- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zszabika
aktív tag
Akit érdekel,hívjon,mert estére kell a zsé!Szóval szigorúan csak MÁRA érvényes az ajánlat!Off vége.
-
zszabika
aktív tag
Sziasztok!Tudom hogy nem szabad itt hirdetni,ezért csak annyit kérek nézzetek rá az aláírásomra.SOS!kÖSZÖNÖM!
-
zszabika
aktív tag
5 megszakított exe és 8 megszakított TPT után a Plédem még mindig él és virul.Van egy elpusztíthatatlan Plédem!!!
Jöhet a mikrosütő...
-
zszabika
aktív tag
-
zszabika
aktív tag
válasz
#40993792 #7541 üzenetére
Sajnos siettem és nem néztem jól végig.Ma hívtam az ügyfélszolgálatot,azt mondták vigyem be az üzletbe és állítólag kérhetem a cserét és ki is fogják cserélni amennyiben ezek fennállnak.Ha mégsem cserélik akkor marad a tégla,tudom nem szép,de amit ők művelnek az meg egyenesen gusztustalan.A vicc az hogy amikor először leadtam,szinte alig volt baja,csak egy minimális lcd bevilágítás volt,most meg ugy néz ki,mint egy 2 éves telo.Na ennyi voltam,nem offolok tovább.Elnézésetek kérem a hülyeségeim miatt.
-
zszabika
aktív tag
Igen majdnem talált.Nem ütöttem ki kóddal,csak már 3x volt szervizben a Telenornál és egyre ganébb lett,most van olyan hogy magától ujraindul miután elszíneződik a képernyő.Az akksit ugy kaptam vissza,mint amit megrágtak a disznók,a képernyő alatt tele porral az egész kijelző.Plusz kaptam egy öklömnyi pixelhibát ami annyira világít hogy kiég a szemem.
-
zszabika
aktív tag
Lenne egy fura kérdésem.Hogyan tudnám fullra letéglázni a Pengét?Tehát teljesen,hogy full hulla legyen.
-
zszabika
aktív tag
válasz
domerator #7488 üzenetére
Sajnos nem volt túl sok időm,mert épp hogy csak be tudtam ugrani érte.Itthon vettem észre ezeket a dolgokat,ugyanis a gari jegyre csak annyit írtak rá,hogy szoftverfrissítés történt,így gondoltam szét nem szedték csak visszadobták.Na mondom mindegy,akkor belenyugszom a kijelzőhibába és többet nem hozom szervizbe.Erre nem gondoltam,hogy így tönkrerakják.
-
zszabika
aktív tag
válasz
apeelme #7482 üzenetére
Tapasztalt már valaki olyat gyári rommal,hogy fogta magát a Blade és ujraindult magától?Először elszíneződött a kép aztán egyszercsak kikapcsolt 2x is ma.Hozzátartozik,hogy ma kaptam vissza a szervizből ahol kicserélték a kijelzőt egy nagyon ocsmányra,öklömnyi pixelhiba,a kijelző alatt tele porszemekkel,alul a hol megvilágítja a kijelzőt az LCD ott meg mintha széjjel lenne tördelve végig.Ha belépek az albumba és mozgatom a képeket akkor meg villódzó pixelek.Na ez milyen?
-
zszabika
aktív tag
válasz
baal-amiga #7150 üzenetére
Semmilyet!Én is azzal rootoltam nem egyszer.User error az előfordul.
-
zszabika
aktív tag
Ma voltam bent a Telenornál,mert visszaérkezett a Blade-em a szervizből amit kijelzőhibával adtam le.Szét nem szedték,viszont kaptam egy szoftverfrissítést amit rá is írtak a gari jegyre.Munkalap megint sehol.Nem elég hogy 2 hétig nem volt telom de még megküldték egy exével is.Hát nem csodálatos?
Ja átvenni nem tudtam sajnos,mert a cserekészülék töltőjét elfelejtettem visszavinni.
