Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Ott vannak az elérhető témák a blogomban:
- eredeti
- kék
- zöldAzt teszed fel amelyik tetszik.
Az eredeti svéd és az általam módosított között az egyik fő különbség, hogy én beépítettem már a módosított kerneleket, kallt_kaffe ezt még nem tette meg, várhatóan érkezik az rls5 rom tőle, és abban már benne lesz (szerintem)
-
BadGe
aktív tag
Sziasztok. Mi a _különbség_ az eredeti Swedish Spring RLS4 és a kelzsoca átal moddolt között? utóbi a kék témával meghajtja a touch screen-t, az eredeti NEM. (telenor-os készülék)
ge.
(nekem ugyanis nem tetszik a blue theme, az orig viszont fagy) -
MoRiCKaXXL
tag
válasz
CurrentValue #5764 üzenetére
Ez 10 pontos, de tényleg
-
.Anakin.
tag
Aki nincs megelégedve a Blade-je hangzásával füllhallgatón:
Megoldás Fiio E5 erősítő! Ég és föld hangzás! Kipróbáltam mindenféle lejátszót, audio boost-ot, semmi nem használt igazán. Ez igen. Ajánlom mindenkinek!
Én már ott tartottam h eladom, és galaxy S....ami plusz 40k-t jelentett volna.
Ehhez képest a 6k bolti árú Fiio erősítő azthiszem igen gazdaságos megoldás lett, és valóban remek.
Jah, mihez tartás végett megkell még említeni: Sennheiser CX300 füles a társam.
Gyári fülesről nemtudok nyilatkozni, de talán azt hiszem aki azt használ azt annyira nem is érdekli a hangminőség.Beszerzésben is tudok segíteni kicsivel bolti ár alatt.....pü
-
Lasy
veterán
Ezt nem értem?
Erre gondolsz?
Nem itt nem kell imeit leszedni, és visszatenni.MoRiCKaXXL
Persze, hogy a gen1 a nyerő, hiszen a legtöbbet abból adtak el.
Nem is csodálom, hogy senki nem akarja elveszíteni a garanciáját, de inkább megyek az offba, mert a végén mindenki utánam akarja csinálni a GEN2-őt, amikor annak nincsen értelme, csak nemek, mert akkor munkatársam végre leszállna rólam, hogy milyen rom van a telefonomon...utálom, hogy olyat akar ami az enyémen van, de soha nem azt adom oda. mindig leszedek egy másikat, és valami CM-es dolgot teszek fel neki.
Előbb utóbb megtanilja majd, hogy egyszarűbb ha ő csinálja. -
MoRiCKaXXL
tag
válasz
barnam_ #5739 üzenetére
azonos véleményen vagyok. ha nem lehet az eredeti állapotot visszaállitani a 2.1-es rommal, akkor tényleg ugrik a gari és ha gond van, lehet magyarázkodni a szolgáltatónál.
mi az előnye ennek a gen2-nek hogy ennyire nyomatják? a modaco-s szavazásnak, amit a cm7-es srácok inditottak kb 3:1 aránya lett és a gen1-nél maradók voltak többségben..
-
Lasy
veterán
valaki tudja értelmezni a gen1-ből gen2-re alakítást rendesen?
-
Glatius
őstag
válasz
agressor12 #5788 üzenetére
Nekem is azzal adta el, és meg is oldotta... ezért nem értem miért kell önérzetesen tovább hajtani, hogy a szolgáltató a bunkó, pedig eddig érzésem szerint csak ő lett átbaszva néhány százszor.
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!
Bocs,hogy ide szemetelek,de rendeltem 2 fóliát zte blade-re,ebből az egyik eladóvá vált!
Tükröződésmentes és elvileg nem gyűjti az ujjlenyomatokat (Az ujjlenyomatok tapasztalatom szerint látszódnak rajta,de nem olyan mértékben,mintha nem lenne rajta fólia)
Ár:700Ft+postaAkit érdekel írjon privit!
-
Glatius
őstag
válasz
CurrentValue #5768 üzenetére
Elnézést ha nyers voltam, de a tippadás nem való a közösbe... mert nyilvános, és nem csak a vásárlók de a szolgáltatók is figyelemmel kísérik.
-
kelzsoca
félisten
Hát 640x480-ban a max ahogy nézem 11 képkocka/másodperc a svéd romban is.
(#5777) 72mviktor
Kezdő rom buheráló
(#5779) istnag
Az hogy mi lesz majd a ZTE eldönti, a szolgáltatók meg vagy támogatják vagy elvetik a frissítés lehetőségét.
(#5780) Keeperv85
Ha még csak téglásodnak az egy dolog, de ezek a felhasználók verik majd az asztalt az adott szolgáltatónál is, és ha ez ismét tömeges rendezvény lesz, mint a 256-512mb mizéria, szinte biztos hogy a ZTE még keményebben jár el, és szigorítani fogja a garanciális cserére vonatkozó részeket.
Vagy a sorozatos problémák miatt akár elgondolkozik hazai hivatalos szervizen is, na majd akkor lehet lesni mikor cserélik ki a Blade-et.
-
Lasy
veterán
válasz
barnam_ #5745 üzenetére
Oké, de valamiért nem akar felmenni a gyári recovery, pedig a files mappát feltettem.
Lehet meg kellene próbálni a TPT-s módot?
Mert az ha jól tudom a hangerő fel + bekapcs lenne, és a files mappában pont azok a dolgok vannak fent mint a TPT system particióban. De ha a systemet nem akarom bántani akkor azt kiszedem belőle, és kész.
Elméletben, de nem akar semmiért sem menni. -
kelzsoca
félisten
válasz
CurrentValue #5768 üzenetére
A kollega arra gondolt, hogy mindenféle hülyeséggel viszik az emberek cseréltetni a készüléket, és a végén ennek az lesz a következménye hogy a garanciáztatás szigorodni fog, ami nyilvánvaló hogy hol fog jelentkezni.
A 256mb-os készülékeknél is tömegével vitték vissza a T-hez a mobilokat, ennek az lett a vége hogy a ZTE szigorított a garanciális cserén (a T pedig el kellett fogadja ezt)
Ez a történet egyébként könnyen megismétlődhet, egy bizonyos esetben, de ezt direkt nem írom le.
(#5762) umek7
Olyan mintha lenne egy másik svéd romunk, amit ráadásul mivel G2-es még fel sem tudunk tenni a G1-es készülékünkre.
(#5770) CurrentValue
Nem szükséges, pár napon belül már senki nem találja meg ezen párbeszédet
-
CurrentValue
tag
válasz
Glatius #5766 üzenetére
örülök hogy igy elcsevegünk erről.Ha nem hivatozom erre akkor nem cseréli ki, mert szerinte nem zavaró. Természetesen tisztába vagyok azzal hogy mi volt a hiba és hogy mi volt a valódi probléma, valamint azzal is hogy NEM lehet ez. Szóval örülnék ha maximum nevetnél egy picit és heló, nem mondhatta hogy hé ezt a telót 800mhzen használtam 2hétig, aztán egy reggeli ébresztés után már ez fogadott....
Vagy halvány lila gőzöd sincs miről beszélsz, és más ügyfelek dolgát is megnehezíted.
ez mit jelent? milyen ügyfél dolgát nehezítem meg?
-
[Misel]
tag
válasz
CurrentValue #5764 üzenetére
aberráció az...egyébként vicces szitu lehetett
(#5768) CurrentValue
800hz az egy kicsit karcsú lenne neki
-
Glatius
őstag
válasz
CurrentValue #5754 üzenetére
Ha fotós vagy, akkor tudhatod, hogy a kromatikus és a szférikus aberráció is a lencserendszerek képalkotási hibája, bámulatos butaság volt erre hivatkozni, ha egy kicsit is értett volna hozzá akkor szemberöhög, és még szerződést is módosít csalás kísérlete miatt, és kiszámláztatja a készülékkedvezményt.
Vagy halvány lila gőzöd sincs miről beszélsz, és más ügyfelek dolgát is megnehezíted.
-
ticzi01
aktív tag
Köszi már töltöm a témákat.
De elég lassan jön addig lenne egy hülye kérdésem mivel ezt eddig nem csináltam.
A témaválasztás konkrétan hol is történik, felteszem recoveryből a zipet és utánna indulás után közben is tudom?
Csak ez még nem tiszta bocs ha hülyeséget kérdeztem! -
CurrentValue
tag
válasz
Pumika1975 #5763 üzenetére
Azt mondta a csaj hogy "csak egy picit" villog, de nézzem meg, a fekete fekete, a zöld zöld. Mondtam neki hogy hálás köszönet, de itt kromatikus abberáció áll fent
Na akkor már ment is a raktárba
-
Pumika1975
senior tag
válasz
ha azt mondod színhiba nem cserélték volna?
#(5764)
-
umek7
őstag
(#5724) kelzsoca: Az mit jelent hogy nincs előrelépés a vodás gyári 2.2-ben?
-
umek7
őstag
kromatikus abberáció
-
CurrentValue
tag
-
kelzsoca
félisten
-
ux1
addikt
válasz
Jujjj! Te kis abberált
(#5755) ticzi01
Olvasd el még1x. És ne keverd a szezont a fa*ommal
-
barnam_
nagyúr
válasz
Én a csaj arcát figyeltem volna meg, mikor ezt mondod neki
-
ticzi01
aktív tag
válasz
kelzsoca #5615 üzenetére
Feltettem kelzsolca Swedish_Spring_RLS4b_blue.zip romját és a touch simán megy, teljesen jól néz ki a a kinézete is. Nagyon rendben van.
Hívtak az már működik a többit nem próbáltam még.
Amit nem találtam hirtelen, témát hol kell választani? Jó ami benne van, de mitnha azt olvastam volna, hogy ki kell a bluet választani és akkor teljes lesz.
Amúgy ha nem ez is tetszik nekem.Köszi szuper
-
barnam_
nagyúr
válasz
Pumika1975 #5748 üzenetére
Nem kérdeztél hülyeséget
-
Feltettem én is ezt az agyon dícsért mobo playert, de flv-vel meg se nyikkan. Maradok a Rock playernél, az viszi azt is viszonylag szépen.
-
-
válasz
kekegsm #5746 üzenetére
hat nem laktam volna mar be a romomat es nem unnam szivesen megtennem de mivel ugyenzki hogy madj1 normalis 2.3 hozna erdemi valtozast mar csak a balden igy nincs sok ertelme megprobalni, kozherre meg biztos nem tennem ha ezt megcsinalnam
bar vicc hogy tobb jatek csak 2.3 fut
-
-
kekegsm
őstag
Én nem a Romot okolom, félre ne érts. A gyárival 2 napig bírta, éjjelente 1-2% merülés.Aztán kelzsoca flb8-am volt, most SS3, éjszakánként 100-ról lemerült 95-96-ra, de már csak 24-25 óra volt az összüzemidő, de ezért nem morgok, mert widgetek, miegymás leveszi, ebből nincs is probléma.
Viszont ezzel a korábban belinkelt magyar gyártású akksikalibrálót próbáltam, mert gondoltam hátha nyerek pár órát. Este 10-kor csináltam a kalibrációt 100% feltöltöttségnél, reggelre leesett kétharmadra, most áll 21%-on, úgy, hogy semmit sem csináltam vele, csak óránként ránázek az értékre. Alap dolgok futank, nincs rádió, ADW Launcher van+ Fancy widget, auto fényerő, 3G megy, wifi/bt/gps kikapcs.
Lehet hogy rendbejön a dolog, még próbálkozok.
-
válasz
barnam_ #5739 üzenetére
oda adom a szervizesnke nem megy ra rom... megtudja mondani szerinted ebbol hogy mi a baja?
szerintem csak annyt mondna tessek itt 1 masiK!
ill nezzuk a legjobb esetet hirtelen kiderul van gen2.2 romuk es azt rakjak ra!
gazabol azt nemtudom hogy mennyire erne meg atvaltani... szoval 3 dolgot oovlstam abbol ha jol ertem a terero javuls lenne a legertelmesebb a tobbit nem hasznalnam ki
-
barnam_
nagyúr
válasz
Fail3D! #5734 üzenetére
De ha nem lehet visszaállítani G1-re, akkor a gyári romot sem tudod visszatenni gondolom.
Akkor pedig szívásAmíg nincs hivatalos frissítés G2-re (2.2), addig mindenkit óva intenék ilyesfajta buherálástól.
(#5735) Lasy: az annyit tesz, hogy: kapcsold ki a telefont, utána kapcsold be a hangerő mínusz gombbal. (mint amikor recovery-be lépsz be)
-
mira72
őstag
válasz
Pumika1975 #5732 üzenetére
ha jól silabizáltam ki akkor kb. hasonló dolog lehet a g1-ről g2-re alakítás mint SGS-en egy rom csere, ahol le kell szedni "mélyről" több file-t, pl ami tartalmazza az imei és egyéb adatokat, és azokat az új romhoz feltenni.
modaco-n is azt írják hogy sikerült már imei nélküli telókat gyártani egyeseknek g1-g2 átalakításkor pengéből..
és ezen fileok lementésére még g2-ről nincs lehetőség...
remélem túl nagy hülyeséget nem írtam,,.(#5736) kekegsm : sokan a romot okolják a drasztikus akku merülések miatt, ami szerintem helytelen dolog. nem lehet drasztikus különbség romok között, de azonos rom és penge között meg főleg nem. ezek a nem piszkálom, meg iccaka merül, 20-30-40-sok %-ot, ilyenkor biztosan valami alkalmazás hamizott rendesen....
kalibrálás meg felesleges, 2-3 merülés-töltés ciklus alatt megoldja a rom is a dolgokat, és a kalibrálástól nem az akku fog többet bírni, hanem a kijelzés lesz pontosabb.... -
Szevi
tag
Hátha segít mégis valaki, utolsó próba
5719, 5726 hozzászólás.
Sim kártyát ROM cserénél ki kell venni? -
Lasy
veterán
Nem tudom, nem is annyira érdekel, de így tudnám tesztelni, de ezt nem értem
Now, on your phone, power it down and power it back up holding down the volume-down key.
Pumika1975
az eredeti recovery már régen megvan.Fail3d
Ahhoz már nagy gondnak kell lennie. Ha csak valami kicsi gebasz van akkor is garis.Szevi
Felesleges kérdés. -
barnam_
nagyúr
válasz
Pumika1975 #5732 üzenetére
Meg az, hogy nem lehet visszaállítani G1-re. Szóval a garancia ugrik. (most azt ne keverjük bele hogy a vodás G2-es)
+ ahogy olvasom nem teljesen veszélytelen a művelet. -
kelzsoca
félisten
Egy kis emlékeztető, ha valaki nem vette volna észre:
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue
A ROMOT FRISS ZTE BLADE TULAJDONOSOK IS HASZNÁLHATJÁK, A TOUCH PROBLÉMA NEM FOG JELENTKEZNI!
-
Szevi
tag
Hali,
Recovery-t indítottam volna, de csak egy fehér négyzetben FTM felirat jelenik meg.
Mi lehet a gond? -
-
Szevi
tag
Sziasztok,
Karácsonyi Blade, 2.1. Folyamatosan olvastam a fórumot, hasznos dolgokat alkalmaztam.Vártam a hivatalos 2.2-t, de sztem messze van. Érdemes 2.2-re frissíteni? Ha igen, melyik stabil rom felrakását ajánljátok?
[link]
Ha Kelzsoca leírása szerint csinálom akkor tuti a dolog, gondolom.
Köszi! -
[Misel]
tag
én meg tudok adni lengyel PLAY-es 2.1 romot, ha érdekel valakit esetleg
-
kelzsoca
félisten
A hivatalos 2.2-es Vodafone-os romot ezúttal megerősítem: létezik és valós, itt van előttem darabokban.
2011.02.18-án készült el egyébként.
-
ux1
addikt
válasz
Mazsika #5709 üzenetére
Gyerekek... Azért azt ne felejtsük el, hogy itt nem kelzsoca, vagy ux1 vagy bárki romjáról szól a történet, mi csak módosítunk rajta, nem kevés munkával és odaadással, nem kis időráfordítással. Az alap ROM-ok szabadon elérhetőek. Ott vannak még az extrák pl a blue, ami zsoca saját többnapos munkája, még úgy is, hogy nem ő rajzolta össze a gfx elemeket. Ha vki ezért pénzt szed, és itt nem a plusszért adott esetleges DONATE-ra gondolok ami az ilyen munkáért jár, az minimum szégyellje magát. Különben meg akkor szvsz mindenki leszedheti a nyers ROM-ot, tanulhat is 1-2 évet, és azt kreál magának amit akar...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mazsika #5709 üzenetére
Na még csak az kéne, nem, már megvan a hivatalos 2.2-es vodás mentés, nemsokára bele is nézek
(#5710) Lasy
Továbbá a gps, és apn.conf fájlokat cseréltem, javítottam a vodafonei problémát, benne van az extra settings, rátettem a blue témát, optimalizáltam az .apk csomagokat, kicseréltem a bugos rádiót, visszaállítottam a cpu feszt 245-600-ra, a smartass vezérlést átállítottam ondemand-ra stb...
-
Pumika1975
senior tag
kösz a választ! nagyon jó a svéd,csak már romolás függő lettem
kíváncsi vagyok a cm7-re, de kell a stabil működés és így nem tehetem fel...
azt hittem a stable már jó lesz, de egy fos....
nagyon köszönöm az eddigi romjaid!#(5706) ux1
akkor a rommanager, terminál emulátor root után működik?
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #5703 üzenetére
Tudtommal már ott kezdődik a történet, hogy a G2 nem engedi az adb fastbootot. Tehát már itt kezdődnek a trükkök...
Sajna még nem találkoztam élőben G2-vel
-
kelzsoca
félisten
Be is zuztam a linket, egyenlőre nem elérhető!
Többeknél wifi probléma volt, ami nálam tökéletesen működött, illetve a launcherrel is voltak gondok.
Az RLS4b-vel éjjel airplane módban 1%-ot merült az akksim!
(#5685) sto1911
Ahogy látom, csak egy készülék volt, rendőrök vagy verőemberek nem gond, ismerek mindkét csoportból
(#5700) kiskakas75
Aki eddig feldobta, annak működik a touch, ez végre jó hír, így már tudnak custom romot használni a friss T-s és Telenor-os tulajdonosok is, a visszajelzést köszönöm és továbbra is várom/várjuk másoktól is.
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #5698 üzenetére
Amikor értelme lesz. A CM7 szerintem nem érett rá. Sajnos. RLS4b-m van
kelzsoca témái ok rajta... Egyelőre nincs semmi ami miatt romot kellene sütni-főzni..
A Vodást várnám, ha vki mentett volna, csak az összehasonlítás kedvéért. Mivel ez az első tényleg mo.-n forgalmazott 2.2
Aktív témák
Hirdetés
- Indiában szeretnek TV-zni
- Megújult a PROHARDVER!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest