Hirdetés

Aktív témák

• Razor_alpha

tag

válasz gordonfreemN #40403 üzenetére

Ha korábban ment akkor nem a szóköz lesz, főleg, hogy nekem is csak az eclipseben okozott némi fennakadást (nem indultak el a virtuális gépek), de így hogy a drivert említetted, így kezd derengeni egy korábbi probléma, ott az automata installerrel az istenért sem akarta használhatóan felrakni, gondolom a korábbi maradványa miatt, de a kitömörítéses megoldással elsőre használható lett.

Akkor találtam ezt is driver helyett, egy másik oldalról jutottunk ide, ami szerint nem csak a a htc heroval és windows 7-esel kapcsolatos problémákra jó, feltenni már nem tettük, mert ekkor kapcsolt az ismerős, hogy kézzel teszi fel, nem installerrel, link
    Remélem valamelyik közelebb visz a megoldáshoz.

Update 2: Gépújrarakás helyett pedig nézd meg hogy korábbi állapotra vissza tudod-e még állítani a rendszert. Ez csak most jutott eszembe.

Update: Azért itt is tudnak ilyet, főleg akkor, ha egy nap többen tévednek ide olyanok akik fossák a kérdést.
    Mondjuk szerintem az is okozhatja a különbséget, hogy ez egy alsóbb kategóriás készülék, kell is berhelni, többen foglalkoznak vele, és persze többen meg is tudják fizetni.
    A másik tippem az a kisebb mértékű sznobizmus talán :)

Aktív témák