-
zszabika
aktív tag
most nézem az akkuhasználatnál hogy az android rendszer 15 mostmár 16%ot fogyaszt ez nem normális ugye?
Ebből nem lehet leszűrni semmit,csak annyit jelent,hogy az össz akkuhasználatból ennyit fogyaszt egy adott folyamat.Hogy érted azt,hogy nem megy fölfelé?Nem töltődik az akksi?
(#6703) TRob1:
-
zszabika
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #6603 üzenetére
Én már próbáltam ezt a gamét még régebben,az első 1-2 perc még játszható,de amikor beindul a dirr-durr a Penge rögtön kicsorbul.
-
zszabika
aktív tag
Én 28 vagyok ha valakit érdekel.
(Szervizben a Plédem,ezért csak ennyit tudok hozzáfűzni perpillanat.)
Ja és ez a második Androidos telcsim.Az előzőt szétvertem,mert mozgott a gombja és bevilágított.
-
zszabika
aktív tag
válasz
szaby_gyerek #6268 üzenetére
Gondolom nem ő volt az első tulaj,mert ha letiltják a készüléket,akkor neki egy igen szép összegű kötbért kell fizetnie ha nem fizeti a havidíjat vagy felmondja a szerződést.Soha ne vegyél kipróbálás nélkül semmit!Én beszélnék az eladóval,aztán ha szemétkedik akkor feljelenteném.
De úgy látom 100%-os a megbízhatósága,szerintem dűlőre juttok vele.
-
zszabika
aktív tag
Extra beállítások-ban be tudod állítani hogy hova telepítsen.Én személy szerint csak a belső memóriába telepítek a gyorsabb működés érdekében,aztán ha nagyon muszáj akkor átmozgatom valamennyit.
Ja és nem tudsz minden app-ot átrakni,csak amiket enged.Ha mindenképp SD-re akarsz telepíteni akkor használj EXT-et.
-
zszabika
aktív tag
De,azóta már leesett.Csak azt nem értem ezek között hogy lehet vacilálni?Az egyik majdhogynem "csúcstelefon",a másik meg egy Blade.
Az egyik 35K,a másik majdnem 80...
(#6095) FR33 : Átlagos felhasználásra ugyanúgy jó a Blade is.Tudsz netezni,van wifi,meg minden okosság ami kell,sőt én még játszok is rajta.
-
zszabika
aktív tag
-
zszabika
aktív tag
Holnap viszem be újra szervizbe a telot,most harmadszorra,mert már oldalt is bevilágít, nem csak felül.Szerintetek azt ráirathatom a szervizlapra hogy cserét kérek,nem javítást?Mivel már harmadszor viszem vissza...
-
zszabika
aktív tag
Köszönöm polgártársak!
(#5882) kelzsoca: Na igen,ez is egy rizikófaktor
(#5884) Osynho: Nekem kellene az alsó gombsor,mert az enyémnek világít.
Szerk.:Ha nem akarsz rá költeni akkor hirdesd meg alkatrésznek.Úgy tudom olyan 10K egy ilyen üveg,vagy mi is ez.
-
zszabika
aktív tag
Lenne egykérdésem.Letöröltem minden névjegyet a telefonról és a simről,mert többszörösen jelentek meg a névjegyzékben,most szépen leszinkronizáltam a Gmail címtáramat,így most szép és jó minden.A kérdés az lenne hogy szeretném ha a sim kártyára is visszakerülnének ezek a névjegyek,Contact2sim progival ha visszarakom akkor megint megtöbbszöröződnek a névjegyek?Tehát így duplán fogom látni,vagy csak akkor ha inportálom őket simről a telefonba?
(#5878) maggi1886076: Értem.Csak van egy ilyen beidegződésem,hogy mi van ha feltörik a gmail-emet aztán eltűnik az összes,vagy eladom a telefont,vagy elfelejtem a felhasználónevem.
-
zszabika
aktív tag
Tud valaki olyan progit amivel törölni tudom az összes névjegyet egyszerre a telefonból?A "gyári" névjegyzékben nincs ilyen opció.
Ja és melyik az a progi amelyikkel sim kártyára tudok menteni?(#5845) Kicsirics77: Vedd ki a sim kártyát és úgy kapcsold be,így lesz kezelőfelület ha erre gondoltál.Szerintem csináld meg újra,mert valami nem stimmel.
-
zszabika
aktív tag
válasz
apeelme #5743 üzenetére
Megvan a probléma.Nem is tudom hogy írjam érthetően.Tehát a névjegyzékben nekem minden névjegy 4 példányban jelent meg,ezért kikapcsoltam a névjegyzék/megjelenítési beállításaiban a gmail és facebook névjegyek mutatását.Na most engedélyeztem újra és mind a 4 példányhoz beállítottam a képet,így működik.Én úgy szeretném megoldani hogy csak egy legyen mindegyikből,azok amiket a telefonra mentettem.Hogyan szüntessem meg a többit hogy örökre eltűnjenek?
-
zszabika
aktív tag
Névjegyzék képet én be tudom állítani,de amikor hív az illető,akkor nem mutatja a képét,csak a droidot,pedig a Névjegyzékben látszik a kép,hogy be van állítva.Ez miért lehet?
Az gond lehet hogy a megjelenítésnél kikapcsoltam a gmail-es névjegyeket?Tehát most csak azok látszódnak amik a telefonba vannak.
(#5735) apeelme: megvolt,de sajnos nem változott semmi
Pedig a beépített kamerával lőttem a képet.
-
-
zszabika
aktív tag
válasz
maggi1886076 #5671 üzenetére
Blacklist-Minden névjegy felvétele opció
-
zszabika
aktív tag
válasz
kelzsoca #5665 üzenetére
Ebben igazad van,azért is írtam így: "Aki sokat hallgat zenét a Blade-en.."
Nekem is van külön mp3 lejátszóm,de azért ha már megvan ez a tulajdonsága a telonak akkor már kihasználja az ember amennyire lehet.Mondjuk nem hiszem hogy a CM7-et lecserélem ez miatt,inkább csak leírtam egy véleményt.De nagyon is igazad van. -
zszabika
aktív tag
válasz
zszabika #5661 üzenetére
A Volume+ is ugyanezt a problémát produkálja,ha bekapcsolom akkor rögtön felugrik ugyanez a folyamat 45-50%-ra,bármelyik lejátszóval.Ezek szerint akkor ez így normális.Ebből adódik is egy tény:Aki sokat hallgat zenét a Blade-en és megfelelő hangzást akar,akkor 1 .: CM7 és Volume+ vagy EQ,de rövidebb akksi idő.
2: 2.3.4-es kiszivárgott rom vagy pedig Libra rom,ezek alapból szebb hangzást nyújtanak,mint a CM-ek rásegítéssel és az akksit nem szívattyúzza.Ez az én meglátásom.
Szerk.: Persze itt csak kizárólag a zenehallgatás-ról van szó és annak minőségéről,mielőtt valaki félreértené eme véleményemet.
-
zszabika
aktív tag
válasz
#40993792 #5660 üzenetére
Köszi!a MixZing-el 19%-on van a mediaserver folyamat cpu használata és a böngésző se rogyik össze.Player pro-val 68%-ot is elérte és riasztott a Watchdög.Akkor "Ő" volt a bűnös,ezért merült gyorsan az akksim zene közben.Hátha segítettem (segítettünk)ezzel másnak is akinek ilyen problémája van.Köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Megnéztem megint a Player pro-val úgy hogy az EQ-t kilőttem benne,így már ezzel is jó.Tehát az EQ-val és a további hangzás rásegítésekkel van problémája.Ez fura...
-
zszabika
aktív tag
Szerintem Api Úgy van vele,mint én a pc-s gamékkal.Tudja hogy függő és le akar szokni,amíg még lehet.Én ezért adtam el a gamer pc-t és váltottam P4-re és így Win7-ről Xp-re.
-
zszabika
aktív tag
Jó reggelt!Lenne egy olyan kérdésem,hogy zenehallgatás közben (Player pro) a Watchdog riaszt a mediaszerver folyamatra hivatkozva ami 60-65%-on zabálja a procit,mondjuk közben netezek is Opera mini-vel,ami ilyenkor szintén tetű lassú,Most ez mit jelent pontosan?Nézzek másik zenelejátszó után?
Szerk.:Vagy rakjam White list-re aztán jónapot?
(#5624) don-ciccio: First Strike.Nálam eddig ez a legjobb.
-
zszabika
aktív tag
válasz
inferno88 #5553 üzenetére
Szerintem meg!Csinálj egy backup-ot a rendszeredről,rakd fel azt amelyik tetszik és teszteld.Ha nem jön be mégse,akkor visszarakod a jelenlegit.Evés próbája a puding,vagy hogy is van ez.
"Mondtam, hogy ne vegyél sz@r dzsunka alaplapot, most elfüstölt b*zmeg, oszt vitte magával a procidat is." Ez tetszik..nagyon tetszik.
-
zszabika
aktív tag
(#5536) kungzi:
(#5539) TRob1:Mondjuk a sim-ről nem igazán szeretném törölni őket.Ha a kungzi féle módszert választom gondolom nem vesztek semmit.
Most így jó lett.
-
zszabika
aktív tag
Valaki elárulná hogy hogyan tudom azt megoldani,hogy a névjegyeket csak egy példányban mutassa?Most minden névjegyből 4db van.Mit kellene beállítani vagy letiltani?
-
-
zszabika
aktív tag
szvsz. 512mb ram mindenre elég a Blade-nek.Azok az alkalmazások alszanak,tehát a cpu-t nem pörgetik,ha pedig indítasz egy alkalmazást és tegyük fel nem elég a memória (ami nem valószínű) akkor kilövi magának a szükségtelen dolgokat.Így működik a rendszer,én megértettem már egy ideje.
Fagyaszd le azokat az appokat amiket nem használsz.
-
zszabika
aktív tag
Felraktam újra a Sweet Dreams IV-et hogy összehasonlítsam a hangzást a CM7-el.Hát van különbség a minőségben,de annyi nincs hogy megérje ez miatt eldobni az Extrákat.Az lenne a kérdésem hogy ha visszaállítom a First Strike-ot (ami egyébként nagyon jó kis rom,nálam ez a legjobb eddig,akksi is beállt nagyjából,tegnap este 74%-on raktam le és reggel ugyanennyi fogadott
) akkor az akksi kalibrálást ugye nem kell újra megcsinálni?
Szerk.: A wifi meg fantasztikusan stabilan veszi a jeleket a szomszédból.
(#5499) kelzsoca: Igen abból állítom vissza.Köszi!
-
zszabika
aktív tag
válasz
Psychonaut #5412 üzenetére
Bevittem 2 hete igen,hogy ki akar esni a gombsor meg virít a led kifelé alóla,de vissza küldték miszerint nem találtak hibát.A fura az hogy most kaptam szervizlapot is,viszont múltkor amikor állítólag LCD-t cseréltek,nem kaptam róla semmit és az LCD ugyanolyan sz@r mint azelőtt.
A Telenor szerviz nem javít,hanem épp ellenkezőleg.Cserét fogok követelni mostmár.
-
zszabika
aktív tag
válasz
#19617792 #5406 üzenetére
Csak azt nem értem,hogy ha elvileg kicserélték az LCD-t akkor miért ugyanolyan mint előtte?
Sőt a gombsor még rosszabb lett,jobban mozog és már a BACK gomb alatt is, világít kifelé a led.Na mindegy akkor, ezt el kell fogadni aztán ennyi?Ha kicserélik is lehet hogy még rosszabb lesz...Hagyjam a francba?
Szerk.: nekem a zöld led is virít kifelé ugyanúgy,csak az kevésbé látszik.olyan az egész mintha a gombsor el lenne méretezve.
-
zszabika
aktív tag
válasz
zszabika #5403 üzenetére
Itt van még egy a kijelző bevilágításról,talán ezen jobban látszik a jobb sarokban és középen is.
[link](#5404) phantom88: Köszi a reagálást!Szervizben volt 40 napig a telo ez miatt,de ugyanígy kaptam vissza,a gombsor meg annyira mozog hogy ki akar esni.Kicsit idegesít.
-
zszabika
aktív tag
Ja még egy kérdés.A Middle ring-et hogy lehet beállítani a First Strike-ban?
-
zszabika
aktív tag
Ez a mediaserver folyamat ez micsoda?Tegnap a Watchdog riasztott és valami 60%-ot írt rá,miközben zenét hallgattam+neteztem.Gondolom nem ez tartja ébren esténként a telot..
Más: Miért van az nálam hogy full fullosan fetöltöm az akksit,leveszem töltőről és már pillanatok alatt 97-98%-on áll?20 perc múlva meg egy kis tapizás után márcsak 90%.
-
zszabika
aktív tag
-
zszabika
aktív tag
Na megint előjött a megszokott bibi,este 9-kor leraktam a telot 13%-os akksival,reggelre kikapcsolt,bekapcsolom és 1%-on az akksi.Minden rommal ez történik nálam,nem tudom mi tartja ébren.Lehet az akksi hibás?Most First Strike van fent.
(#5106) Zsolt_72: Rendben majd ellenőrzöm vele.Köszi!
-
zszabika
aktív tag
Sziasztok! First Strike romot raktam fel tegnap,egyedül ez a robotos betűtípus nem tetszik.Comic sans betűtípust szeretném rárakni.Na most ezt hogyan kellene megoldanom?Font changer-el esetleg?Ja meg azt jó lenne tudni hogy CM romokon betűtípus cserénél,némelyik betűkészletnél az ékezet hibákat hogyan lehetne megoldani,ha meglehet egyáltalán?
-
zszabika
aktív tag
Élő háttérkép ebben sincs ha jól látom.Gondolom update-ként felrakhatom rá ugye?Ja és alapból nem volt háttérkép csak fekete képernyő,ez így természetes vagy én hibáztam valamit?
Ok köszi!
-
zszabika
aktív tag
Na visszakaptam a telot a szervizből.Most romolnék,First Strike jó lesz nekem szerintetek?Vagy valami mást lökjek fel inkább?Mostmár megállapodnék egy romnál,nem nagyon szeretnék már cserélgetni.
-
zszabika
aktív tag
válasz
Psychonaut #4029 üzenetére
Ez egy újdonság,vagy ugyanaz ami már a Godfatherben is volt?
(#4034) apeelme: Köszi!
-
zszabika
aktív tag
Mijazamidölring?
-
zszabika
aktív tag
válasz
doktordrog #3632 üzenetére
Quick System info nevű progi megmutatja, ha jól tudom.Én nem használtam még.
(#3631) PeliScan: Én a Godfather-t ajánlom.
-
zszabika
aktív tag
Azt tudom,hogy megteheti,csak az a baj hogy meg is teszi.T-mobile ilyen hibát nem szokott véteni.Maguk alatt vágják a fát,és nem csak szerviz ügyben.Én tuti hogy nem hosszabítok náluk előfizut,ha ingyen adnak egy SGS ll-t akkor sem.Nem ajánlom senkinek ezt a szolgáltatót.
(#3629) Zsolt_72: Ja tényleg a Blade-t nem javíttatják.
-
zszabika
aktív tag
válasz
domerator #3606 üzenetére
"Ha meg ki lenne kapcsolva, akkor a cella készenlét jönne fel 50%-ra... nem volt különösebben ébren használva a telefon, ezért a wifi az elhasznált energia legnagyobb fogyasztója. Ez még nem jelenti azt, hogy rettenet sokat fogyasztana. MIndig benézik ezt az emberek..."
Nini ez tényleg így van!Egy kis logikus gondolkodás nem árt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest