ezt naponta igazolják is néhányan (mint most te is)
(#3096) Majci +1 a Note Everything-nek. Néztem már jópárat, de sztem ez a legjobb (sajna titkosítás csak a pro-ban van, dehát úgyis mindig mindenki a pro verzsönt választja mindenből, vagy nem?
)
-
Dover
tag
Help!!!
Én Librásítottam a Blade-t (api29 mód) és vissza akarok váltani gen2-re azt hogy csináljam?
CM-miadt!!! -
djadji
senior tag
válasz
apeelme #3080 üzenetére
Hogy néztem volna.
Ha beírok valamit és megnyomom a menüt, csak annyi jelenik meg, hogy elvetés.
Cska a vissz agombbal tudok kilépni a jegyeztírásból. De nem tuidok neki se nevet adni se semmit.
És mikor a vissza gombbal lépegetek vissza, ugyan a jegyzet ott vigyorog rám, de azt írja, hogy nem lett létrehozva.Vagy szedjek le egy jegyzetkezelőt? de nem szeretek leszedni, amikro ott van a telón, csak béna vagyok használni...
-
kungzi
veterán
-
apeelme
addikt
Ez a Kang vonal ez mit képviselne? : (#2956) apeelme
(#3085) sto1911: (#1744) apeelme
-
sto1911
veterán
Az utolso stable CM7-hez (2011. 10. 10.) hol talalok marketet? Mas nem kell, csak market, ez nem megy fel, mert nem jo az alairas a CW szerint.
-
donistvan
csendes tag
válasz
Psychonaut #3081 üzenetére
Köszi , és esetleg van valami program amivel a hivatalos szoftvert feltudom telepíteni?(mint samsungnál a kies vagy nokiánál a pcsuite)
-
apeelme
addikt
-
djadji
senior tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik a gyári jegyezetkészítő program?
Beírok valamit, mikor kilépek azt mondja nem lett elmentve.. de mentési opciót meg nem találok.
Jó lenne nevet adni neki, lementeni SDre, meg ilyeneek (egy-egy gyors bevásárlólista, vagy hirtel jött karácsonyi ajándék ötelet, ilyesmik) beleírni hipp-hopp.
De hogy nem jövök rá hogy kell menteni az szégyen...
Tud valaki segíteni? -
zszabika
aktív tag
Tudom hogy már kérdeztem,de ez a gombsor még mindig nagyon zavar,hogy alul is felül is világít kifelé a back gomb alatt a LED.Ez még nem is lenne nagy baj de még beljebb is van ez a gomb mint pl. home.Kicsit olyan nehézkes benyomni,mert szinte benyomom a képernyőt is vele együtt.Túl mélyen van és mintha papírvékony lenne azon az oldalon.Szerintetek küldessem át megint ez miatt szervizbe a Telenorral vagy hagyjam?/Előzőleg nem cserélték./
-
donistvan
csendes tag
Hello.Én még új vagyok ehhez a telefonhoz.Az én ZTE Blade-m gen1es és ha jól tudom lehet gen2esíteni,de garanciánál nézik hogy gen1 vagy gen2? és ha igen vissza lehet gen1esíteni?
-
TRob1
veterán
válasz
kevin.1 #3062 üzenetére
Ne haragudj, de sztem nagy hülyeségeket beszélsz.
MINDEN FŐ FUNKCIÓ kiválóan működik (és most már azért több ember is írta/írja, vagyis valszeg tényleg így van)
Sok csicsa: haha, jah, de xar hogy ki lehet pl. kapcsolni az usb-ről való töltést, ha vki nem akarja, vagy de gáz hogy el lehet rejteni az Energiagazd. widgetet az értesítés sávban, és bármelyik oldalról elérhető, vagy a Lockscreenre belőhető tetszőleges appok azonnali inítása, vagy.... sorolhatnám reggelig. De xar lehet hogy az ilyen funkciók egyeseket zavarnak.(bocsi, nem bántás, csak
)
-
zszabika
aktív tag
Szezso CSVl romját felraktam tesztelni és ma amikor hívtak felvettem és nem történt semmi,tovább csörgött a telo.Tapasztalt valaki már ilyet?Ja és ezzel a rommal ébred a telo a vissza gombra.
Pedig tetszik a rom,bár nem olyan smooth mint a Godfather.
-
Arm0red
csendes tag
válasz
apeelme #3067 üzenetére
én se találtam róla semmit, de szerintem ez a ZTE RACER 2, mivel ugyanúgy néz ki csak más a neve, és így az adatokat olvasva ez igen olcsó kategória lesz...
-
-
embe
nagyúr
A T-nél hamarosan kapható kategóriába került egy ZTE Arizona teló. Nyomulni kezd a ZTE?
Apaelme: Lehet valami szolgáltatós teló azért. Ezt úgy értem, hogy a különböző piacok, más és más szolgáltatóinál más néven kerül forgalomba.
-
törölt tag
konkrétan minden működik a CM-ben. GPS nem ragad be, nincs miatta reboot, gyors, stabil, pontos, stb. USB/töltés nem okoz rebootot, rendesen működik. Értesítési LED megy, sőt konfigurálható, ellenben a fapados gyári ROM-mal...
extrák? nézz bele a CyanogenMod Settingbe, vagy az egyes "gyári" appok beállításai közé, hát "kicsit" több dolgot lehet beállítani, finomhangolni. sebesség valóban kiemelkedő (már 2D-ben is). és tudod mi a vicc? nemcsak játékra, hanem bármire használható rendesen, és még a proxi sensor is működik.
ha nem működött jól, akkor az valóban user error, mert nálam konkrétan semmi hiba nincs, pedig én bármiből előszedem a hibákat.
amúgy nem fun, hanem fan.
kevin.1: sok csicsa? észre se venni, mert alapból alig van, eltűntethető.
nálam a GSF az 2-3 hét alatt normál használattól teleszemetelte és összefosta magát, nem véletlenül, elég nagy gányolás... akkuidő? milyen meglepő, az is kiváló CM-mel, WiFi megy alvóban, kell neki egy jónéhány óra, hogy 0 használat, WiFi on merüljön 1-2%-ot.
-
kevin.1
csendes tag
Egyet értek veled (api29), semmi értelme az extra funkcióknak, ha a fő funkciók nem működnek rendesen, továbbá engem a Cm romokban, a sok csicsa, és -számomra teljesen felesleges- dolgok zavartak a legjobban.
A kevesebb néha több.
Én a Wbaw féle GSF B14-et használom, minden működik, és hála a hivatalos Google 2.3.4 SDK-nak is, az alkalmazások 99%-a is gond nélkül fut rajta.
Az akkuidő kiváló. Stabil, gyors. Semmit nem kellett rajta állítani.
Nincs telepakolva app-okkal, fent van kb. 15 db. és ennyi.
Volt egy hibája, egy Power widget miatt, nagyritkán a telefon kiakadt (se kép se hang), ilyenkor csak az akku kivétele segített, de a widget eltávolítása végleg megoldotta a problémát.
Szerintem nekem a köv. rom csere majd csak a 4-es Android megjelenésekor lesz.
Bár ez is csak akkor ha legalább olyan jó értékeléseket olvasok róla, mint anno a GSF-ről. -
jano_77
nagyúr
Ugyan nem vagyok TRob1, de The Godfather by Kelzsoca - sokan ajánlják illetve kicsi Szezso15 Cyan Suprise VI MIUI romja - ezt én is tudom ajánlani.
Persze kérdés, hogy Te alap CM7 romokat használnád-e vagy a custom romokatszerk.: asszem, most igen csak mellé nyúltam és nem ilyen romokra voltál kíváncsi, hanem az alap CM7-re
-
Nerd
aktív tag
A nightly buildek lényege, hogy minden nap automatikusan lefordítják az adott napi munkát is tartalmazó forráskódot (ha jól tudom itt azt ami a gerriten túl jutott, de most főként a CM-től függetlenül írok) és elkészül a telepíthető ROM. Ennek a célja, hogy mindig legyen a legfrissebb változtatásokat tartalmazó "futtatható" program. Nyilván a fejlesztők lekapják a forráskódot és buildelnek maguknak, de azok akik, mondjuk témákat készítenek, egyszerűen csak használják, tesztelik nem biztos, hogy szeretnének a buildeléssel foglalkozni.
A lényeg egy-egy nightlyra a következők lehetnek pl. igazak:
- tartalmazhat új dolgokat
- bug fixeket
- de új bugot is!!!, ami természetes, mert az újonnan implementált dolgok tartalmazhatnak bugokat, de akár egy bug fixálással is kerülhet bele bug stb.Ezért nem érdemes frissíteni ész nélkül. Pl. az új kernel érkezésekor érdemes volt frissíteni (azóta már tényleg kevés baj van a CM romokkal), vagy mondjuk, ha látod hogy egy nagyobb bugot javítottak, vagy pl. egy számodra lényeges újítást beleraktak. A legtöbb változtatást, hibajavítást észre sem veszed, így időnként felraksz egy nightlyt, amire nincs panasz ennyi...
-
TRob1
veterán
Én 3-a óta ezt használom: cm_blade_full-245.zip
Pont ma akartam feltenni újabbat (250), de akk lehet semmit nem teszek 1-2 napig, vagy felteszem a 249-et.
(egyébként simán mindig mehetnek oda-vissza ezek a romok csak Dalvik cache és Cache partiton Wipe-pal, nem volt még sosem hiba/anomália ezek miatt. Azért is írtam, hogy 1,5 perc)
(#3055) thetan:
Sztem megbízható a vásárlás. A szállítás nekem volt hogy 1 hét, volt hogy 3 hét, de utoljára Angliából, csütörtökön lett vmikor kifizetve, hétfőn meg itt volt a cucc. Az ügyintézést minden esetben Winner_hun kolléga intézte, köszönet neki. -
ux1
addikt
A gyárival jobban jársz, ott nem napi-szintű a fejlődés, vagy visszafejlődés vonala
(#3047) csiziktomi
Én az egész rendszerrel nem értek egyet... Ez az egész szabadalmi és szerzői rendszer az utóbbi 150 év találmánya. 10000 évig zenéltek és írtak az emberek anélkül is, igaz dolgozni is kellett.
Sőt még DaVinchi is talált fel dolgokat
-
thetan
aktív tag
Én is ugyanezen a véleményem vagyok, nem is kísérleteztem már a librásitással- hiszen a hardver adta lehetőséget úgysem lehet átlépni - és a CM romok meg egyre megbízhatóbbak.
Más: Szeretnék vásárolni az ebay -en keresztül, de még tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Most regisztráltam be rá, PayPal számlám meg már régóta van. Szeretnék egy 40eFt os műszaki cikket venni - kérdésem azoktól akiknek már van ebben tapasztalatuk: garanciát lehet érvényesíteni? A szállítanál az van írva, hogy ingyenes. Hány napon belül szállítanak és mivel érkezik meg. Megbízható az ily módon való vásárlás? Köszi a választ előre is
(bocs a nem idevágó témáért, de nem volt kitől mástól megkérdezni) -
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #3050 üzenetére
Sajnos a többiből nincs hivatalos magyar verzsön. GoSMSPro-t és GoContactsEx-t stefitől (nem a legújabbak perpill), GoKeyboard-ból nemtom van-e vmilyen formában magyar, GoCalendar-t meg nem használom.
(#3051) api29: 1,5 perc alatt visszateszed az előzőt (ezért is nem árt a kártyán tartani mindig az épp adott neked megfelelőt
)
-
jano_77
nagyúr
TRob1: mivel Te is Go család termékeit használod nagy megelégedettséggel, ezért hozzád fordulok a kérdésemmel első sorban, de más is válaszolhat persze
Go Launcher Ex már tudom, hogy tud magyarul is, de a többi app is tud már magyarul?
Gondolok itt a Go SMS Pro, Go Contact, Go Calendar, Go Keyboard - mondjuk ez még nálam sosem indult el?!? Vagy ezeket még mindig Stefi86-tól lehet beszerezni?
-
csiziktomi
senior tag
Csak ,hogy én is hozzátegyek valamit a romokkal kapcsolatban.Jelenleg az api féle gen3v2van fennt.Ebben nincs OC,de megy az spb tv flottul.A CM vonalon megy az OC de az istennek se megy a spb tv.Ha ez utóbbit megoldanák akkor nem keresgélnék másik romot maradna a CM..de igy.....
-
TRob1
veterán
Lehet, de nem valószínű hogy az én xaros véleményem sokat számítana bármelyik fejlesztőnek.
Nekem ezek beváltak, elégedett vagyok velük. De mint mondtam, nem ragaszkodok mindenhez, ha lesz egyhangúlag (sokak által indokoltan favorizált) vmi jobb vmiből, akkor nem tétovázok, próba erejéig meglesem, és lehet hogy marad is.
(#3044) Glatius : Bizony. Lehet hogy csak én vagyok szerencsés, de nem találkozok ilyen-olyan említett hibákkal vele kapcsolatban. Számomra most minden szép, minden jó.
-
csiziktomi
senior tag
Teljesen egyetértek azokkal akik ezt már röhelyesnek vélik.Ennek alapján belehetne perelni őket millió egyébb dolog miatt is.De akár egymást is.Fejleszthetnék inkább a termékeiket ,csökkenthetnék az árakat vagy valami ilyesmi.nem hiszem hogy normális úgy fejleszteni valamit ,hogy ki mikor áll bele valami mondvacsinált okkal.Ha fosok valamelyik riválistól akkor jobbat kell gyártani ,szebbet, olcsóbbat.A jogi xarságoktól nem fejlődünk sehova.
off vége -
TRob1
veterán
Pont azt írtam az imént lejjebb, hogy az sztem nem fanatizmus, ha vkinek vmi bevált, és azt használja, nem cserélgeti folyton. Minek ha jó? Majd ha lesz tényleg egyhangúlag jobb, több, akkor cserélek.
Én már nem próbálgatom a többi romot, mert a CM jó. Nem próbálok már ki semmi zenelejátszót, mert a MortPlayer tökéletes. Nem próbálok ki semmi más képnézegetőt, mert kiváló a QuickPic, se jegyzetet, mert nem zaláltam jobbat a Note Everythingnél.... (se launchert, se kontaktkezelőt, mert a Go-k tudnak mindent, amire szükségem van)
Akkor valszeg ezeknek mind a fanatikusa vagyok. -
ux1
addikt
Ez télleg kinek a pap... Nekem nagyon hiányzott néhány szolgáltatás, pl hogy mi, hol szóljon akár lehalkítva is.
Egyébb hír
Amikor a fagyi visszanyal(#3040) TRob1
Te szimplán fanatikus vagy
-
TRob1
veterán
"Köszi mindkettőtöknek" Aha, mert én meg hazudok (vagy akármelyik harmadik, aki válaszolt).
(#3041) umek7: A "vagy akármelyik harmadik"-ban te is bennevagy.
(De magamra tippelek, ha már külön kiemelt a hsz-ében, mert én vagyok a "fan", ha már vmi jót használok, és nem kísérletezgetek, amit megtesz sokmindenki más, de vhogy mindig az lesz a végeredmény legtöbbjüknél, hogy visszatérnek a jól megszokotthoz)
-
ux1
addikt
Őszinte választ vársz?
- A GPS nekem nem ragad be, szuperál, és jól van, régen max. az ikon maradt kint. Azt meg lesz*rom (-tam).
- USB nem reboot.
- értesítés eddig se érdekelt/nem hiányzott de ettől függetlenül megy.Viszont 1 hét alatt 4x rebootolt a fránya ZTE rom, mind a kettő, csak úgy (egyiken a maláj a másikon a liba rom). Néha meghülyül és 5 óra alatt leeszi az akksit 40%-ra. Tegnap egy album meghallgatása után 59% lett az akksi...
Engem viszont ez se győzött meg. Mindent mérlegre helyezve nálam a CM a győztes. Azt még hangsúlyoznom kell, hogy teljesen GEN3 alatt próbáltam, és nem trutyizott gen2-esített ROM-okkal.
( érdekességképp volt olyan hogy a cellakészenlét fogyasztott a legtöbbet...
)
-
umek7
őstag
Előfordulhat - elő is szokott -, de én még minden hibájával együtt többre tartom a CM7-et mint bármilyen libra, gsf, akármi cuccot. Nyilván ezen kár vitázni, sőt, érdeklődni sem, mert kinek a pap..
Ui: A WiFi, LED már prímán működik, bevallom GPS-t nagyon ritkán használok úgy hogy erről nem tudok nyilatkozni, de a Google Maps általában bepozicionál hibamentesen, pontosan. Sebességre sincs vele gondom, egy ROM-mal sem találkoztam még ami annyi app-al mint amennyit én használok gyorsabb lenne. Stabilitási hibákkal sem szoktam találkozni, volt már rá példa, de az sem most volt.
-
TRob1
veterán
"kiemelten Trob1 kollégától" - Hehe.
Jöhet is a virtuális szemenverés, mert biza hónapok óta atomstabil (soha semmi rendellenesség, reboot, stb)
(És bizony én legfőképp telefonálásra használom ill. gps appokra, játszani majdhogynem soha, akkor is csak vmi kis app) És majd minden nap fullban lóg a wifin is, azzal sincs baj (meg sajna a led is villog, ha netán elszalasztok vmit, igaz ritkán fordul elő, mert vagy nálam a telefon, vagy pár lépéssel arrébb, hisz azért vettem, hogy használjam
)
szerk: Jah, a CM extrákról meg annyit, hogy elég sűrűn találkozni pl. az Andro Appz topikban olyanokkal, akik ilyen-olyan appot keresnek/szeretnének (legtöbben valszeg azért mert hasznosak), a CM meg alapból tudja azokat (és ilyenkor mindig mosolygok magamban
)
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #3019 üzenetére
"theme chooser" ezmiezezmi? Keresőben nem találom..... Ez a téma választó akkor? ! Van egy téma fenn, a samu wizmod témája. Eddig is volt, nem hiszem hogy ez változtatna valamit. De megnézem, most kikapcsolt - átirányított állapotban van. Töltőn. Akksi formázás miatt. De megnézem majd más témával is.szerk2: közben rájöttem, még mielőtt válaszoltál volna. Már szerkesztettem is.
-
ux1
addikt
Háát emberek... ZTE fejlesztés ide vagy oda... Egy CM7.1-ROM fényévekkel jobb mind a malájnál mind a Libránál...
Így ~egy hét után visszatérve rá megváltás.A hangot a Volume+ -al ki lehet csikarni olyanra... Tanulmányozni kellene hogy is van az
(#3022) kelzsoca
Mit szeretnél
-
phantom88
tag
válasz
jano_77 #3016 üzenetére
Nekem is ilyen volt a Sweat Dreams 2, rendszeresen lefagyott magától és újraindult... és pislogtam, hogy kéri a pin kódot, vagy nem reagált semmire, nem akart felébredni, majd mire a az akkut kivettem volna már indult is... BD 2 és 3 romokkal nem volt bajom, gyári 2.2-vel szintén nem. Simán okozhatja ROM...
-
pipi69
csendes tag
Sziasztok
Az IMEI számom 0000-lal kezdődik,(mint kiderült a T-nél) erre valamilyen gyógymódot tudnátok nekem adni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #3014 üzenetére
Teljesen jók az információid - tényleg az elmúlt 7-en kipróbáltam a librásítást, majd rá 2 napra vissza váltottam gen2-es romra. De nem ez a jellemző!
És a romokat mind2 alkalommal tiszta telepítéssel tettem fel - ahogy Te szoktad nevezni.
De mindegy is, remélem több ilyen kurtaságot nem fog csinálni a teló. -
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #3014 üzenetére
Szia Zsoca!
Feltettem a Godfather romot. Ennél is jelentkezik a "beragadó gps jel" problémám. Nem használtam a TB-t, vagy legalábbis csak az alkalmazások visszarakására. n már tanultam a TB-s problémából. Véleményed szerint mi lehet a gond.Valszeg:
mert más romnál is jelentkezett. Most nem is tettem fel a gps fixet. Az érdekes, hogy egy ideig nem ragadt be, most meg megint kezdi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #3011 üzenetére
Ez kedves Zsoca esetemben nagyon mellé ment, ugyanis én nem tartozom a naponta romolók táborába! Én jó, ha 2-3 havonta lecserélem a telón a romot egy frissebbre!
Gyanítom a programok sem nagyon okozhatják esetemben, ugyanis a rommal települt app-okon kívül 6 - azaz hat - appot telepítettem fel. Ráadásul mindegyik olyan, amit nagy valószínűséggel mindenki használ, mindenki telefonján fent van. -
Mr. Q
tag
Sziasztok!
Big Daddy IV-et használok, szerintem ez egy szuper rom, tökéletesen működik minden, ezért nem is cseréltem a keresztapára. De egy-két apróságban segíthetne valaki:
- A live walpapert fentebb megtaláltam, az oké.
- Előtte a BD II volt fent és annak nagyon tetsztett a billnetyűzete, hogy benne volt az é, á betű. Azt a billentyűzetet rá lehetne varázsolni a BD VI-re? Valami zip-es megoldás jó lenne.
- Illetve a tárcsázóban ha elkezdek beírni egy telefonszámot ajánlja fel az úgy kezdődő telefonszámokat/neveket a telefonkönyvől. Remélem érthető volt mire gondolok.
Előre is köszönöm. -
ux1
addikt
Felhívom a Te és Api figyelmét is, hogy az "új-generációs" tpt-nél ([sdcard]/image/image.bin) nem szükséges gyári rommal vacakolni abban az esetben, ha a készülék rendesen ( exe megoldással ) lett GEN2-esítve.
Elég felmásolni az image és benne az image.bin -t
Majd a készüléket kikapcsolnia [menu] , [vol+] nyomvatartása mellet a [power] nyomvatartásával elindul a T-Card flash update.
kipróbáltam gen2->gen3; gen3->gen2; és az átpartícionálós bin-eket is...
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
belefutottam egy rettentő szivattyúba: van egy OSF-em, amin nemrég digitalizálót cseréltem. Az eredeti is működött, csak eltört az én idiótaságom miatt, viszont el szeretném adni a cuccot, az meg törött előlappal elég sanszos. Már többször csináltam ilyesmit egy youtube-os videó alapján, semmi gondom nem volt eddig. A lényeg: a csere után szépen működött az érintőképernyő, de maradt egy pár porszem/szösz sajnos a képernyő meg a digitalizáló között. Tegnap este szétszedtem hogy kitisztítsam, de összerakás után halott volt az érintőképernyő. Kipróbáltam az eredeti, törött de még működő digitalizálóval is a telefont, de azzal sem akar menni, kivéve egyszer egy pár másodpercet. A szétszerelés/összerakás során legjobb tudomásom szerint egyszer sem lett megerőszakolva sem a pici szalagkábel, sem a csatlakozója. A tünetek alapján a csatlakozóra/alaplapra gyanakszom. Futott már valaki bele ilyen hibába illetve tudtok valamit javasolni a javítására?
-
No, újratettem az Api29 féle gsf-b27 romot Csak ezúttal a lite változatot. Erre egyből felment az xt9ime billentyűzet
Remélem a véletlenszerű csonttá fagyások is elmúlnak, bár az előzővel is csak 3-4 hét után jelentkeztek először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest