Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Adatforgalom nélkül szerintem elhanyagolható. Bár ez nem csak úgy értendő, hogy nem böngészel, hanem hogy abszolút nem is szinkronizálsz semmit. Így puszta készenléti értelemben napi szinten 1-2%-ot mondanék fogyasztásra.
(#40917) Mr X
Nálam most nagyjából ez áll fenn, így viszont már az 1-2%-ot óránként mondanám. Bár kétségtelen, hogy nagyban függ a forgalmazott adat mennyiségétől. Nálam pl. elég sok dolog van ami szinkronizál, mondhatni ez a hobbim.
Most így hirtelen push alapon: gmail, kapcsolatok, IM+, Google backup (bár arra még nem jöttem rá ez pontosan mit csinál), Backup to Gmail (SMS, Call Log), Google Network Location.
Időzített alapon: Google Task Organizer, Animated Weather, Dropbox. -
umek7
őstag
Nem tudom próbálta e már valaki úgy az üzemidőt hogy reggel bekapcsolta az adatkapcsolatot, majd nem nyúlt hozzá egyszer sem estig és megnézte mennyit merül. Gondolom te sem így akarod, de mivel eltérőek a használati szokások, eltérőek a ROM-ok, eltérő minden így nincs alapja a kérdésednek. Mellesleg nem is tudom pontosan milyen választ vársz, mert ennél egyszerűbb kérdésekre sincs konkrétan mindig minden esetben úgy lévő válasz.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest