- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevin.1
csendes tag
Egyet értek veled (api29), semmi értelme az extra funkcióknak, ha a fő funkciók nem működnek rendesen, továbbá engem a Cm romokban, a sok csicsa, és -számomra teljesen felesleges- dolgok zavartak a legjobban.
A kevesebb néha több.
Én a Wbaw féle GSF B14-et használom, minden működik, és hála a hivatalos Google 2.3.4 SDK-nak is, az alkalmazások 99%-a is gond nélkül fut rajta.
Az akkuidő kiváló. Stabil, gyors. Semmit nem kellett rajta állítani.
Nincs telepakolva app-okkal, fent van kb. 15 db. és ennyi.
Volt egy hibája, egy Power widget miatt, nagyritkán a telefon kiakadt (se kép se hang), ilyenkor csak az akku kivétele segített, de a widget eltávolítása végleg megoldotta a problémát.
Szerintem nekem a köv. rom csere majd csak a 4-es Android megjelenésekor lesz.
Bár ez is csak akkor ha legalább olyan jó értékeléseket olvasok róla, mint anno a GSF-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest