- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
tivcike #12058 üzenetére
Kedves cimbora!
Olvass már vissza kérlek egy pár hozzászólást, mert vmit nagyon benéztél.
Én egy percig sem bántottam Őket! Folyamatosan azt hangsúlyoztam, hogy tök jó romot hoztak össze - egyetlen apró bibivel...nagyon gyorsan merült az akksi.
De sosem bántottam Őket. Amúgy pedig igazad van, egy rom sem lesz tökéletes, és van sok a forgalomban, lehet választani, másikat feltenni. Éppen ezt tettem én is.
Talán meg kellene tanulnod az irományok értelmezését.szerk.: (#12060) TRob1: pontosan erről van szó. nem az a normális megoldás, hogy mindenki homokba dugja a fejét és kussol, mert inkább vissza teszi egy korábban jól bevált romról készített backup-ját. Az, ha vki elmondja - és nem lehurrogja -, hogy ez és ez nem működik rendesen, azzal elvileg éppen a munkájukat segíti. Legközelebbi romnál már talán nem lesz benne. De ha senki nem szól, akkor legközelebb is benne lesz ugyan az a hiba, ami miatt esetleg most vissza cseréled a romot, mert az kényelmesebb megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest