Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
válasz
dragon1993 #36130 üzenetére
na mikor josz mar? nem tervezem hogy meg orakig fent legyek
-
válasz
dragon1993 #36125 üzenetére
josz bf-ni?
na gyere, elszivom a cigit es nyomjuk kicsit
-
válasz
balpeter04 #35749 üzenetére
cm hasznalok de mivel melo van most romprobalgat megy
3-4 romot kirpobalok benchelek es lassan dontok melyik maradjon
-
válasz
balpeter04 #35749 üzenetére
cm hasznalok de mivel melo van most romprobalgat megy
3-4 romot kirpobalok benchelek es lassan dontok melyik maradjon
-
válasz
balpeter04 #35745 üzenetére
most toltom le a 151 de wfi nincs kozelben...
de ha ennyire hasznalhatlan akkor feladom afelrakast
mas problemat eszeltel eddig?
-
van 5let a cm 135 miert nem megy gyorsabban a 2g nel?
egyenlore hiaba van full tererom csiga lassu a net...
-
felraktam ux1 romjat de cm bol nem vagyok toppon annyira
hol tudom beallitani hogy wcdma ill a gyorsabb net kapcsolatot alkalmazza alapbol es nem akarjon gprs re at alllni... mert sd meg 2.2 ben ugyan ott lehett de itt meg nem talalok ilyen beallitast.
-
nincs 5letetek hogy regisztriben v hol lehetne atirni a gpu ill memoria orajelet nagyobbra? csakmert a bf2 nel ugye a trix stb nem lehet hasznalni viszont kene hozza a tuning hogy kellemesen hasznalhato legyen. probaltam mar keresni valami cfg filet ahol megvannak ezek az ertekek de sehol nem talalom eehez mar keves vagyok
huh ezt nem ide akartam sry...
-
válasz
Glatius #20035 üzenetére
pedig most hogy "rossz lett a telefon" gen2 sitestol minden masodik hivas utan teljes mertekben a zenek olyan hangosssa valnak tisztan!, hogy full hangeron nem birom hallgatni szoval, valahol nagyon melyen ha bele lenne nyulva megoldhato lenne. olyan bassus, hangero van benne amit meg a philips mp3 lejatszom se hiszem hogy tud... csk ha hiv valaki akkor elszal es ra kell valkire csorogni hoyg vissza alljon
-
hat kicsit megszomorodtam mert a 2.3 egyenlore stabil de valahogy nem igazan hozta azt hogy ami jatek nem ment 2.2 n nalam azmajd ezen megy hatast
szoval ugyan ott vagyok ahol a part szakad
-
válasz
apeelme #19360 üzenetére
a t-s exevel csinaltam, siman vegig futott, felraktam a a fingerprintet ugyan ezzel a hibaval fur szoval eroteljesen filozok 1 garis cseren, mert 1 elonye van hogy minden masodik hivasnal ameg nem hivnak leg 2xer hangosabb (tiszta hangzas) a zene ami utazasaim soran nagyon nagy elony mert nem kell mp3ba gondolkozni melette hanem telorol nyomom viszont mivan ha a gen 2 vel alapbol ilyen hangos a zene mostmar es akkor megint csak idegesito hibaba utkoztem nem beszelve a telefonokrol hogy hallom benne magam, zaj stb...
-
válasz
apeelme #19323 üzenetére
amugy mivan akkro ha aezzel a hibaval vissza viszem hogy csereljek ki a keszulekemet mert azert ne tudjak netezni a telon hogy ha telefonalk akkor nelegyen vizhangos? ez eleg komoly hiba szerintem
es szivesen vennem ha cserebe kapnek 1 uj keszuleket amin eltunik a karc amit okoztam...
-
-
udv kicsit regen jartam erre gondoltam ujitok mar ha van hivatalos 2.2 felraktam xar...
de 1 elonye volt valami bug folytan ha telefonaltam utana 2xer erosebb lett a hangja
igy mar egezseges teljesitmenyt ertem fel fel hangero folott tudtam csak hallgatni mert olyan hangos...
na a lenyeg felraktam a fingerpint v1 vodafonos 2.2 t viszont valami olyasmira emlexem hogy gen2 ben nem lehet huzni a telefont, akkor ebben meirt van cpu controll?
hmm a fngerprint ugyanolyan halk mint a regi
-
válasz
lsebestyen #9627 üzenetére
letoltom adatbazis friisites kozben kb 10 meganal fc
-
válasz
kekegsm #5746 üzenetére
hat nem laktam volna mar be a romomat es nem unnam szivesen megtennem de mivel ugyenzki hogy madj1 normalis 2.3 hozna erdemi valtozast mar csak a balden igy nincs sok ertelme megprobalni, kozherre meg biztos nem tennem ha ezt megcsinalnam
bar vicc hogy tobb jatek csak 2.3 fut
-
válasz
barnam_ #5739 üzenetére
oda adom a szervizesnke nem megy ra rom... megtudja mondani szerinted ebbol hogy mi a baja?
szerintem csak annyt mondna tessek itt 1 masiK!
ill nezzuk a legjobb esetet hirtelen kiderul van gen2.2 romuk es azt rakjak ra!
gazabol azt nemtudom hogy mennyire erne meg atvaltani... szoval 3 dolgot oovlstam abbol ha jol ertem a terero javuls lenne a legertelmesebb a tobbit nem hasznalnam ki
-
élancher pronal erdemes bealitani a halado bealitasok_>memoria bel->mermoriabe->kozepes mert a a sok install widget miatt az elso gorgetes bereccsent de ezutan tokeltesen fut az egesz!
-
a bealitasok->eroforras 414 memot ir, de a szervizmenuben 284 a total most kinek higyjek?
-
hmm beleptem a szervizmenube, memoria
test total 287m available 104m ez igy nem tokeletes ugye? -
van 5lete valakinek mitol van az hogy bizonyos jatekok telepitesenel ujraindul a telefon? mert van 1-1 ember akinel nem, de ahol olvasgattam tobbeknel ez a problema lepett fel
-
válasz
Neil Watts #4004 üzenetére
az hogy vodas vagyok es elkestek csoppet....
-
válasz
Neil Watts #3993 üzenetére
jo hogy nem akkor kezdik arulni mikor mar mas nem is meri megprobalni eladni.
-
válasz
spence225 #3193 üzenetére
hali. 2.2n akkor nem csak 2.3 al sd re helyezessel megy par jatek pluszba 2.3n? ill olyan megoldast hogy recoveryben feltepeitve a jatek nem lehetseges? hatha ugy feltelepitene es mukodne. ill kiprobalom talan holnap hogy alapbol felrakom a rommal
bocsi ez privatba ment
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult a PROHARDVER!
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest